tiistai 12. maaliskuuta 2013

I´m titanium!


Tämä postaus tulee ajastettuna. Täällä ollaan Neurokirurgian osastolla leikkauksen jäjiltä ja toivon mukaan tänään koittaa se päivä, jolloin kotiudun omalle uudelle ihanalle sohvalle ja rakkaideni luo ♥ Nyt olen yhden niskanikaman verran titaania, kuten David Guetta Ft. SIA laulaa – Titanium! :D


Olen ottanut itseäni niskasta kiinni shoppailujen suhteen ja vaatehuonetta siivotessani päätin etten osta yhtä ainutta riepua kaappiini. Muutenkin, nyt kun olen käynyt kaupoissa, niin kaikki tuntuu tosi kalliilta. Voin siis todeta että rahan arvo on siis mielessäni huimasti noussut.

 Lakolle asettamani tavoitteet ovat ennen ainakin mielestäni täyttyneet ihan hyvin:



  • Mieli on keventynyt huimasti koska tiedän että pärjään ja nautin olostani kovasti huomattavasti pienemmälläkin kulutuksella.
  • On tuntunut kivalta olla ekologinen ja käyttää pelkästään jo olemassaolevia tavaroitani, eikä kuormittaa maailmaa ostamalla uusia.Kun tonkii kaappejaan huomaa, että omistaa jo kaikenlaista tarpeellista jota ei ole välttämättä muistanutkaan.
  • Rahaa säästyy kivasti, ja se on aina tervetullutta!

Enkä nyt yritä esittää millään laillaa pyhää tai hienoa henkilöä. Olen kyllä aikoinaan oman osani kaikenmaailman turhakkeista ostanut - ja varmasti tulen joskus jatkossakin ostamaan. Tykkään kauniista vaatteista, koruista, kengistä, sisustustavaroista  ja varmasti tulen niitä ostamaankin :) Mutta luulenpa että olen oppinut vuosien varrella sen, että kaikkea ei tarvitse saada ja että tulen toimeen paljon vähemmälläkin.


Ostolakkoni ovat joskus olleet oikeita Via Dolorosoja. Oman vaatehuoneen vaatteiden käyttäminen on  tosi kivaa. Ja asujen miettiminen niistä. On ollut kiva olla ostamatta uusia. :)

Hienoa on nähdä kuinka vähällä rahankulutuksella sitä pärjääkään. Ja nyt puhun vain omasta tilanteestani. - Sillä tietenkin tilanne on toinen henkilöillä joilla ei ole vaikkapa työtä, ja rahaa ei sen vuoksi ole eikä tule. Silloin tuntuu varmasti pahalta jos joku tulee väittämään että pärjäät vähälläkin :/ Mutta näin työssäkäyvälle, kulutukseen tottuneelle ostolakko- kaudet on olleet hyviä, kasvattavia kokemuksia :) Ostolakon aikana en luovu kerran viikossa ostamistani leikkokukista ja kaikesta muusta tarpeellisesta päivittäistarve hankinnoista. Aion viedä keväällä kaiken joutavan tavaran ja vaatteet kirpparille kierrätykseen. Joskus olen lahjoittanut käytettyjä vaatteita ulkomaille menevään kodittomien eläinten keräykseen tai vähävaraisille lapsiperheille Suomeen. Oletteko kokeilleet joskus ostolakkoa? Hyvällä menestyksellä?


Mutta nyt lähetän virtuaaliset halit murusilleni, ootte ihania! :) PS: Muistakaa herkutella, koska kohtahan on Pääsiäinen!!





Toivon mukaan tänään illalla näkisin pikkuisemme, hän niin tykkää paperisistakasseista. Hyvä syy tehdä sisustushankintoja tietystä kaupasta, josta saa kauniita paperikasseja ;)
PS. Löysin mukavan blogin ja ihanan aiheen, Pinnan alla.


SHARE:

3 kommenttia

  1. Toivottavasti leikkauksesi meni hyvin ja kotiudut pian !

    Ostoslakkoja olen kokeillut muutaman kerran ja yleensä olen onnistunut. Juuri nyt ajattelin taas aloittaa, sillä olen ostellut paljon. Ensin alennusmyynnit ja sitten keväthankinnat. Eli nyt olisi aika nauttia ostoksista ja niistä monista kivoista jutuista, joita löytyy vaatehuoneestani :)
    Toki joudun lapsille tekemään hankintoja, mutta itselle en aio nyt vähään aikaan ostaa mitään.

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti siellä on kaikki hyvin :-):-)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti siellä voidaan hyvin :-)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig