torstai 14. maaliskuuta 2013

Pikainen tyynypostaus


Tällaiset ylläolevassa kuvassa olevat 2 kappaletta tyynynpäällisiä sain kaupanpäälle sohvakaupassa, itseni valitsema kangas. Sopii mielestäni kivasti tumman harmaaseen sohvaan. Sohvalla en alannut uutukaisia vielä kuvaamaan, koska sohvalle olen levittänyt lakanan, koska makailen siinä päivällä. Koska meillä on lasitettuparveke pidän partsinovea auki päivällä jonkin aikaa, jotta saisin hieman raitista ilmaa keuhkoihini.



Tänään on taas tullut nukuttua nukkumisen perään ja mulla on kuulema nyt katu-uskottavuutta enemmän kun kaulassani on leikkausarpi :D :/ Huomenna on taas kerran perjantai ja ihmettelen suuresti minne ne päivät karkaavat!

Yläselkään särkee enemmän kuin ennen. Luulen, että se johtunee siitä kun joudun jännittämään olemattomia slekälihaksia kun "kehonkorsetin" tulee olla suora. Ja nyt hakemalla haen suoraa asento. Tästä päivästä ei ole sen enempää kerrottavaa, koska se on mennyt lepäillessä, toki jos alkaisin kirjoittamaan tänne uneni niin niissä olisikin sitten actionia kerrakseen :D



Saan kohta ystäväni pikavierailulle luokseni. Kerroin hänelle, että luokseni voi tulla kylään nyyttikesti-periaatteella, mitään en itse lupaa tarjota koska koskaan en tiedä seuraavaa päivä millainen olo minulla onkaan. Eilen oli parempi olotila kuin tänään.



Minulla on tällä hetkellä todella uninen ja huono olo edelleen, joten teen vain tällaisen pikapostauksen. Vatsanpohjassa on vellova olo ja niskaan sekä selkään särkee. Toi niskasärky on pahin koska se vaikuttaa koko kroppaan. Unentarve on todella suuri, paha olo tuntuu käsivarsissa asti, veltto olo ja väsyttää. Alankin takaisin untenmaille.



Päivällä nukun ja katson telkkua tai pelailen iPadillani, jonka voitin viime syksynä SampoPankin arvonnassa. Se on todella hyvä kapistus, etenkin matkoilla ja nyt saikulla keveytensä ansiosta.

                                     Mites teidän torstai on sujunut?


SHARE:

2 kommenttia

  1. Eikös sitä sanota, että uni on parasta lääkettä? :) Toivottavasti kivut häviäisivät pian. Paranemisia! <3

    VastaaPoista
  2. iPad on tosi kiva reissussa ja muutenkin. Jaksamisia sinulle!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig