lauantai 20. huhtikuuta 2013

Esittelyssä uudet popot ja tarjolla herkkusmoothieta, olkaa hyvä ღ

Eilen poikkesin lääkärikäynnin jälkeen Biancossa ja sieltä löytyi täydellinen kenkäpari. Jäljellä oli vain yksi ainoa koko. Juuri minulle oikea koko, 38. Ja vielä puoleen hintaan. Siis korkoahan näistä kengistä löytyy ja nämä ovat todella hyvät kävellä, koska suurin osa on korokepohjaa. Vaikka korko on puunvärinen niin se on minusta kaunis yksityiskohta. Kevät-, kesä- ja syksykengät. Naiselliset.

 Olen nähnyt monessa blogissa näitä kenkiä ja ihastellut. Nyt minulla on ne omana :)


Minulla on paljon kannattomia kenkiä, kuten ballerinoja ja nyt ajattelin panostaa kannallisiin kenkiin. Hieman vaihtelua. Olen yleensä se-ballerinoja-käyttävä-nainen. Äitini totesi nähdessään minut nämä kengät jalassa, että olenpa pitkä ja kylläpä näytän erilaiselta. Se onkin tarkoitus, haluan vaihdella erilaisia tyylejä.


Löysin myös ihanan sisustustarran alennusmyynistä ja se lähti mukaani. Take the time to smell the roses-tekstillä. Tämä tulee löytämään paikkansa keittiöstämme.


 Kävimme myös syömässä ja suuntasimme kestosuosikki Toreroon.
 

Alkuun saimme keittiöntervehdyksen, joka on tomaatti-vuohenjuustokeittoa kera tumman patongin palasen. Tomaatti-vuohenjuustokeitto on ehdottomasti suosikki keittoni.

  
Pääruuaksi kanabocadillo. Varma vaihtoehto, herkullista!


Jälkkäriksi Cavasorbettia kera keksinmurusten ja mansikoiden.


Keittiössä meillä on vanha Hyvien ässien- resepti tauluna. Hauska kohta on ohjeen lopussa :D Paistetaan kohtalaisen kuumassa uunissa. Asteista ei puhuta mitään.


Tein toissapäivänä kookos-persikka-mangosmoothien ja se oli todella hyvää. Haluankin jakaa teille tämän ihanan reseptin :)

  
Kookos-persikka-mangosmoothie

2 persikkaa kuorittuna ja kivi poistettuna tai säilykepersikoita
1 Mangonpalasia tai säilykemangoja
Loraus omenamehua
Liraus sitruunamehua
1 prk rahkaa, mitä vain maustamatonta
2dl kookosmaitoa
n.1dl kondensoitua maitoa
ripaus vaniljaa vaniljamyllystä
2rkl hunajaa
½banaani


Kaikki blenderiin ja sekasin, tai korkeaan lasiin johon sopii myös sauvasekoitin. Parasta smoothie on heti, mutta säilyy kyllä päivän jääkaapissakin. Kannattaa sekoittaa vähän ennen tarjoamista.
Ja tämä ei kyllä tarvitse lisättyä sokeria, toki voit laittaa sitä tai vaikka hunajaa sekaan.
Myös avokado ajaa saman asian kuin banaani. Banaanin voi jättää pois, mutta silloin smoothiesta ei tule yhtä kuohkeaa. Maustamatonta jugurttia voi myös laittaa sekaan, tai tuoretta sitruunamelissaa tai minttua, tai vaikka limenmehua. 
Mutta tämä on kyllä mun lemppari, parempaa kuin pirtelö.
Ja koska mukana on purkki rahkaa, smoothie käy paremmin kuin hyvin treenin jälkeen. Purkissa rahkaa on juuri oikea määrä proteiineja ja onpahan myös tutkittu, että maitoproteiinit on juurikin parhaita palautumisen kannalta! Eli kerrankin herkku josta voi oikeasti nautiskella hyvällä omallatunnolla ;)


Ostin Cittarista kondensoidun maidon, joka sopii hyvin jälkiruokiin ja esimerkiksi kotijäätelön tekoon sekä vaniljamyllyn, josta saa myllyn läpi rouhittua aitoa vaniljaa. Ihana tuoksu!


Pieni herkullinen hetki kera uuden MeNaiset-lehden. Sellaisen hetken meistä on jokainen ansainnut :) Niitä ihanan hitaita ja pumpulisia, jolloin ei ole mihinkään kiire. MeNaiset-lehti on tullut minulle noin kolmentoista vuoden ajan ja sen sisältö on vaan parantunut ajan saatossa. Onko teillä jokin tietty lehti, jota olette tilanneet vuosikaudet?


Lämpöinen kiitos ihanista viesteistänne!Olette ihania ♥
Mukavaa lauantaifiilistä myös sinulle!
Muistakaa osallistua arvontaan,  klik!


SHARE:

9 kommenttia

  1. Makeet kengät ! Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista
  2. Onpas kivat kengät! Iskevät kyllä omaan makuun oikein hyvin! Tykkään!

    Minulla ei varsinaisesti ole mitään lehteä jonka tilaan. Sen sijaan UK InStylen kannan kotiin joka kerta kaupasta. Tulee aavistuksen kalliimmaksi kuin tilata se suoraan kotiin, mutta sen parissa viihdyn kyllä joka kuukausi. Myönnän myös viihtyväni miehen Aku Ankan parissa joka keskiviikko. Se tuli minullekin kun olin lapsi ja kyllä se vaan näin aikuisellekin maittaa :)

    VastaaPoista
  3. Kivat kengät löysit. Itse en ole kovin pitkä, joten tykkään käyttää välillä korkkareita, vaikka matalilla kengillä "pääsee lujempaa" :)

    VastaaPoista
  4. Ui, mitkä kenkät! <3 Mä en kyllä varmasti pysyis noissa pystyssä :D Näyttääpä nuo ruuat herkullisilta! :)

    VastaaPoista
  5. Itsekkin olen tuollaisia kenkiä metsästellyt, sillä ne ovat hienot mutta myös antavat minunkaltaiselle lyhyelle ihmiselle pituutta! :D mutta enpä ole vielä sattunut törmäämään oikean kokoisiin..

    VastaaPoista
  6. Kiitos arvonta-vinkistä - kiirehdin heti laittamaan viestiä siitä BF-iin ja kuvan blogiin :) Ihanat kengät! Minulla on kanssa se FlyLondonin saappaat, joissa on se "vale-pohja" - kengät näyttävät korkeammilta kuin tuntuvat, jalalle miellyttävät kulkea.
    Minulle tulee Kodin Kuvalehti - ihansiksikin ettei se käytännön kieli ala ruostumaan, ja että olen selvillä hieman mistä puhutaan Suomessa. Joku vuosi sitten ihmettelin kesällä siellä käydessäni, että miksi siitä "Laajakaista"-julkkiksesta ei koskaan ole kuvia, ja äiti purskahti naurrun ja sanoi, ettei se ole julkkis, vaan internet "bred bånd"-yhteys ...
    On ihana joka 2. viikko saada KK :O)
    Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  7. Smoothie kuulostaa herkulliselta, pitänee joskus kokeilla ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanat kengät!!! Ja herkullisen näköiset ruoat.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig