sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Juhlapäivä ja herkkureseptit!




Tänään on juhlapäivä. Lähden käymään kummityttöni ristiäisissä ja samalla juhlimme Sofian 1-vuotis synttäreitä :) Se on pitkä tarina miksi ristiäiset ovat vasta nyt. Mutta paketit odottavat jo saajaansa ja kamera lähtee mukaan. Eli huomenna voitte odotella ristiäispostausta. 


                   Ostin nämä tennarit jouluna Varsovan Zarasta, ne olivat niin söpöt :)





  Näiden lisäksi annan lahjaksi hopeisen valokuvakehyksen ja Reiman kevyttoppapuvun.







Koska itse en pysty ajamaan autoa kaularangan leikkauksen takia ja olen saanut nyt muutamana päivänä huimauskohtauksia niin lähden matkaan tuttavieni kyydillä. Itse en voi vielä ajaa autolla, enkä uskaltaisikaan jos vaikka pyörryn kesken ajomatkan. Sitten olisi yhdet ristiäiset ja yhdet hautajaiset...mustaa huumoria. Valitsin itselleni juhlavaatteeksi turkoosin villasekoite kotelomekon :) Se on tarpeeksi juhlava, että rento.




Laskeva ilta-aurinko, auringonkukat, kiireettömyys, osa-aikainen kesätyö, turkoosit varpaankynnet ja pehmeä nurmikko, Tallinnan risteily Sviitissä kera ystävien, ulkomaanmatka kera mieheni, jäätelötötteröt, kiireetön jääteehetkii iltapäiväauringossa, grillausta ystävien kanssa heinäkuisena iltana, aamupala kesämökin terassilla, illallisen nauttimista parvekkeella, järvessä uintia ja kuumassa hiekassa makaamista, kun auringonsäteet leikkivät iholla, piknik rantakalliolla, merituulen tuomia raikkaita tuoksuja, Boulevardin puisto, Suomenlinnan piknik, Eppujen keikka, makoisia hetkiä ja ystävien sekä rakkaiden läsnäolo... Näistä ja monesta muusta ihanasta muistosta on minun tuleva kesäni tehty ♥ 


Lämpimänä kesäpäivänä ei ole muuta ihanampaa asiaa kuin kiireettömyys ja kellua vedessä ja katsella sinitaivasta sekä ohuita morsiushuntumaisia pilviä.Hyvät muistot kantavat pitkälle. Toivottavasti näistä välittyi ripaus iloista mieltä sinne ruudun toisellekin puolelle, oikein ihanaa sunnuntaita! :)


Haluan jakaa teille aivan mielettömän ihanan Cupcake reseptin!

Mango- ja kuningatar muffinssit
2 munaa
2 dl sokeria
100 g margariinia tai suolatonta voita
200 g purkki vaniljarahkaa
3.5 dl vehnäjauhoja
1.5 tl leivinjauhetta
ripaus vaniljasokeria tai vaniljauutetta


Sulata voi tai margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita rahka ja sula voi sekaisin - jos käytät vaniljauutetta, lisää se tähän - ja lisää seos munasokerivaahtoon. Lisää kuivat aineet varovasti joukkoon. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Suosittelen käyttämään paperivuokien lisäksi muffinssipeltiä. 

Kuorrutteen tein vatkaamalla Valio Violan mangotuorejuustoon reilun desin tomusokeria. Näin reilusti kuorrutettuja teki purkillisesta kuusi kappaletta. Sekä kuningatar-kuorrutteeseen tarvotset yhden purkin Valion kuningatar rahkaa, ½prk maustamatonta tuorejuustoa ja noin yhden desin verran tomusokeria. Vatkaa ja laita täyte tyllaan ja pursota :)

Mitäs teidän päiväänne kuuluu? Oletteko menossa Hullareille?



Vaikka taivas on
tänään harmaan kuulas,
sateentuntuinen.

Kevään vehreät sävyt
- nostavat mielen pilviin.
Halauksin,



SHARE:

12 kommenttia

  1. Asiasta sukan varteen, vai miten se meni?!
    Olemme menossa kahden viikon päästä Varsovaan 5:n vuorokauden matkalle. Sinä olet ilmeisesti siellä käynyt, onko hyviä vinkkejä sinne?
    Paljon olemme netistä koeteleet etsiä kaikkea, mutta ei hirveästi olla keksitty tekemintä. Yhteen reggae konserttiin, muuta ei ole vielä päätetty. Tietenkin shoppailua meillä naisilla.
    Ihanaa juhlapäivää!
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olimme neljän päivän lomalla Varsovassa jouluna. Yövyimme Hotel Hiltonissa ja Varsovassa oli todella edullista. Katsotte vaan kauppakeskukset ja eikun vaan sinne :) arkadia on ainakin yksi hyvä kauppakeskus ja sieltä löytyy myös PizzaHut. Kyllä siellä päivänsä saa kulutettua muttei niinkään rahojaan. Piti oikein keksimällä keksiä ostamista kun siellä oli niin halpaa kun pankkikaan ei vaihda kolikoita takaisin ja vaihtopalkkioita ei viitsi maksaa. Me oltiin pari päivää ihan hotellissa, kun siellä oli kauneushoitola, uima-allas, Casino ja ravintola. Kiva paikka :) Hyvää matkaa!!

      Poista
  2. Oikein mukavaa päivää ♥
    Itse kanssa kärsin huimauksista, joten toivon, että pääset nopeaan niistä eroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, tosiaankin riippuu päivästä milloin huimaa ja milloin ei. Olen varmaankin arvioinut voimani liian suuriksi ja siitä johtuu tää huono olo.

      Poista
  3. Ihanat tennarit ja söpöjä nuo cupcaket!!:) Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Tuo kesän suunnittelu kuulostaa kyllä kivalta, oikein hyvältä omaan korvaankin. Kelpais.

    Tänään meillä on vuorossa treffit. Päätettiin että ei tehdä mitään kotitöitä tänään vana oleillaan kahdestaan ja käydään leffassa ja syömässä. Hyvää yhdessäoloa kiire viikon jälkeen.

    VastaaPoista
  5. Ihana lahja! <3 Ja oikein mukavia ristiäisiä sinulle! :-)

    Sunnuntain iloa! :-)

    VastaaPoista
  6. Hih! Blogis pisti silmään koska nimi muistuttaa vähän oman blogini nimeä :D

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Söpöt tennarit! Mukavaa ristiäispäivää! :) Nimikin on mitä suloisin ;)

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka suloisia juttuja pienelle! Ja kesä, tule jo pian :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig