tiistai 22. tammikuuta 2013

Flammkuchenia ja silmänruokaa



Oppijoiden kanssa sain tänään hyvän päivän. Innostuivat kaikesta jakamastani. Kehuin yli äyräiden asti jokaisen.Iltaani kuljen vielä. Kurkistan jokaisen luo mietteissäni ja kuiskaan rakkautta. Ja ennen kuin kutsun unen luokseni, huokaisen kiitokseni. Kunpa elämä kantaisi, eikä tulisi enää eteen suuria nyrjähdyksiä. Tänään on tuntunut siltä, että nukahdan seisaaltani, niveliä kolottaa. Oonkohan kipeeksi tulossa? Kollegat yksi toisensa jälkeen ovat olleet kuumeessa, auts!




Olen huomannut sen, mitä vanhemmaksi tulen,

sitä enemmän raivaan ja karsin pesästä.

Ajatusten virtakin selkiytyy, kun on avaruutta.

Kuskasin taannoin ylimääräistä rompetta

kirpparille ja voi miten hyvää mieltä tuo tuottikaan.

Oli ilo havaita myös löytöjä tekevien ilo ja tyytyväisyys.



Minusta on tullut myös vallan nuukailija.

Panostan hyvään oloon ja kokkailuun huomioiden

niin tarjoukset kuin tuoreuden.

Ja materaalin suhteen vasta kranttuilenkin.


Olettekos tehneet koskaan Flammkuchenia? On erittäin makoisaa ja suolaisaa. Perinteiseen versioon tulee kinkkua, sipulia ja juustoa. Kokeile myös olutta ;D Mä oon silpunnut lisukkeena vielä pekonia, purjoa ja mustapippuria, aah. Sitten uuniin tai grilliin, asteita 250 ja 10-15 minuuttia kun odottelee saa mukavan rapean pohjan. Pizzakivi, hyvä keksintö!


Kävin tänään rakennekynsihuollossa, se ooli arjenluksusta. Omat kynteni ovat todella ohuet ja katkailevat. Rakennekynnet tekevät käsistä kauniit ja hoidetun näköiset. Eilen illalla ajatukseni karkasivat jo monta kertaa kesään. Toivotaan, että edessä on piiitkä ja lämmin kesä, jolloin on luppoaikaa lorvia rannalla ja nauttia elämästä. Tai siis silleen sopivasti aikaa :) En osaa olla täysin jouten kesälläkään ja usein olenkin ollut osan kesää kesätöissä. Nytkin otan mielelläni vastaan osaksi kesää kesätöitä.



Tällaiset ovat uutukaiset kynteni. Pidän kynnet lyhyenä, koska muuten ne töksähtelevät kirjoittaessa tietokoneella ja katkailevat helposti.                                

Kuinkas Teidän tiistai on sujunut? Oletteko leiponeet Flammkuchenia?


SHARE:

8 kommenttia

  1. Todella tunnelmallisia kuvia!
    Toivottavasti pysyt terveenä, nyt tuntuu olevan kaikenlaista tautia liikkeellä...

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Olen koettanut vain levätä, kun tuntuu niin flunssaiselta tää olo. Niveliä kolottaa ja on vetämätön olo. Mies kokkailee, harjoittelee ruuanlaittoa kun olen sitten pitkällä saikulla. Silloin en saa nostaa maitopurkkia painavampaa, joten oon vaan :D

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! :) Ei niiden tarvitse olla pitkiä, kun lyhkäset on ihan yhtä ihanat (ellei jopa ihanemmat) ja onhan ne helpommat. :) Itse suosin kans lyhkäsiä. Toivottavasti et sairastu!

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti et sairastu, sitä tosiaan on nyt liikkeellä. Ihanan väriset kynnet!

    VastaaPoista
  5. Ja minulla oli ripsihuolto! Se on minun arjen hetkeni. Sitä paitisi ripset ovat aina olleet se,mitkä meikkaan, niin arki on helpottunutkin paljon tämän asian myötä.
    En kyllä luopuisi.

    Miulla hieman samankaltainen pieni kolottava olo. Taidan mennä huilimaan jo aikaisin, ja toivoa,että tämä on vaan väsymystä.

    VastaaPoista
  6. Arjessa täytyy olla pieniä hetkiä itselleen ja luksushetkiä. Olen miettinyt ripsienpidennyksiä ja varmaan riippuu siitä kuka tekee mutta ovatko omat ripsesi kärsineet niistä? Olen kuullut vaikka millaisia kauhutarinoita :D

    Toivotaan ettei sairastuta :) Ja suojelusenkeleitä uniinnekin. Mä meen kohta unille, jotta huomenna jaksaa olla pitkän päivän töissä.

    VastaaPoista
  7. Toki omat ripset on kärsineet, onhan se ihan selvä. Jos miulla on kerran kohta kaksi vuotta ollut pidennykset, ja onkin- niin omia on toki jäljellä, mutta kärsineet ovat.
    Nyt kun kesä tulee, otatan nämä pois, ja olen kesän kaiketi tynkäripsillä, ja annan kasvaa.

    Mitään haittaa näistä ei ole ollut, ja kunnollisessa paikassa kannattaa laittaa,että ammattilainen arvioi, mikä on oikea pituus, mitä käyttää.
    Jos aikuinen laittaa 15 mm pituuden alkaa se näyttää johieman kornilta. Osa tekijöistähän vaan tekee, ja osa sitten kyllä muistaa sen oman vastuunsa, ja ilmoittaa mielipiteensä, mikä on hyvä, mitä he suosivat. Perustelevat myös.
    Miulla on 11 mm. Pidempi,ehkö 12 mm olisi maksimissaan kiva-ei tarpeellinen- mutta silmälasit kun on, niin ei voi olla.
    Suositan puskaradion käyttämistä, ja selvittelyä-mikä paikoista on hyvä.

    VastaaPoista
  8. Kiitos tiedosta :) Olenkin jo kysellyt pikulinnuilta mutta en taida silti tohtia ottaa vielä, koska tykkään välillä pitää myös silmälaseja. En kuitenkaan haluaisi mitään Tuksu ripsiä :D Ei ois oikein glamouria mun tyyliin :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig