torstai 28. maaliskuuta 2013

Testing, Birch & Honey!

Sain eilen mukavan viestin paikalliselta parturi-kampaamoalan yrittäjältä Terhi Ahtialalta. Olen tehnyt hänen kanssaan yhteistyötä aiemminkin, klik! Tämä postaus on siis tehty yhteistyössä  parturi- kampaamoalan yrittäjän Terhi Ahtialan Parturi-Kampaamo Kalevankutrin kanssa.



Sain testattavaksi Cutrinin uutuuksia, koivun ja hunajan tuoksuiset shampoon ja hoitoaineen. Näitä tuotteita myydään vain kampaamoissa eli näitä ei saa marketeista. Testasin aiemmin Cutrinin hiuslakkaa ja se oli valtavan hyvä niin pidoltaan kuin tuoksultaankin. Ei jättänyt ollenkaan tahmaista lopputulosta, kuten moni muu hiuslakka. Testasin heti eilen illalla saatuani nämä todella hyvälle tuoksuvat purnukat ja lopputulos oli sitä mitä luvattiinkin. Kevätauringon paistaessa UV-suoja auttaa ylläpitämään pidempään hiusvärin loiston. Mikä parasta Cutrinin Birch&Honey shampoo ja hoitoaine on tehty osaksi koivu-uutteesta ja luomuhunajasta,  Pohjoisen luonnon omista tehoaineista. Tästä tykkään todella paljon, luonnontuotteita! Vaikken mikään sen suurempi viherpiipertäjä olekaan :D



Tämä sarja sopii niin värikäsitellyille kuin normaaleillekin hiuksille. Hiukset olivat Cutrinin koivu&hunaja shampoon ja hoitoaineen jälkeen todella hyvä tuoksuiset ja helppo kammata ja selvittää. Vaikka minulla on sinettipidennykset hiuksissani niin pystyn silti käyttämään normaaleja hiustuotteita, kunhan ne ovat kosteuttavia, kuten nämä ihanaiset tuotteet. Muutama harjan veto ja tadadaa, suorat, silkkisen tuntuiset ja todella hyvälle tuoksuvat hiukset :) Tuoksusta tuli mieleen lapsuudenkesät ja mökkisauna, niin ihana  kesäinen ja raikas tuoksu.  Tuotetta ei tarvinnut läträtä hiuksiin paljoa vaan pieni pisara vaahtoutui hyvin ja sai hiukset tuntumaan raikkailta ja pestyiltä. Usein hiukseni ovat talvella sähköiset niin tämän tuotteen jäljiltä oli mukava huomata aamulla, että hiukseni eivät olleet sähköiset sykeröt. Minun tekisi mieli niin värjätä hiukseni, mutta leikkauksen ohessa tuli kielto etten saa värjätä hiuksiani ennen toukokuun puolta väliä, kurjaa. Mutta onneksi on olemassa tällaisia mieltä piristäviä, ihania lapsuudenmuistoja tuovia hiustuotteita. Kiitokset Terhille näistä ihanista purnukoista, tulivat tarpeeseen!



Onko Teillä jokin luottoshampoo ja hoitoaine?


Innostuin eilen illalla leipomaan sitten oikein urakalla :D Minulla onkin teille resepti jos toinenkin postailtavana tulevina päivinä. Osa on omia kokeiluja ja osa netistä löytämiäni reseptejä. Meillä tuoksui eilen illalla huumaavan ihanat tuoksut, sokerinen kinuski oli päällimmäinen tuoksu. Naapurintätikin totesi, että teillä leivotaan joka päivä jotain hyvää, tuoksujen perusteella. Veinpä hänelle maistiaisiakin, oli kuulema hyviä leipomuksia ;)


Tänään suunnittelen pääsiäisen menua. Millainen on Teidän pääsiäismenu? Meidän menussa tulee olla keväistä raikkautta mutta myös lihaa. Hyvä ruoka ja ajankanssa laitettu on kaikkein parasta. Meillä ei ole sen suurempia suunnitelmia pääsiäisenpyhiksi ja tänä vuonna pääsiäisvapaatkaan eivät tunnu sen suuremmin missään, koska olen pitkällä sairaslomalla. Mutta baariin en lähde notkumaan, en siksikään koska niskaani on asennettu titaanilevy kahden nikaman välille, sen luutuminen on vielä alkutekijöissään ja toiseksi, baarissa menee aivan liikaa rahaa, aivan hukkaan sekä siellä käyttetty aika on tyhjyyttä. Tykkään olla kotona ja kutsua ystäviä kotiini. Mutta pääsiäisenpyhiin kuuluu yhdessäoloa, haudalle kukkien ja kynttilöiden vienti, ulkoilua, lukemista, leffa-iltoja, poppareita, kotitekoisia kasvo-ja jalkahoitoja, hyvää ruokaa ja juomaa varten, näistä on pääsiäinen tehty :) Ilman IceBugeja en uskaltaisi lähteä lenkille tuonne talvisäähän leikatun kaularankani takia. Ne ovat kyllä ihmekengät, ei jalka lipsu edes jäällä! Turvallista sanoisin. Pääsiäinen on tehty kiireettömyydestä ja hyvästä mielestä!


Millaisia pääsiäissuunnitelmia teillä on?
 Vielä on kaksi päivää aikaa osallistua arvontaan, klik! :)
 Enkeilinsiipien kosketuksia päivääsi!




SHARE:

4 kommenttia

  1. Kiitti vinkistä! :-) Kiva kuulla uusista tuotteista! :-)

    Pääsiäinen menee pitkälti töissä kun tästä taudista kokonaan tokenen, huominen on vapaa ja suuntaamme maalle käymään :-)

    Mukavaa torstaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista ja lepäile kaikki vapaa-aika :)

      Poista
  2. Käytän Tigin shamppoota, hoitoainetta ja hiuslakkaa. Hiuslakka voi olla kyllä minkä merkkistä vain, mutta tuo on hyväksi havaittu. Mukavaa pääsiäistä!!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig