tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kosmetiikkatuliaisia!

Sain äidiltäni tuliaisia, Diorin Nude meikkivoiteen, Kenzon iki-ihanan roll on:in sekä Chanelin huulikiillon. Kaikki niitä kosmetiikkatuotteita, joita käytän päivittäin.


Chanelin huulikiilto numero 106, Levres Scintillantes. Juuri sopivan punainen ja antaa kauniin sävyn ilman huulipunaakin. Usein laitan huulipunan ja sen päälle huulikiiltoa.Diorin Nude meikkivoide on ihanan puuterimainen ja se sopii hyvin ruskettuneelle iholle, suojakerroinkin on 10. Kenzon Roll On on suosikki tuoksuni ja sitä olenkin käyttänyt monta vuotta, kyllästymättä. Laivalla tuote on varsin edullinen, alle 20e.




Ystävättäreni soitti minulle päivällä ja kyseli ravintolaan lounaalle. Kävimme ravintolassa, iso kannullinen jäävettä, salaattia ja lehtipihvit. Tällaiset extempore jutut ovat parhaimpia. Olin juuri tullut lenkiltä ja ajattelin olla vain mutta tämä piristi päivääni todella paljon :)


  
Pääruuasta en muistanut napata kuvaa, mutta lehtipihvi on aina varma valinta ravintolassa.


Tänä iltana ajettelin tehdä itselleni silmienympäryshoidon Estee Lauderin valmiilla Stress Relief maskilla. Olen joskus ennenkin kokeillut kyseistä tuotetta ja todennut sen varsin toimivaksi. Tuotteessa oleva ylimääräinen neste kannattaa käyttää silmienympärys iholle.


 Mutta vielä ajattelin mennä aurinkoiselle iltalenkille, olo on muuten todella hyvä, paitsi niskaa ja haavaa on alkanut särkemään hieman enemmän kuin viime viikolla. Illalla hieman leivoskelua äidilleni ja Grimm-sarjan jänskätystä. Kuinkas sinun viikkosi on alkanut?




SHARE:

5 kommenttia

  1. Ihania tuliaisia olet saanut! Itse syksyllä ostin Turkin matkan aikana (lentokentiltä) Diorin huulipunan ja huulikiillon. Tuota meikkivoidetta mietin mutta se jäi ostamati siltä reissulta. :) Viikko alkoi siskon kanssa kaupungilla kaffetellen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosi iloinen saatuani nämä tuliaiset, tulivat tarpeeseen :) Sulla onkin alkanut viikko mukavasti.

      Poista
  2. Tulkut on aina niin kivoja :)))

    Viikko on lähtenyt kivasti käyntiin ja olen iloinen, että on lyhyt viikko :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllärotulkut on ihania :) Niin, huomennahan onkin jo keskiviikko, hih!

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig