keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ilta ihanainen, niisk!


                                    kuva lainattu klik,klik!

En haluaisi valittaa turhasta, mutta nyt sanon että kipeänä olo kyllästyttää. Taas on työpäivä pulkassaan ja voi keskittyä sairastamiseen. Menen illalla lääkäriin ja oman diagnoosini mukaan mulla on keuhkoputkentulehdus ja myös kurkunpään alkava tulehdus. Osaan kertoa lääkärille jo valmiiksi jos minua vaivaa kurkunpään-,keuhko-tai poskiontelontulehdus, sen verran monta kertaa oon potenut noita tulehduksia. En tiedä oliko niin järkeä olla tänään töissä, mutta nyt on pakko levätä ja jos lääkäri kirjoittaa saikkua niin jään saikulle. Viikonloppuna, kun en saa levätä juhlien ja messujen takia.Eilen sahasin taas proteiinia ruokaan veitsellä :D Onhan ne höhlän näköisiä aikuisilla naisilla, mutta etenkin tämä Kaunotar ja Kulkuri - laastari on niin suloinen, että käytän sitä ihan pokkana ja iloisella mielellä sormen päässäni.


Lueskeltuani ihmisten juttuja netissä, olen itsekin tullut siihen tulokseen, että pienellä kyläpahasella asuessa kateus rehottaa aika näkyvästikin. Mitä kateudesta hyötyy? Ei mitään, saa itselleen kahta pahemman olon ja pahansuopaisen ihmisen maineen. Kannattaa kahdesti miettiä mitä kielenkantimistaan päästelee, kaikkea kun ei voi ottaa huumorilla, vaikka se olisikin tarkoitettu ns.läpäksi.


Tähän viikon alkuun on mahtunut mm...



voipuneita fiiliksiä,

vilttejä ja villasukkia,

innostumisia ja totaalista väsymystä,

pyykkivuoria ja päiväunia,

puheenpulputusta ja olkapäitä,

lumihiutaleita ja lämpimäisiä,

levottomia unia ja leikkokukkia,

hiljaisuutta ja hymyjä,

talvilumoa ja valokuvausta,

sekä
 ihana, ihana valo!






Elämä se on ihmeellistä. Se on yhtäaikaa komediaa ja draamaa. Silti usein niin ihanaa. Hetkissä on kauneutta, vaikka ne olisivat millaisia tahansa. Jokainen askel on niin uusi. On vapauttavaa ottaa askelia, jotka vievät eteenpäin. Tänään jos pitäisi valita jokin väri tälle päivälle, se ei olisi varsinaisesti väri. Se olisi kristalli. Elämässä on pieniä kristallisia hetkiä.

En ole varsinaisesti kukkaihminen(vaikka leikkokukkia meillä onkin joka viikko) enkä narsistikaan, mutta narsissit on jotain ihan parasta, koska ne on yhtä varma merkki keväästä kuin H&M:n kevätkuvasto. Paitsi että H&M:n kevätkuvasto ilmestyy jo marraskuussa, eli oikeastaan narsissit voittaa 100-0. Illalla pakoilen kotitöitä ja nautin olemisesta!

Elämä on kyllä kuin vaatekaappi. Koskaan ei tiedä mitä löytää läheltä. Jotain minkä tiedostaa, mutta ei koskaan tule ajatelleeksi. Se on jossain kasan alla. Se on kuin paita, jossa on hintalappu kiinni. Ryttäntyneenä nurkkaan. Odottamassa vuoroaan. Ei tule ajatelleeksi että paita onkin hyvä. Sitten sen kuulee läheiseltä ihmiseltä aivan spontaanisti ja ihmettelee miksi antoi paidan odottaa kaikki nämä ajat?

Tällaisista tunnelmista,; pullanmurujädeä kipeään kurkkuun ja kesäjutut mielessä toivottelen  mukavaa iltaa!

PS. Muistakaas osallistua arvontaan, klik, klik!

                       Toivon valoa myös loppuviikkoon. Voi hyvin♥


SHARE:

2 kommenttia

  1. Voi surku, pikaista paranemista ♥ Mutta onneksi sulla on sitä jätskiä :)

    VastaaPoista
  2. Todella kauhee olo, angiina :/ Kiitoksia parantavista toivotuksista :) Ilalla on kuule juttua meidän kunnan terveyspalveluista, käys kurkkaa! %¤#&%¤#

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig