lauantai 9. helmikuuta 2013

Leppoisa lauantai kuvin :)

Tänään on ollut varsin mukava ja leppoisa lauantai :) Ollaan kisun kanssa vaihdettu lakanat ja kuten kuvista huomaatte joku karvakamu tykkää majailla lakanoiden välissä, kun niitä koetetaan vaihtaa :D
       Ollaan myös viety isäni haudalle kynttilä ja vietytty rauhallista päivää
Kynttilät kuuluvat ehdottomasti talvipäiviin vaikka kevättä kohden päivät ovatkin valostuneet. Tänään kaupassa karkkihyllyllä katsoin kun lapset lappoivat järkyttäviä määriä namusia pusseihin. Muistan lapsuudesta kymmenen markan irtsaripussin. Lapsuudessa tuo pussi oli aina osa viikonloppua, kuten myös Lauantaitanssit telkkarissa ja Napakymppi. Itse valitut karkit kioskintädin laskemina. Noita  kahdella markalla ja noita kymmenellä pennillä...Voi niitä aikoja! Nyt vitosen pussi syntyy nopeasti kauhoen.

Meillä myös hieman sisustettiin, ja kuva alareunassa voit nähdä innokkaimman sisustajan, viimeistelyhän on se tärkein juttu ;)
Ruukun asettelussa loppusilaus on se tärkein juttu. Tästä huomenna lisää.
Mutta kohta mennään saunaan ja kisu on siellä ekana. Tykkää makailla lämpöisessä tai kylmässäkin saunassa omalla tyynyllään :)


Lauantai-iltana nautimme hieman viiniä kera namusten ja tapasten sekä katsotaan Putous.
Sauna on rauhoittumisen tyyssija ja ehdoton lempparini on savusauna. Savusauna, järvi ja Suomen kesä, mikä ihana yhdistelmä!

Oletteko saunaihmisiä? Itse tykkään kylpeä 60-80 asteen lämpöisessä saunassa. Jos meillä ei olisi omaa saunaa niin tuskin kävisin talonyhtiön yhteisessä saunassa.
Tällaista herkkua syömme saunan jälkeen, en ole ennen maistellutkaan :) Kiwano!
Huomenna jaan sitten ne tunnsutukset, jotka piti jakaa jo toissapäivänä.
       
               Tällaisista tunnelmista kivaa lauantai-iltaa kaikille! 
                                            Toivotellen,

SHARE:

6 kommenttia

  1. Minä en ole lainkaan saunaihminen, eikä kukaan perheessämme. Asunnossamme on sauna, ja se on lämminnyt kerran tämän reilun vuoden aikana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä käydään noin kerran viikossa saunassa enkä itsekään olen kova saunomaan. Mutta kylmänä talvipäivänä on kiva mennä saunaan lämmittelemään vanhoja luitaan :D

      Poista
  2. Kisu on aivan ihana veijari <3 Mitähän kukkasia oli tuolla melkein ylimmässä kuvassa pöydällä? Oli hienot varret ja lehdet :)

    Kyllä saunotaan, mutta pitää hillitä kun muuten olen seuraavan päivän ihan laiska - menen niin rennoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisu kiittää :) Eilen ostamiani tulppaaneitahan ne kukkaset ovat, kevään odotus korkealla kun tulppaaneita saa kaupasta kuin kaupasta!

      Poista
  3. Hih, ihana tuo ensimmäinen kuva! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän mössykkä on sellainen ihanuus, kisu kiittää kommentistasi <3

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig