torstai 25. huhtikuuta 2013

Kotitekoisia kauneusvinkkejä Sinulle ♥

 Hej alla fantastiskt fina flickor! Monelle naiselle hyvältä näyttäminen on tärkeää ja siihen käytetään suuria summia rahaa. Ostetaan kalliita purnukoita, joilta luvataan mitä ihmeellisimpiä uudistuksia ja ikuista nuoruutta. Hyvältä näyttämiseen kuuluu yleensä trendikkäästi pukeutuminen, siististi meikkaaminen, huoliteltu ulkonäkö ja kauneushoidot. Aina ei pääse kauneushoitoon syystä tai toisesta, niin tällöin kauneushoitolan voi perustaa omaan kotiinsa ja hemmotella itseään :)  Ajattelin jakaa teille muutaman hyvän kotitekoisen edullisen kasvonaamio- ja kuorintavinkin. Tein eilen illalla itselleni suklaanaamion. 


Passionhedelmänkuoret silmillä ja suklaanaamio :D En oo levitellyt itseruskettavaa, jos niin luulette :D :D


 Itse en ole kovin kova saunoja paitsi käyn kerran pari istuksimassa lämmössä ja teen yleensä aina jalka-tai kasvohoidon. Kesäisin savu- tai rantasauna ovat sellaisia paikkoja joista iholleen saa ihanan tuoksun. Mökkisaunoissa on oma ihana tunnelmansa ja tuoksunsa.



 Eilinen asuni :)
Joko te olette kipitelleet korkkareilla keväisillä kaduilla? 



Suklaanaamio
Suklaanaamio on erittäin helppotekoinen ja ihanan tuoksuinen ( eikä haittaa vaikka valuu suuhun :D), jossa sekoitan sulatettua suklaata, hunajaan ja hyvään päivävoiteeseen ja annan sen vaikuttaa kasvoilla 10-15 min. Ihana tuoksu. Suklaakasvonaamio on paras, sillä siitä tulee niin ylellinen olo.




                                                      
Minulta löytyi ruokakaapista myös hunajapurkin rippeet. Sen vein saunaan, sivelin hunajaa koko iholle ja laitoin päälle kuivia kaurahiutaleita, annoin sen vaikuttaa iholla 5-10 minuuttia ja pesin pois. Mielettömän hyvä kuorintavoide! Ai, että iho oli sen jälkeen pehmeä ja hyväntuoksuinen!:) Iho on sileä kuin samettihoidon jälkeen :) Hunaja on kyllä loistava tuote sisäisesti kuin ulkoisestikin.



  • Soseuta avokado, laita sekaan sitruunaa ja rouhittuja pähkinöitä. Anna vaikuttaa 10-20 minuuttia ja mielelellään saunassa.

 
                                   
                       Tässä on aivan ihana, helppo ja kaunis kampausohje


Banaaniin luottaa kuiva- ja herkkäihoinen

  • Banaania, hunajaa ja öljyä sekoitetaan keskenään. Levitetään kasvoille ja kurkun siivut silmille. Jos sinulla on kuiva ja arka iho, niin banaani ja kermanaamio on hyvä.
 
Hunaja ja sen naamio- ja kuorintakaverit


  • Käytän tavallista hunajaa, samaa mitä pistän teehenkin. Hunajassahan on luonnon omaa antibioottiakin, mikä vielä rauhoittaa pintakuivaa ja ärtynyttä ihoa paremmin kuin arvaamattomat rasvat.
  • Laitan hunajaa kasvoille ja annan olla esim. saunassa. Kurkku ja vesimeloni käyvät myös.
  • Öljy-hunaja-jogurttinaamio - luonnonjogurtti, hunaja, kaurahiutaleita, helokki- ja oliiviöljyä sekoitetaan keskenään ja levitetään iholle. Jättää mahtavan lopputuloksen! Tämä naamio sopii myös hiusten hellimiseen.
  • Hunajaan sekoitetaan hienoa sokeria ja hierotaan kevyin liikkein ihoon, kuorii ja hoitaa samalla. Couperosa-kohdat kannattaa suojata perusvoiteella.
  • Käytän myös silloin tällöin hunaja-sokeri kuorintaa huulilleni. Sekoitan juoksevaa hunajaa ja kidesokeria ja hieroin kevyesti huuliin. Sokerirakeet kuorivat ja hunaja pehmentää ihanasti. Kaiken lisäksi tämä kuorinta maistuu hyvälle, jos sitä "sattuu" joutumaan suuhun! ;)

 
 

Kaurahiutale kirkastaa

  • Kaurahiutaleita,piimää ja juoksevaa hunajaa - johan iho pehmenee ja kirkastuu sekä kasvoista että kehosta.
  • Kermasta ja kaurahiutaleista saa hyvän hoitavan naamion.
  • Kuorivaan naamioon tulee maustamatonta jogurttia, kaurahiutaleita ja -leseitä sekä loraus maitoa, jos seos vaikuttaa liian paksulta. Hierotaan kasvoille, pidetään  muutama minuutti ja huuhdotaan pois.
  • Öljy-hunaja-jogurttinaamio Luonnonjogurtti, hunaja, kaurahiutaleita, helokki- ja oliiviöljyä sekoitetaan keskenään ja levitetään iholle. Jättää mahtavan lopputuloksen! Tämä naamio sopii myös hiusten hellimiseen.
  


Mansikka auttaa rasvaiselle iholle
  • Teen joskus kasvoille naamion, johon laitan soseutettua mansikkaa, hienonnettuja kaurahiutaleita ja vähän hunajaa. Auttaa rasvaiselle iholle. Ja lisätä voi toki hieman suklaatakin ;)
  • Mansikka, luonnonjogurttia ja vähän hunajaa. Sitten se kasvoille n. 10 minuuttia.

 


Kerran nyt ollaan makoisissa tunnelmissa ja asian ytimessä, niin loppuun vielä makoisten suklaisten "lihapulla" vartaiden resepti, sopii hyvin lasten ja lastenmielisten kemuihin. Nää on mielettömän makoisia ja sopii myös hyvin vaniljajäätelöön sotkettuna, kokeilkaa ja ihastukaa!

Cookie dough fudge



 1/2 dl kidesokeria

1 1/3 dl tummaa sokeria (esim. fariinisokeri)

140 g voita

3/4 dl + 2 rkl kermaa

2 tl vaniljasokeria

1 dl vehnäjauhoja

2 dl suklaahippuja tai -rouhetta



Mittaa kattilaan 3/4 dl tummaa sokeria, 70 g voita sekä 3/4 dl kermaa. Kiehauta aineksia noin viiden minuutin ajan, jotta seos sakenee hieman. Jäähdytä. 
Mittaa vatkauskulhoon kidesokeri, loput tummasta sokerista ja voista. Vatkaa ne hyvin sekaisin. Lisää joukkoon 2 rkl kermaa. Sekoita vaniljasokeri ja vehnäjauhot keskenään ja lisää edellisiin. Sekoittele hyvin. Lisää lopuksi kiehautettu ja jäähdytetty seos sekä rouhittu suklaa tai suklaahiput, mutta jätä osa suklaahipuista koristelua varten. Sekoita massa tasaiseksi ja kaada leivinpaperilla suojattuun noin 15 x 15 cm olevaan vuokaan. Voit varmuudeksi vielä voidella leivinpaperin, jotta massa irtoaa siitä hyvin irti. Ripottele loput suklaat massan päälle. Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään. Pilko jähmettynyt massa haluamasi kokoisiin paloihin ja pyörittele palloja jotka laitat vaahtokarkin kera vartaisiin. Tarjoile!

 

Onko teillä muilla hyväksi koettuja kauneuden kotikonsteja?



Sydämellisesti tervetuloa uusille lukijoille, 

terkkuja teille ihanille vakkarilukijoille ja 

moikka myös teille satunnaisille kävijöille ♥ :)

SHARE:

10 kommenttia

  1. Ihania vinkkejä, arjen keskelle tekee kyllä erittäin hyvää! :-) Kiitos vinkeistä! :-)

    Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista päivää! :-)

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että mulla ei ole vinkkejä jakaa... ja suklaankin laitan ennemmin suuhun ♥ ;)

    Ihanan aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
  3. Nyt tulikin mieliteko mennä saunaan, ja tehdä jalka- ja kasvohoito. Taidankin toteuttaa sen heti tänään. Odotan kyllä jo kovasti sitä, kun taas pääsee mökkisaunaan.

    VastaaPoista
  4. Jalkahoidon teen kotona melko säännöllisesti. Käytän Body Shopin kuorintavoidetta ja piparminttujalkavoidetta. Kasvoille kokeilin pienenä joskus vatkattua kananmunaa ja sitten kurkkuja siihen päälle. Ainakin se tuntui hyvältä pestä pois, kun kuivuessaan kiristi niin naamaa :)

    VastaaPoista
  5. Teen itse kesäisin tuota mansikkanaamiota tuoreista mansikoista! Se oikeasti puhdistaa ihon aivan sairaan puhtaaksi.

    VastaaPoista
  6. Noita naamioita on pakko kokeilla :) Oli taas mukava lueskella juttujasi!

    VastaaPoista
  7. Ihana kuva toi missä naamio :DD<3

    VastaaPoista
  8. Oi olipas tässä kivoja vinkkejä! Täytyy kyllä kokeilla:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkeistä. Näitä voisi kokeilla itsekin.

    VastaaPoista
  10. Joskus luin lehdestä, että mitä laitat suuhusi, voit laittaa myös ihollesi. Lyhyesti sanottuna juuri tuota kauneudenhoitoa ajatellen. Sitruuna, kahvinpurut, suklaa, hunaja...

    Korkkareilla en enää voi kulkea. Lahjoitin ne pois kolmisen vuotta sitten. Mutta kesäkengät ovat jo käytössä. :)

    Sauna.. Ah. Haaveenamme. Ja Unelma olisi saada tummansävyinen sauna kotiin. Tiedätkö mökkisaunan tai savusaunan tunnelman, tummat seinät, himmeä valaistus ja kevyt savun tuoksu. Sellaista kotisaunaan. Ah, olisipa!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig