sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kimalleperhosia ja jämäsalaatti by SatuKoo

Olen mainonnanuhri, myönnetään :D Jokin aika sitten tuli kauppoihin myyntiin uusi Koristeelliset kakut- lehtiKoristeelliset kakut -lehti ilmestyy parin viikon välein ja jokainen sen numero sisältää leivontaohjeiden lisäksi erilaisia leivontatarvikkeita. Oletteko jo hankkineet omanne?



Ekan numeron mukana tuli suloiset perhosmuotit, mutta ne eivät ole konepesun kestäviä.
Lisänä tuli myös pieni purkki vaaleanpunaista koristeluhilettä. 
Hilepurkin pohjassa on teksti, jossa hileen kerrotaan olevan myrkytöntä, mutta sitä ei tulisi syödä....
Mielestäni aika omituista! Pelkkiä koristeleivonnaisia :D Se ei sovi mun ajatusmaailmaan! Vaikka aikamoinen laarditakamus olenkin, tai siis normimittainen mutta en mahdu mallien mittoihin, enkä aiokaan! Vaa án lukemat eivät ole aina takuu onnellisuudesta.
Eikä siinä vielä kaikki, mukana tuli myös koottava pahvinen kakkuasetti :D Odotan jo sitä hetkeä, kun voin pitää ystävilleni pahviteemalla olevat "lasten mehukestit" :D


Lehdessä oli paljon tosi herkullisennäköisiä kuvia ja  ainakin kotileipurille ihan käyttökelpoisia ohjeita.Hintaa lehdellä oli vain 2,95€.


Suloisia perhoskuppikakkuja täytyy varmaan ainakin testata.


Meillä herkuteltiin eilen illalla Tina Nordströmin kirjasta löytyneellä ohjeella yöpalaleipäsiä ja aivan itsekeksimälläni jämäsalaatilla. Tinan Keittiössä-sarjaa oli kiva seurata mutta sitten vaan yhtäkkiä hän katosi julkisuudesta ainakin täällä Suomenkamaralla hänestä ei ole kuulunut mitään.

Homemade jämäsalaatti by SatuKoo. Salaattiin laitoin Italiano Mix-salaattilajitelman eli kolmea eri salaattia, viinirypäleitä, paprikaa, tomaattia, kurkkua, juustoleipää, suolapähkinöitä, koskenlaskija murujuustoa sekä voinmakuista öljyä.


Yöpalaleipiin tarvitset maalaisleipää viipaloituna, salaatinlehtiä, tomaattia pekonia paistettuna, avokadoa pilkottuna sekä creme freaiche tahnan, johon tulee aiolia, valkosipulia, mustapippuria, sitruunamehua sekä punasipulia silputtuna.

Maalaisleivän palaset kannattaa lämmittää paistinpannulla, jolloin niihin saa kivasti rapeutta. Sekä päärynälimua, se on varsin hyvä juoma näiden herkutusten kanssa. Viinilasiakaan kun en saa nauttia kipulääkkeiden takia ja tästä tiukasti kiinni. Terveys on kaikken tärkein!


Ajattelin siirtyä yhden postauksen päivä tahtiin, mutta jos mulla on oikeesti jotain järkevää kerrottavaa niin saatan postailla kahdestikin. Riippuu päivästä ja tapahtumista :)


         Tykkään paljon Sisustus Carenasta ostamastani Qualyn oravakukkaruukusta.


Ensi kuussa olisi luvassa useammat juhlat, olisi ristiäiset, synttärijuhlat jne. Saas nähdä kuinka kuntoudun. Iloiset juhlat ovat aina mukavia :) Kunhan tokenen tästä leikkausarvesta niin aion pitää pienimuotoiset kemut ystävilleni, kyllä terveys on aina juhlimisen arvoinen asia. Se on jännä juttu kuinka alkaa koskemaan tuohon lavan kohdalle jos on pystyssä pidemmän aikaa, sitä täytyy alkaa makuulleen ja kohta tuleekin uni. Kyllä se vaan uni on paras lääke, toki lääkkeitäkin tarvitaan. Onneksi kisu on niin ahkera sairaanhoitaja, että enköhän parane ennätystahtia. Pelkkä läsnöolo riittää, kun saa silitellä kisua ja kun hän nukkuu lähellä lämpöpatterina niin tulee niin rentoutunut ja rauhallinen olo. Usein kisu laittaa tassunsa käteni päälle ja nukkuu. Minun vaavi, söpöläinen ♥  Eläimillä on kyllä stressinpoistoon suuri vaikutus :)




Kunhan herään teen pienimuotoisen brunssin, paistan vaniljaisia lettuja (lisään lettutaikinaan aina vichyä niin saan rapeat pitsireunat) ja tarjoan ne kera itse viime syksynä kerättyjen mustikoiden ja vaniljakastikkeen. Eilistä salaattia, munakasta ja juustosarvia. Iso mukillinen itsepuristettua appelsiinmehua. Sen jälkeen lokoisa asento(lue: sellainen asento, jonka niska sallii eli selällään köllöttely sohvalla), pari uutta kirjaa (tykkään Sophie Kinsellan kirjoista), unoset, boxilta katsoa viime viikkoisia sarjoja ja vaan olemista, kiireetöntä olemista. Joskus sunnuntaiaamuisin on kiva napsauttaa telkku päälle ja katsella viltin alla hedelmiä natustellen lastenohjelmia, todellinen rento lepopäivän aloitus :D Nyt kun en voi lenkkeilläkään niin täytyy jumppailla fyssarin ohjeiden mukaan telkkua katsellen. Ensi viikolla taidan leipoa vuokaleipää. Välillä vaikka lepään ja jatkan leipomista mutta jotain maininnan arvoista on kumminkin tehtävä melkein päivittäin :D Eikä se lottovoitto tullut tänäkään viikonloppuna, pah! Niinköhän noissa rahapalkinto- kilpailuissa voittaa koskaan kukaan, epäilen!!  Ensi viikolla taitaa ollakin arvonnanaika ;) Mites teidän sunnuntaita?

                                       

                                      Suloista sunnuntaita toivotellen,



SHARE:

8 kommenttia

  1. Ihana sairaanhoitaja sulla ainakin on, kissat ovat ihania, kuten koiratkin. Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Herkulliselta näyttää jämäsalaattisi ! Olen nähnyt tuon lehden mainoksia, kivan näköisiä leivonnaisia.Ihana tuo kuva, jossa kisusi haistelee kukkasia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatilla voisi olla houkuttelevampikin nimi mutta kun se on tehyt jämistä niin s eon jämäsalaatti. Ihan mielettömän hyvää vaikka itse sanonkin :D

      Poista
  3. Todella suloiset nuo perhosmuotit, tulee varmasti hienoja leivoksia niillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä tuleeko käytettyä vai oliko hutiostos :D Mutta eivät olleet ainakaan kalliit!

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig