lauantai 12. tammikuuta 2013

Guerlain ja Liv -paketti



kuvat lainattu täältä.

Notelist!
                                                   -1. step- Do your make up.
                                                   -2. step- Polish your nails.
                                                   -3.step- Don’t forget the high heels.


Olen seurannut lukijalaskuriani ja kävijöitä on päivittäin 90-130 henkilöä. Kiva määrä, ja bloginiosoitetta saa jakaa edelleenkin eteenpäin :) Tänään aion siivota Huvikumpumme, koska Vimin tuoksuinen, tuuletettu koti on ihanimpia asioita maailmassa. Puhtaus on puoli ruokaa...Tälle vuodelle kuiskaan itselleni pienen toiveen: onhan minulla tarpeeksi aikaa itselleni? :)Eilen kerroin, että sain Liv-paketin ja sieltähän paljastui, tällaisia alla olevia tuotteita, joista osan aion arpoa sekä muuta mukavaa lisukkeeksi! Iltapostauksessa seuraa arvonta ja ohjeet ;)

                                     
 Liv-paketti tulee kotiin kannettuna kerran kuukaudessa.Eikä hintakaan ole päätä huimaava, 13,90e/kk.


Tammikuun paketti sisältää,Morocconoil, joka palauttaa hiusten elastisuuden ja kiillon, Isa Doran Wonder Nail Wide Brush- kynsilakka. Leveän siveltimen avulla syntyy tasainen ja kaunis lakkapinta yhdellä vedolla. Rimmelin Lasting Finish by Kate Moss -huulipuna. Louis Widmerin Eye Contour Cream -silmänympärysvoide ja Dermatologica Daily Microfoliant -kuorintajauhe. Toi viimeisen on muuten todella hyvä ja jättää ihon pehmeäksi. 



Kate Mossin lanseeraama huulipuna. Just tällaista oikein punaista olenkin etsinyt ja nyt sain sen ylläripaketista. Käytän punaa sekoitettuna huulikiiltoon, jolloin lopputulos on hieman pehmeämpi.


Maija Cosmeticsista ostin alla olevan Guerlainin puuterihelmet. Pienet eriväriset puuteripallot tekevät ihosta
 ihanan värisen, suosittelen! MollaMaija-efekti on aivan ihana.

  
               Guerlainin meikkipurnukat ovat itsessään kauniita koristuksia 
                                           kylpyhuoneeseen. 


Ja tässä pieni vinkkivitonen! 
Ihanan raikas vihreä sekoitus kuivalle iholle reseptinä, 1x avocado, oliviiöljyä (yksi loraus), 1x kanamunankeltuainen ja tl hunajaa. Sekoita ja levitä kasvoille. Rasvaiselle iholle muuten sama resepti, mutta lisää koko kanamuna ja purista lisäksi hieman sitruunaa. Huulilla meillä oli hunajaa. Arvatkaa vain onko ihanaa?




Marianne antoi minulle kokeiltavaksi tällaiset alla olevat Guerlainin Super-Aqua Eye tyynyt, jotka vähentävät turvotusta  esimerkiksi juhlien jälkeen, kätevää. Ja testasinkin aamulla näitä ja todella toimivat. Söin eilen aikalailla suolaisia herkkuja, joten nämä tyynyt todellakin laskivat turvotusta, joka kertyy suolaisen ruuan syömisestä. Nää on hankintalistalla ja seuraavan kerran kun käyn naapurikaupungissa käyn ostamassa Super- Aqua Eye tyynyjä.





Onko Teillä jokin tietty luotto ihonhoito- tai meikkituote?


Ja loppuun herkullisen tyylikäs ohje, aikuiseenmakuun.

Shampanjasorbetti

Ja tässä on yksi hyvä tapa käyttää sekä skumpat että turhat sokerit kaapista kuljeksimasta,

2 1/2 dl shampanjaa
1/2 dl sokeria
1/2 dl vettä
sitruunamehua
1 valkuainen
sitruunamelissaa

1. Keitä sokerista ja vedestä liemi. Yhdistä se shampanjan ja sitruunamehun kanssa.
2.Vatkaa valkuaista kevyesti ja yhdistä se sorbetliemeen. Jos sinulla on jäätelökone vatkaa massa sillä kiinteäksi. Muussa tapauksessa laita liemi pakastimeen ja sekoita sitä voimakkaasti muutaman tunnin välein.


3. Laita ensin lautaselle hieman sokeria pitämään jääalusta paikallaan. Laita jään päälle sitten muutama sitruunamelissanlehti koristeeksi. Ota sitten sorbetista jäätelökauhalla pieni pallo. Aseta se melissanlehtien päälle. Tarjoile heti. Ja voin taata, että on hyvää :)
 
Illalla onkin arvonnan julkistamisen aika. Arvonta aikaa on muutama päivä :)

Leppoisaa lauantaita täältä hallitun kaaoksen keskeltä. Sisustuskärpänen puraisee yleensä aina näin siivotessa ja kevään lähestyessä!
SHARE:

2 kommenttia

  1. Siis mikä toi Liv paketti on? Mistä saa? Ja nuo kaikki jututko kuului pakettiin ja tuohon 13,90€ hintaan? :o
    Ihania tuotteita todellakin!! :) ..jään odotteleen arvontaa ;)

    VastaaPoista
  2. LivBox ilmestyy kerran kuukaudessa ja on hinnaltaan 13.90e. Juu, kaikki nuo tuotteet kuuluvat tuohon hintaan. Edellisessä postauksessa olikin linkki boxin tilaamiseen. Ja tästä klikkaamalla saat tilattua boxin ---> https://www.livbox.fi/ :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig