tiistai 12. helmikuuta 2013

Laukku- ja kenkäpostaus part.1


Tässäpä lupaamani laukkupostauksen osa 1. Kuvanlaatu on hieman heikko, äitini ottamia kuvia mutta kyllä näistä selvän saa ;) Uutukainen LV Ebene Canvas Neverfull MM. Aluksi mietin perus Monogram kuosia, mutta koska minulla on jo kolme peruskuosista niin päätin valita sen takia Ebenen. Vuittonin laukkujen vaaleat nahkaosat eivät ole ostaessa kauniit, niin valkoiset. Vasta ajan saatossa ne patinoituvat kauniin hunajanruskeiksi. Olen käyttänyt Neverfull laukkua työlaukkuna ja se on ollut varsin toimiva ja tilava. 


Käytyäni jo viime syksynä ihastelemassa tätä Vuittonin liikkeessä tulin siihen tulokseen, että suurempi GM koko olisi ollut minulle aivan liian suuri. Vaikka myyjämies sanoikin, että olisihan se oiva pikniklaukku ;D Jos olette käyneet LV:lla ostoksilla niin palveluhan on mitä parhainta. Ja se tunne, kun ruskeapaperikassi keikkuu käsivarsilla, siellä on jotain sellaista mistä on himoinnut pitkään.


Mitäs mieltä olette? Nämä laukut jakavat ihmiset kahteen koulukuntaan, joko niistä pitää tai sitten ei. Ostan aina laukun todellista käyttöä varten, en koskaan koristeeksi tai vain sen takia, että sellainen on vaan niin coolia omistaa! Sellainen ei sovi lompakolleni.


  
Eva Clutchit ovat monikäyttöisiä laukkuja joihin mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Olen käyttänyt Evaa päivittäin pitkän nahkahihnan kanssa, joka tekee siitä näin ollen arkisemman.


Äidilläni on Vernis, joka on luonnossa todella upea! Lainailemme toistemme laukkuja aina tarpeen vaatiessa. Se enempää minun ei tarvitse selitellä laukkuhankintoja, että teen kovasti töitä (joskus olen tehnyt kahtakin) ja joskus on kiva palkita itseään jollain kauniilla. LV laukuissa on se hyvä juttu, että jos se hajoaa saumastaan, vetoketjustaan tms. niin kiikutat kassin liikkeeseen ja lähettävät laukun asiantuntevalle korjaajalle ja saat korjatun kassin. Toinen panostaa enemmän kotiin tai autoonsa ja jotkut tykkää ostaa laukkuja. Mutta on minulla monta laukkua jäänyt Vuittonin hyllylle, kun ajattelen, että mihin kaikkeen muuhun voisin käyttääkään rahat. Matkustelu on sellainen josta en luovu ja siinä jos uusi laukku kakkoseksi :D Mutta jos multa ei muuta perintöä jää niin ainakin jää merkkilaukut ja isokasa vaatteita vaatehuonessa :D


Mikä on Teidän LV suosikkinne tai jos se ei ole LV niin mikä on sellainen himotuslaukkunne? Laittakaas vaikka linkkiä tulemaan :)


Lupailen postailla teille toisenkin osan laukuista, kunhan kerkeän. On nimittäin niin kiire! Illalla ei huvita roikkau netissä vaan olla ja nauttia tekemättömyyden ilmapiiristä ja hyvistä telkkariohjelmista.Mites teillä pitääkö kiirettä vai onko elämässänne mukava sopusointu?




                  Eilen illalla seikkaillessani netissä eksyin Booztiin.

Katsokaas mitä löysin? Tadadadaaaaa...Ne SpiceGirls kengät joista oli eilen puhetta :D Ilmeisesti näitä joku vielä käyttää, kun kannattaa pitää tuotannossa. Tarjolla olisi myös keltaisia popoja. Alkuperäinen hinta on vajaa 200e ja nyt kengille jäisi hintaa vielä huimat 140e :D Kiitos ei! Olen elänyt jo tämän aikakauden. Istusko teidän garderobiinne tällaiset popot? ;)

                                                       Sisältää mainoslinkin, Boozt, klik.


Oletteko kokeilleet Eccon korkokenkiä? Ne ovat varmaan hyvät jalassa, sellaisia voisi miettiä kevät- ja kesäkengiksi. Koska musta on tullut niin mukavuudenhaluinen, että mieluummin ostan kenkiä harvemmin mutta sitten kun ostan niin ostan kunnollisia, siis sellaisia joilla pystyy kävelemäänkin. Mulla on kolmet Vagabondin kiilakorkokengät ja ne ovat kyllä niin ihanat kävellä, että tuntuu ettei kenkiä ole edes jalassa. Edelleen mietin tilaanko vaalean harmaat vai valkoiset Converset...Millaiset kengät ovat sinun suosikkikenkäsi?


 
                                                   
                                 Iloa päiväänne! Pus & kram!


SHARE:

21 kommenttia

  1. Laukku on hurmaava<3 pidän todella paljon noista :-) tiistain iloa :-):-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olen todella tyytyväinen valintaani. Ja mikä parhainta laukku on jokapäiväisessä käytössä.

      Poista
  2. Uutukainen on tosi ihana laukku, olen pitkään miettinyt sen ostamista. Minulla on tuollainen vaalea keskikokoisena, ihana kevät- ja kesälaukku sekä Eva clutch monogramm-kuosissa, tykkään molemmista. Laukut ovat niin ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laukkuihin jää koukkuun mutta niiden varsin kallis hinta takaa sen ettei tule tehtyä ainakaan heräteostoksia. Seuraavaksi haluaisin LV:ltä yhdne ihanan rannekorun :)

      Poista
  3. Kauniita laukkuja! Minä tosin kuulun koulukuntaa ei LV.tä kiitos. En oikein pidä kuoseista, siksi en ole pahemmin edes katsellut ympärilleni heidän laukkujensa osalta.

    Mulberrylla on monta kaunista merkkiä, mutta hinnat tuntuivat kovilta jo ennen hintojen nostoa, nykyisin lähinnä vaan huokailen.

    Omat suosikkini, jo yli kymmenen vuoden ajalta, ovatkin Longchampin (epämuodikkaasti?) tuotteet. Niitä on kertynyt ja aina vaan jaksan haaveilla lisää. Lompakko ja meikkipussi nahkaisina ovat jaksaneet menossa mukana reilusti yli 5 vuotta kumpikin ja molemmat kulkevat päivittäin mukana, joten laatukin on mielestäni kohdallaan. Omissa haaveissa pitkästä aikaa canvas Longchamp, valkoisena kesäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Longchampilla ja Mulberryllä on kauniita laukkuja. Ja itse asiassa olen viime aikoina katsellutkin Longchampin laukkuja :) Laukkujen hintojen nousu on mielestäni toisaalta ymmärrettävää mutta myös käsittämätöntä, koska ei niiden valmistus maksa läheskään niin paljoa kuin ne maksavat kaupanhyllyllä. Vaikkakin eihän se ole bisnestä, jos ei puolia voita.

      Poista
  4. Joo, mie olen samoilla linjoilla: mieluummin tekee kovasti töitä ja palkitsee itsensä esim. LV:n laukulla, kun ostelee 50e tekonahkaista kertakäyttökamaa koko ajan. Olen myös samoilla linjoilla kanssasi siitä, että matkustus (ja muutkin elämykset) tulevat ykkösenä ja laukut kakkosena. :)

    Onnea uudesta laukusta ja mukavaa laskiaistiistaista!

    VastaaPoista
  5. Hei! Ihana tämä sinun blogi ja ihanaa, kun joku muukin tykkää louis vuittonista. ;) Itse ostin juuri louis vuittonin millan. Tosi käytännöllinen pikkulaukku! On se kyllä kumma, kun on saanut ostettua himoitsemansa lv tuotteen, niin alkaa miettimään jo seuraavaa. :D Mikähän se voisi olla... :P ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhut asiaa :D Nälkä kasvaa syödessä. Kannattaa miettiä mihin tarkoitukseen tarttet laukun :) Speedy, Neverfull, Vernis...olisiko se suurempi laukku vai samaa kokoa kuin Milla? :)

      Poista
    2. Juu, aina mietin tosi tarkkaan. Eikä ole kyllä vara kyllä hutiosotoksia tehdäkkään, kun on kyse LV:n hinnoista. Speedyn juuri möin pois ja 2 neverfullia mulla jo on. Huivia olen miettinyt, mutta se hinta... :/

      Poista
    3. Mulla on LV:n metallilankainen huivi ja jos aiot ostaa huivin niin panosta ja osta kalliimpi metallilankainen huivi koska se ei nukkaannu niin kuin se toinen malli :)

      Poista
    4. Hyvä tietää, kiitos. Mikä huivi sulla on, minkä värinen? Olisi kiva jos tekisit postauksen kaikista sun LV:n tuotteista. Ja mistä tuotteesta haaveilet seuraavaksi? :)

      Poista
    5. Tästä postauksesta muun muassa löytyy kuvaa huivistani,
      http://neitisaippuakupla.blogspot.fi/2013/01/perfect-friday.html

      Ajattelin tehdä kakkos osan laukkupostauksesta :)

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Todellakin :D Haluaisin nähdä nuo kengät jonkun jalassa.

      Poista
  7. Voi miten ihana kokoelma sulla on Vuittoneita ♥ Tuo kiiltävä Alma on niin ihana!

    Voi ei, mulla oli tuollaiset paksupohjaiset kengät sillon aikoinaan, mut olin sillon jotain 12v. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikä tässä vielä kaikki :D Teen vielä toisnekin postauksne Vuittoneistani sekä äitini Vuittoneista :)

      Mullakin oli ton tyyppiset kengät kun oli 18-19 vee, noloa!

      Poista
  8. Itselläni on haaveissa tuo Neverfull ja juuri Damierina. Mulla on ennestään Speedy 30 Azurina ja Montorgueil perinteisesti monogram canvasina. Lisäksi löytyy pieni clutch epi-nahkaisena.
    Minä tykkään Vuittonin laukuista, mutta osa ei ja se on ok. Kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä.

    Mutta nuo kengät, juu ei kiitos. Minä olisin kaksi metrinen nuo jalssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Montorgueil on mulle laukkumallina ihan uusi, sitä on jumahtanut näihin perusmalleihin. Olisi kiva jos tekisit postauksne laukuista :)

      Poista
    2. Pistän tuon korvan taakse, pitää jossain kohtaa esitellä. Ei niitä vielä montaa ole, mutta toivottavasti kasvava kokoelma.

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig