perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuitton or Kors?

                                                                                
                                                                                 Kuva lainattu täältä.
                                                                                

Se oli jälleen perjantai, mukavan pirtsakkaa perjantaita kaikille! Ja ootteko bloggaajat huomanneet sellaista hommaa ettei Bloggeri anna ladata kuvia? Mikä avuksi? Antakaas te ihanat, viisaat mulle nyt neuvoja ettei bloggailu lopu tähän.

Ajattelin tehdä hieman pirteämmän ja materialistisemman postauksen perjantain kunniaksi vaikka mieli meneekin välillä matalalla. Mulla on ollut harkinnassa uusi laukku jo pidemmän aikaa (vaikka kulkishan ne tavarta mukana vaikka Siwan muovikassissa, kuten eräs tuttava tokaisi :D ). Olen ajatellut ostaa laukun kahden vuoden sisällä, joten mikään tulenpalava hätä tällä laukun hankinnalla ei ole tai jos sattuu niin, että osaan päättää niin sitten...mutta haaveita täytyy olla. Pelkkä kauniiden kuvien ja tavaroiden katsominen on ihanaa, aina ei tartte saadakaan sitä mitä pitää kauniina.
                                                                        
                                  
                                                                  Kuva lainattu täältä.

 Laukun tulisi olla sellainen joka menee niin töissä kuin ulkomaanmatkoilla. Vuittoneista minulla on aiempaa kokemusta ja minulla onkin kokoelmissa mm. Eva, Milla ja Speedy 30 .
Pidän melkein päivittäin jotain näistä Vuittonin laukuistani, koska mun mentaliteettin ei istu se ajatus, että kallis laukku ostetaan pelkäksi kaapin koristeeksi. Eva ja Milla ovat käteviä joka päiväisessä käytössä, kunhan niihin hankkii erillisen olkahihnan. 

Niin, ja tässä sivussa täytyy muuten kehua Vuittonin metallilankaista huivia, jonka olette nähneetkin muutamassa aiemmassa postauksessa kaulassani. Onhan Vuitton laukut ja asusteet kalliin puoleisia ja aika ylihintaisiakin. Ja kyllä niitä hankittaessa on säästettykin ja mielestäni silloin jos ihminen säästää ja hankkii jotain kallimpaa niin siinä ei ole mitään pahaa. Mutta velaksi ostettuja kalliita laukkuja tms. niin sitä en ymmärrä. Ostoksista nauttii enemmän kun tietää etteivät ne ole tulleet ilmaiseksi. Mutta, jos joku nyt jostain syystä haluaa lahjoittaa mulle lahjakortin Vuittonin liikkeeseen, niin en kieltäydy! ;D Kyllähän nainen saa olla hieman turhamainen.




Vuittonin laukku on puolet kalliimpi kuin Korsin laukku, mutta eniten laukun hankinnassa mietin sitä, että hankin mieluummin sellaisen laukun joka kestää aikaa ja on todella mieluinen. Otan erittäin mielelläni vastaan käyttökokemuksia ja kommentteja laukuista :)

Olen nyt kahden vaiheilla ja tässäpä ehdokkaat,

Nro  1, Vuittonin Neverfull MM.
Laukun keskimmäinen koko olisi minulle juuri sopiva. Pienin koko on liian pieni ja suurin kooko ehkä himppusne verran liian suuri. Olen nimittäin käynyt jo malleilemassa laukkua olalleni LV:n liikkeessä. Laukusta saa kivasti sivuhihnoilla erimallisen. Myyjä esitteli minulle myös suurinta eli GM mallia ja totesi, että sehän menisi neidille hyvin piknik-laukkuna ;D Vuittonilla on aivan erinomainen palveluntaso!


                                                                  kuvat lainattu täältä.

Eikä Gallierakaan ole hassumpi Vuittonin laukuista...mutta se onkin jo sitten oma tarinansa.

Ehdokas Nro 2, Michael Korsin Hamilton 


Olen nähnyt näitä Korsin laukkuja useammalla kantajallaan ja se on jotenkin klassisen tyylikäs laukku ja kovin monipuolisen tuntuinen. Mutta jos päätyisin tähän laukkuun, niin kumman värin valitsisi? Kenties mustan, koska se on enemmän tyyliini sopiva? Näissäkin laukuissa on useampaa eri kokoa tarjolla ja tuskin valitsisin aivan pienimmän koon tästäkään laukusta.

Tässä laukussa on hyvänä puolena sen muunneltavuus käsi-ja olkalaukkuna. Ja toi kulta-ketju on kauniimpi kuin hopeinen...Nyt menee muuten vaikeeksi. Vuitton olisi klassisen tyylikäs mutta kun tääkin on niin kaunis, ja nyt ei voi valita molempia...ehkä mun mietintä jatkuu. Auttakaa! What should i do...ostan sen Siwan muovikassin, vai? :D



                                                                   kuvat lainattu täältä.
             
                                                                     

...ja etten jättäisi teitä aivan nälkiintymään mietintöjeni kanssa, niin tässäpä kokeilemisen arvoinen resepti. Ainakin itse tykkään ja paaaaaljon vaikka yksinkertaisen hauskalta kombolta kuulostakin.



Pitsapohja peruspohjan mukaan, puolet sämpylä- ja puolet vehnäjauhoja. Suosittelen kaulitsemaan pohjan ohuena. Ja kaulitsemisen jälkeen levitä pizzojen reunoille hieman voisulaa, näin saat rapeammat ja ei-jauhoiset reunat.
Täyte:
Paseerattua tomaattia maustettuna runsaasti mustalla pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla

Punasipulia
Mozzarella raastetta ja
Pestoa

Uunin jälkeen:
Proscuttoa ja Rucolaa


Nam!
PS. Iltasella pamahtaakin blogiini kokeilukeittiön reseptienresepti, olkaas kuulolla ;)


  "Suurten pohdintojen" keskeltä kivaa perjantaita halausten kera kaikille :)






                                       
SHARE:

4 kommenttia

  1. Voi ei tuo kuvahommeli, en osaa auttaa, kun ei oo viel sattunu kohalle. Noista laukuista itseäni viehättää tuo musta kultaisine yksityiskohtineen. :)Itse aina laukkuostoilla kiinnitän huomiota laukun kokoon, lokeroiden ja vetotaskujen määrään sekä tietenkin ulkonäköön. :) Niin ja hinta vaikuttaa myös. :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi :) En ole päässyt vielä itseni kanssa sopuun siitä kummanko laukun aion hankkia :D

    VastaaPoista
  3. Kyllä minusta Vuittonin laukku on parempi valinta kuin Kors. Itse ajattelin etten enää osta mitään laukkuja ellei Vuittoniin ole rahaa.

    Kaapit on täynnä Guessia, Korsia, Desigualia ym laukkuja, seuraavaksi haluan Vuittonin tai sitten käytän vain vanhoja. Arvaat varmaan kuka tämän kommentin lähetti ;)

    Mukavaa viikonloppua Satu! <3

    VastaaPoista
  4. Toi on kyllä hyvä pointti. Säästää pari kuukautta enemmän ja saa varmasti mieleisensä, eikä vaan vähän sinnepäin olevan laukun :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig