keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Tomaatti-tortelliinikeittoa ja hyvää mieltä ♥



Työpäivä mennä hurahti yhdessä hujauksessa ja kerkesin käydä kolmen vartin lenkilläkin. Jestas, että ulkona on kylmä, -21! Seuraavaksi saunaan, että vanhat kohmeiset luuni lämpiävät. Jep...tässä istun viinilasin ja macaronskeksien kanssa keskiviikko-iltaa ja luen hyvää kirjaa. Mun mielestä viikolla voi ottaa silloin tällöin yhden lasillisen. Mutta siinä kulkee mun rajani! Päivällä töissä puhuttiin mennesitä nuoruusvuosista. Ehkä pitäisi haikailla kultaisten teinivuosien perään, mutta täytyy todeta: tämä on vähintään yhtä kivaa kuin se viiden vuoden takainen hervoton bilettäminen :D Itse asiassa paljon mukavampaa. Kun olisi vielä jotain hyviä juustoja ja jätskiä niin ilta olisi ihan täydellinen ;)


                                  kuva lainattu täältä.

Joskus vain on sellaisia hykerryttäviä hyvän mielen tyyneyden
levollisuuden hetkiä, että pelkää niiden lumouksen häipyvän, jos niitä tarkemmin kuvailisi. Siksi tyydynkin vain hymyilemään sisäänpäin
ja olemaan varovaisesti onnellinen

 


                        Meillä nautittiin tänään tällaisia iltapaloja,
   Tomaatti-tortelliinikeitto ja täytettyjä valkosipulipatonkia!



Täydelliset tomaattitortelliinikeitolle ja valkosipulipatonkia. Helpoin ja nopein ruoka ikinä. Ehkä myöskin yksi parhaista. Suosin pakkaspäivinä keittoja, ne vaan lämmittävät niin ihanasti, sisäistä lämmikettä!

Tarvitset:
-tomaattipyrettä
-oman maun mukaan tortelliineja, itse suosin aurinkokuivattua tomaattia
-paljon mustapippuria, puna- ja viherpippuria, valkosipuli, basillikaa ja hitusen suolaa
-valkosipulipatonkia

Kuumenna tomaattipyrettä (lisää siihen myös vettä ettei keitosta tule kastiketta), lisää mausteet ja sitten tortelliinit joukkoon, anna hämmentyä kunnes tortelliinit ovat kypsiä mutta älä anna kiehua.

Keiton päälle voi myös ripotella tuoretta basillikaa ja parmesaania, nam! Ja jälkkäriksi muutama macaronkeksi ja haaveilua ;)





PS. Mitäs mieltä olette tästä Vuittonin laukusta? Olen miettinyt pitkään ja päätynyt Neverfullin MM versioon, siitä tulee arkilaukku johon mahtuu kaikki tarvittava ja tarpeeton. Ja siksi juuri tämä kuosi, koska en tykkää Vuittonin vaaleista nahkaosista, niiden tummumiseen kun menee aikaa. Hunajanruskeaksi patinoituneet vaaleat osat ovat kauniit. Mutta juuri ostettu Vuittonin vaalea nahkaosainen laukku ei oo mikään kaunein näky. 

                                                              kuva lainattu
Terveiset täältä sohvan halauksesta ja Jo Nesbøn  kirjan seikkailujen  
                                                  keskeltä!


SHARE:

10 kommenttia

  1. Tästä laukusta olen haaveillut jo vuoden! Ihana! Mulla on sama vaaleana versiona, mutta käytän sitä vain kesällä. Tämä olisi ympärivuotinen. Mutta nyt ei voi ostaa vähään aikaan, kun Mulberry kotiutui vasta. Ihania noi macaronsit! Kyllä viinilasillinen arki-iltaan sopii!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kivasta kommentistasi :) Mulla on toi vaaleekuosisena Evana ja kyllähän se hieman keväinen/kesäinen väri on, siksi mulla on myös Eva ruskeana peruskuosisena :D Mutta tän ihanuuden aion hankkia, pian! Synttärilahjaksi itselleni :))

    VastaaPoista
  3. No kyl ai siellä on paljon pakkasta, täällä sentään alle -10!
    Mun on pakko myöntää, etten haaveile tiettyjen kassien perään (oon varmaan harvinainen tapaus)... joten ei ole sen kummempaa mielipidettä, kauniiltahan tuo näyttää :)
    Oikein mukavaa illanjatkoa!!!

    VastaaPoista
  4. Huomenna onkin jo melkein -30, hyrrrrr. Kylmää jo nyt pelkkä ajatus! Et ole ollenkaan harvinainen tapaus, haaveensa kullakin :)

    VastaaPoista
  5. Hui kuin siellä on ollut kylmä! Ihailtavaa reippautta kun kävit vielä lenkilläkin! Itsekin meinasin mennä töiden jälkeen, mutten enää uskaltanut kun oli niin pimeää. Huomenna aamulla taas sitten reippailemaan!
    Tuo laukku on aivan täydellinen! <3

    VastaaPoista
  6. Kiitos kommentistasi :) Olen miettinyt tosta laukusta peruskuosia tai tuota Damier Ebene Canvasia mutta kallistun nyt tohon kuosiin, koska mulla on jo vaalee ja peruskuosinen LV laukku ennestään.

    VastaaPoista
  7. Itse en ikinä oo sinänsä ollut kalliiden merkkien yms perään, joten myöskään Vuittonit ei oo kuulunut mun ihastuksen kohteisiin.. Mää sanoisin, että tää laukku on aivan loistava!! :) Musta tosi kiva tuo kuosi, ja oon sun kans ihan samaa mieltä siitä Vuittonin vaaleesta värityksestä. Kyllä tää ois parempi valinta ja muutenkin kivan näkönen ja mallinen :)

    VastaaPoista
  8. En itsekään välitä kaikista ns. merkkilaukuista, enkä todellakaan maksaisi laukusta tuhansia euroja. Toi kuosi on vaan niin kivan arkinen,toi vetää matkustaessa kivasti tavaraa ja työlaukkuna ois just passeli. Hei, ja kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista
  9. Hei, mukava blogi sinulla! :) Täällä kanssa yksi joka on miettinyt tuota samaista laukkua. Olisi kyllä niin passeli ja kaunis työlaukku! :)

    VastaaPoista
  10. Kiitoksia :) Ja tää haave taitaa toteutua tänään, iiiiikkkss!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig