torstai 21. maaliskuuta 2013

Arvonnan aika!

Tänään alkaakin sisustus- ja hyvinvointiaiheinen arvonta. Haluan kiittää tällä tavoin teitä ihania lukijoitani, niin uusia kuin vanhoja :) Tällä viikolla oli Minna Canthin päivä, joka on myös tasa-arvonpäivä. Haluankin korostaa sitä, että me ihanaiset naiset, kuten miehetkin tarvitsemme arjen keskellä pienen hetken jolloin voimme irrottautua normaaliarjesta ja hemmotella itseämme kaikella kauniilla ja meille hyvää tekevillä asioilla. 


Arvottavana on kotiseutuni ja sen lähellä tehtyjä tuotteita. Vaalea pellavainen vanhoista karjalaisista kukkilinnuista ja elämänpuuta koristava pyyhe, jota voi käyttää myös pöytäliinana. Käsintehtyä saippuaa kuusesta, Oma pala metsää. Sola-saippuan kaikki kasvi-ja marja-ainekset ovat puhtaasta luonnosta.  Luonnon raaka-aineista tehty saippua, joka soveltuu hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parraajoon. Yrtti-jalkakylpy, jonka aineksina on mm.ruusu, horsma ja minttu. Ja riisipiirakan muotoinen suklaa. Sekä  extrana yksi pieni yllätys hemmottelujuttu :)
 

ARVONNAN SÄÄNNÖT! Yhden arvan saat, jos et ole rekisteröitynyt lukijani, Kolme arpaa jos olet rekisteröitynyt lukijani, Neljä arpaa saat jos olet rekisteröitynyt lukijani ja mainostat arvontaa eteenpäin blogissasi/facebookissa.
 
Ilmoita arpojen määrä ja jos et ole rekisteröitynyt lukija vaan anonyymi niin keksi itsellesi nimimerkki. Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee kertoa minulle millaisia postauksia haluaisit lukea :)
Osallistumisaika päättyy perjantaina 29.3.2013 klo 15.00. Julkistan lauantain postauksessa voittajan!


Sola-saippuat ovat ihanan tuoksuisia  ja jättävät ihon ihanan pehmeäksi.Itselleni ympäristönsuojelu on tärkeä asia ja jos siihen voi vaikuttaa pienillä valinnoillaan niin haluan jakaa sanomaa eteenpäin ja tukea pieniä hyväätekeviä yrityksiä kotiseudullani.


Olen kokeillut pari kertaa myös kotona tehtäviä alla olevan (Idea-Rapsakka oy) tuotemerkin yrttijalkakylpyjä ja jaloista tulee ihanan tuoksuiset ja jalkojen iho on hoidon jälkeen ihanan pehmoinen jalkakylvyn jälkeen.



Karjalainen pyyhe on pellavaa ja sopii hyvin myös liinaksi. Pyyhe paranee sitä mukaa mitä enemmän sitä käyttää :) Vaalea pellavainen vanhoista karjalaisista kukkilinnuista ja elämänpuuta koristava pyyhe, jota voi käyttää myös pöytäliinana.


 Maito-ja valkosuklaasta tehty riisipiirakka, melkein yhtä hyvä kuin aitokin karjalanpiirakka!


Onnea kaikille arvontaan ja kunhan joskus saan 100 lukijaa kasaan, niin järjestän ISON arvonnan! Mites meinaisitte viettää torstain? Täällä ei ole mitään sen ihmeempiä suunnitelmia. Kotoilua, parveke tuunailua, parvekekasvien hankkimisen pohdintaa, päikkäreitä ja leivoskelua. Niin ja isän haudalle kynttilän ja kukkien vienti, tänään on taas vuosipäivä, ikävä Mutta jälleen näkemisen toivo antaa voimia! Lähetän teille lujia halauksia ja pieniä sydämiä. Täyttyköön toiveemme kevätauringon noustessa. Toivotaan yhdessä pieniä arjen ihmeitä.



                 Mää, mää ja mäkätä männessäis ;D - Vanha karjalainen sanonta -

SHARE:

25 kommenttia

  1. Kolmella arvalla mukana! Ja mitähän toivoisin, sullahan on niin monipuolinen blogi... No kun kevättä ja kesää kohti mennään, niin kevätvaate hankintoja voisit esitellä (jos tulee käytyä ostoksilla) tai sitten voit esitellä niitä vanhempia, joita tykkäät edellee käyttää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi onkin hyvä idea siis vanhojen ostosten esittely. Oon niin addiktoitunut Marimekon tunikoihin ja mekkoihin, että niistä teen joku kerta postauksen :) Kiitos vinkistä <3

      Poista
  2. Kolmella arvalla mukana!
    Samalla lailla kun jatkat, kiva on ollut lukea kaikkia postauksia.
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Olipa mukava löytää blogiisi, ja todella ihanat palkinnot! Liityin lukijaksesi ja linkitin blogiini, joten neljällä arvalla mukana. :)

    Minua kiinnostaisi juuri tällaisista arpajaispalkintojesi tyyppisistä luonnollisista kauneudenhoito/hyvinvointituotteista lukeminen ja tietysti leivontapostaukset ovat myös aina mieluisia. :)

    VastaaPoista
  4. Hauskaa löytää blogiisi! Olen mukana yhdellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa ja kiitos mukavasta kommentista sekä onnea arvontaan :)

      Poista
  5. Neljällä mukaan. Ihana tuo sanonta :) Kaikki kelpaa ja on hyvin kelvannut myös tähän asti, joten jatka vaan samaan malliin. Täällä on mukavissa määrin hyviä pohdintoja, kivoja ideoita ja kauniita kuvia.

    Nyt lähden tästä linkittelemään :)
    Mukavaa torstaita!

    VastaaPoista
  6. Hei!
    Minä lähden mukaan neljällä arvalla, olen lukijasi ja tulen mainostamaan tätä arvontaa omassa blogissa. Oon tykänny siun elämää koskevista postauksista sekä matkoista, joten niitä lisää eli jatka samaan malliin! Ja reseptejä kaipaan myös ja jos olisi mahdollista myös se tunniste, niin helpottaisi selata ohjeitasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa tällä viikolla löytäisin sellaisen painikkeen mistä saan ton kertomasi tunnisteen käyttöön :) Apuja otetaan vastaan, help! Neito pulassa.

      Poista
  7. Ihanat palkinnot - 4 arvalla koetetaan arpaonnea. Linkitys blogini sivupalkin arvontaosiossa ja jaettu myös FB:ssä;)
    Sulla on niin kiva blogi, että enpä tiedä, mitä vielä voisin toivoa kuin että jos jatkaisit just tuollaisena...

    VastaaPoista
  8. Laitoin linkin FBiin, joten 4llä mukana!
    Tosi kivat palkinnot!

    Tykkään tavastasi kirjoittaa asioista laidasta laitaan...on mukava kun postauksen alussa ei tiedä mitä lopussa pohditaan! :) Toivonkin, että jatkat samaan malliin!

    -A-

    VastaaPoista
  9. Oi kuinka ihania palkintoja!!! :) Mainosta arvonnallesi blogissani. :) Olen neljällä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  10. Voi miten ihana arvonta. Liityin lukijaksesi, eli mukana kolmella arvalla.

    VastaaPoista
  11. Suloinen arvonta sinulla täällä. Liityin uudeksi lukijaksi ja kaikki hyvinvointiin ja arjen pieniin juttuihin liittyvät postaukset miellyttävät :) Kolmella arvalla osallistun kilpailuusi.

    -H-

    VastaaPoista
  12. Yhdellä arvalla. Tykkään juuri tälläisistä monipuolisista postauksista laidasta laitaan :)

    tittin_elamaa at luukku.com

    VastaaPoista
  13. Kiva arvonta! Mukana kolmella arvalla :)

    VastaaPoista
  14. Mukaan. Kauneudesra ja hyvinvoinnista.
    Sari.K-@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Kiva blogi sinulla! =) Mukaan myös arvontaan.
    Terv. Tiramisu

    VastaaPoista
  16. Mä tuun mukaan 4 arvalla..linkitän omaani!! Hyvää pääsiäistä sulle!

    VastaaPoista
  17. Yhdellä mukana :) Ihanaa pääsiäisen aikaa sinulle! Itse repäisin ja otin lomaa 4 päivää, mies on reissussa ja saan nautiskella ihan yksin ja rauhassa :P

    VastaaPoista
  18. Kolmella arvalla mukana! :) Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig