keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Ihana tunnustus Ƹ̴Ӂ̴Ʒ aurinkoisia asioita!

Sain tällaisen ihanan tunnustuksen Pinkit korkokengät-blogin aina tyylikkäältä Maijulta. Tunnustukset ja haasteet ovat todella kivoja, niiden kautta saa uutta tietoa blogin pitäjistä ja uusista ihanista blogeista :)



I love your blog -tunnustuksen pelisäännöt:
1) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi.
2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
3) Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi, ja kerro siitä heille kommentilla.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Minä annan tämän tunnustuksen seuraaville bloggaajille, jotka jaksavat päivästä toiseen ilostuttaa jutuillaan ja kuvillaan ja jotkut jättävät oikein kivan kommentinkin käyntinsä päätteeksi, kiitos siitä :)

Little big things - blogi 
Lady of The Mess - blogi 
Stella Vanilja - blogi 
Style Plaza - blogi 
 Beauty of Life -blogi

 Itse asiassa minun oli vaikea jaotella "ne suosikki" blogini. Niitä, kun on enemmän kuin nämä viisi. Jaoin jo eilen tunnustuksia ja sen takia teidän eilen mainittujen blogeja ei näy tässä :)

 kuva Facebook   

Tänään muuten alkaa Stockan Hullut päivät. Onko joku teistä kenties menossa ihan paikan päälle vai tilaatteko netistä? Itse olen ihaillut Korsin edullisia ballerinoja :) Meikäläinen muuten yllättyy useimmiten lähinnä kaupasta ulos tullessaan. Joskus jopa ruokakaupasta tullessani. Mulla on paha tapa ostaa kaikkea ylimääräistä jos en mene kauppaan puutelistan kanssa. Yleensä sitä miten paljon tulin shopanneeksi. Joskus yllätyn jo kassalla... Yleensä en kuitenkaan iloisesti! Vaikka puolustankin kipakasti sitä, että kortit vingahtelevat joskus ilosta.Piste. Osaatteko muuten sen jalon taidon, ettette kassalla varsinaisesti kuule sitä ostosten lopullista summaa? Se on se valikoiva kuulo! ;D Tietysti laskeskelen päässäni suurin piirtein mitä loppusumma tulee olemaan, mutta tosi usein käy niin, että tajuan olleeni täysin kuuro sen hetken kun kassa kertoo loppusumman. Ehehe :) Ahkeroinnista saa tietysti palkkion ja vaikka aina sanotaan, ettei ruoalla tai alkoholilla kannata palkita itseään, niin minä sanon, että haloo, tottakai saa! Sihijuomaa ja Gloria-lehti, näin ihanasta palkinnosta voi melkein pyyhkiä pölytkin!





Juu-u, minusta on tullut vuosien kuluessa järkevämpi rahan kuluttaja kuin ennen. Mietin ennen hankintaa, onko minulla jo jotain samanlaista tai samantyyppistä ettei tulisi päällekkäistä hankintaa. Jos jokin hankinta ei kolahda heti niin mietin muutaman yön yli ja palaan tarvittaessa ostamaan tuotteen. En osta vain ostamisen ilosta tai sen vuoksi, että vaate tai muu hankittava kohde on tietynmerkkinen. Hankinnalle on todellakin oltava käyttöä ennen kuin teen hankinnan. Kaappeihin on turha kerätä sellaisia , "käytän-sitten-joskus-juttuja". Keväisin ainakin minuun iskee sisustusvimma, valo saa ihmeitä aikaan myös siivousrintamalla.



Kevät on muuten jo pitkällä vaikka lunta onkin maassa. Kaikkialla syntyy uutta ja elinvoima puskee voimalla ylös heräävästä maasta. Se pistää oikein vipinäksi. Olen huomannut, että pölynimurilla ei saa niinkään puhdasta jälkeä kuin luutun kanssa. (todella kiinnostava tieto :D) Niin ja se toinen huomio, siivoamalla ahkerasti pääsen varmasti rantakuntoon 2030. Mulla siivoamisen jälkeen energiataso nousee yleensä aivan kohisten. Rakastan kristalleja ja tuntuu, että kevään tullen kristalleja voisin laittaa kaikkialle. Kevätauringossa ne muodostavat aika hienoja valo-spektaakkelejaan. 




Tänään aion pitää pienimuotoiset lettukestit, ihan itselleni ;D Sain eilen ihanalta työkamultani lakkahilloa ja kananmunia. Lettujen kanssa sopii erittäin hyvin myös ruusuvesi. Ruusuvedestä voit tehdä myös makoisia cocktaileja sekä booleja ja se sopii hyvin myös teen ja leivosten kanssa. Ruusuvettä voi ostaa esimerkiksi apteekeista, luontaistuotekaupoista sekä luomukaupoista. Ruusuvedessä on hienostunut maku, joka on omiaan tuomaan jälkiruokiin ylellisyyttä. Ruusuvedellä maustetut pikkuleivät tai leivokset ovat arjen ylellisyyttä.  Voit pukea päällesi sen ihana pitsipuseron ja kauneimman hameesi, tämä on ylellisyyttä. Vaikkapa Hyacinth Bucket tyyliin :D"The Bouquet residence, the lady of the house speaking".


Ruusuvesisiirappi:
1 dl vettä
1 dl sokeria
1/2 dl ruusuvettä


Laita kattilaan vesi, sokeri ja ruusuvesi. Kiehauta ja anna porista 5 minuuttia. Poista liedeltä, anna jäähtyä ja viilennä jääkaapissa. Laita lasin pohjalle 1-2 cl ruusuvesisiirappia ja täytä hyvin viilennetyllä, vaikkapa kuivalla proseccolla.


Näiden kaveriksi sopii hyvin myös pienet suupalat, Jumalaisen ihanat kookospallot.




                                              2 munanvalkuainen
                                                2 dl tomusokeria
                                    180g kookoshiutaleita + hiukan pinnalle

Sekoita kaikki ainekset yhteen ja ja jätä pieni erä kookoshiutaleita pinnan koristeluun. Pyörittele kosteiden käsien välissä palloja ja kierittele ne kookoshiutaleissa. Kannattaa tehdä suupalan kokoisia, pallot hieman murenevat jos yrittää syödä useammalla. Käsittämättömän simppeli ja hyvä jälkkäri!


On vain tämä hetki. Aion olla vain. Murehtimatta menneitä ja tietämättä tulevasta. Lepoa ja lepoa. Ulkoilua luonnon omassa olohuoneessa ja kisun kanssa päikkäreitä.
Muistetaan hymyillä, kilpaa kera auringon :) 


Muistakaas osallistua arvontaan, klik!


SHARE:

12 kommenttia

  1. Kaunis kiitos, nämä lämmittää aina mieltä! <3

    Hulluille päiville olisi tarkoitus joku päivä kenties ehtiä.. .. vaikka nyt ei niin houkuta kun silloin kun asuin Tampereella, oli edes vähän rauhallisempaa siellä kun nyt pääkaupunki seudulla.. :-/

    Mukavaa päivää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katselin Korsin kenkiä netistä ja nehän oli jo loppuunmyyty. Onneksi ei ollut kumminkaan se musta malli, jota oon ihaillut jo pitkään :)

      Poista
  2. Kiitos SatuMaria tästä tunnustuksesta! Aina ilahdun näistä :) Ihanaa keskiviikkoa!

    VastaaPoista
  3. Ihanan tunnelmaisia kuvia taas. Ei uskalla mennä Hulluille päiville, muuten voi joutua taas ostamaan jotain. Mä taidan laittaa hanat kiinni vähäksi aikaa.

    VastaaPoista
  4. Harmi, että ne baltsut oli loppuunmyyty. Minä olen välillä tosi harkitseva ostaja ja välillä menee ihan överiksi. Mutta esim. viimeisellä Tallinnan reisuslla en saanut ostettua mitään (!) itselleni. Mutta edellisellä reissulla kyllä ostin, joten ehkei sillä kannata ylpeillä.. Ihanan näköisiä kookospalloja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä menee överiksi mutta kaikki on tarpeellista :D

      Poista
  5. KIITOS Satu!!!!! Kaunista ja mieltälämmittävä tunnustus <3 <3

    Ihanaa iltaa!!

    VastaaPoista
  6. Kiitos - luulin kyllä jo kiittäneeni aiemmin, mutta näemmä vain oman blogini puolella. Mä vähän funtsin, ennen kuin laitan eteenpäin...

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig