keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lämpöisiä ja tuoksuvia aatoksia

Vieläkin muistelen joululomaa Varsovan Hilton hotellissa, oli se vaan ihana hemmottelujoulu! On jotenkin niin apea olo, ystävätär lähti kauas, huomenna on neurokirurgin tapaaminen ja vaikka mitä. Mutta ei kai meille anneta kannettavaksi sen enempää kuin jaksamme kantaa?

Mutta arkisempiin asioihin,uunissa paistui hunajainen peltileipä
auringonkukansiemenillä ja kauraleseillä höystettynä. Mikä tuoksu!

Sytytän lukuvalon, keitän teen. 
Otan palan itseleipomaani mutakakkua pakkasesta. 
(mutakakku ei oo mikään lempparikakku, mutta pakko tuhota pakkasesta)
Kiedon hämärän vahvasti ympärilleni.
Iltapalaksi peltileipää, kakkua, muotilehtiä ja kirjoja.
 Olen miettinyt ballerinojen/kevätkenkien hankkimista...kurkatkaas aamuiseen postaukseeni ja auttakaa mielipiteillänne, kiitos :)
SHARE:

4 kommenttia

  1. Jommat kummat baltsut, molemmat ihanat! Minä käytän nykyään lähes aina balleriinoja, puolen vuoden jalkakivut opettivat välttämään korkkareita, joita aina ennen pidin :-(

    VastaaPoista
  2. Voi ei, jaalkakivut ja yleensäkin kivut ovat kauheeta piinaa. Multa jouduttiin poistamaan toissa kesänä ukkovarpaankynsi ja onneksi oli lämmin kesä, nirunaru kengissä meni kesä.

    VastaaPoista
  3. Tosi kivoja baltsuja, ne alimmaiset oli kivan klassiset - Upeat paljettikengät on säihkyvän kauniit mutta niille harvemmin varmaan käyttöä. Tykkään kovasti Chanelin Changesta, juuri nyt lempparituoksuni on kans Chanel (Mademoiselle). Herkullinen leipä auringonkukan siemenillä ... mmm ... nautiskele lehdistä ja kakusta! (Ja tsemppiä huomiselle ;)

    VastaaPoista
  4. Itsekin mietin noiden Louboutinin ja Korsin baltsujen välillä :) Mademoiselle on munkin toinen lempparituoksuni mutta Chanel vitosesta en tykkää. Kiitoksia, odotan jo innolla/pelolla huomista. Mutta kai kaikella on tarkoituksensa? Mene ja tiedä...Niin ja leipä oli erittäin hyvää ja mutakakku meni samaan kategoriaan Chanel vitosen kanssa :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig