torstai 11. huhtikuuta 2013

LivBox ja palkinto :)

Siitä on nyt kuukausi, kun olin kaularangan välilevynpullistuman leikkauksessa. Niska on todella kipeä, eikä ihmekään koska sinne on laitettu nikamien väliin titaanilevy ja toipuminen vie ainakin 6-8 viikkoa. Minulla on sairaslomaa jäljellä puolitoista viikkoa mutta en todellakaan ole vielä työkuntoinen eli ensi viikolla on suunnattava kulkunsa lääkäriin. En ota riskiä, että paraneminen pitkittyy tai joudun uuteen leikkaukseen. Eilen oli varsin kiva päivä, sain kaksi pakettia sekä sain kesätyönantajaltani viestin, että työsopparipaperit ovat tulossa minulle huomenna :) Yksi asia vähemmän murehdittavana, eihän niitä olekaan jäljellä enää kuin alle kymmenen, siis murhe-asiaa :/ :D Onneksi ei ole kyse elämästä ja kuolemasta, elämä kantaa :) Ainakin haluan uskoa näin.



Eilen löysin aivan mielettömän ihanan sisustusblogin, josta löytyy myös nettikauppa, Homenord. 

Eilen saapui myös LivBox. Ja hei, kiinnostuitko boxista? Tiedänpähän sellaisenkin asian, että LivBoxin hinta tulee nousemaan, mutta sen saa vielä vanhalla hintaa... Kannattaa siis tilata ensikuun paketti NYT! Tästä paketista en tarvitse kuin silmämeikinpuhdistustyynyt (kamala sanahirviö!) mutta aion kokeilla kaikkia tuotteita vielä enemmänkin. Eilen pikatestasin tuotteita ja ihan kivoilta vaikuttivat ja aivan paras juttu tässä paketissa olivat nämä silmämeikinpuhdistustyynyt. Simplen Puhdistustyynyt olivat hajusteettomia ja niillä lähti todella hyvin meikit pois, ei tarvinnut hankailla vaan  pidin lappua luomella pienen hetken ja pyyhkäisin silmämeikin pois :) Cliniquen voiteet ovat todella tehokkaita ja minulla onkin päivävoiteena Cliniquen kosteuttavavoide.




Tää on hauska, siis vettä painepullossa. Avéne Eau Thermal -terveyslähdevesi. Terveyslähdevesi kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa ärtyneitä kohtia. Täysin hajusteeton ja säilöntäaineeton.


  
Paese, luomiväripaletti. Tässä paletissa on kivat värit ja tällä saa loihdittua kauniin silmämeikin. Käytän vaan todella harvoin luomiväriä. Useimmiten rajaan silmäni Eyelinerilla ja laitan maskaraa ripsiin. Viime kuun LivBoxista saatu Eyeliner on huipputuote ja sitä olenkin käyttänyt päivittäin.


Cliniquen All About Eye Rich -silmänympärysvoide, joka vaalentaa ihoa ja vahvistaa sen kosteussuojaa. Allergiatestattu.
 Onko teillä kokemusta jostain näistä LivBoxin tuotteista?


Näiden LivBox tuotteiden  esittelyn jälkeen maistuu itsetehdyt mansikka-persikka wienerit. Tässä teille helppo ja nopeatekoisten wienereiden ohje.


 Mansikka-Persikka wienerit
500 g voitaikinaa
persikanpuolikkaita (säilyke)
mansikkamarmelaadia (paistonkestävä)
raesokeria tai mantelirouhetta
kananmunaa voiteluun

1. Puolita voitaikinalevyt. Lohko persikanpuolikkaat n. 1 cm paksuisiksi lohkoiksi.
2. Aseta voitaikinalevylle neljä persikanlohkoa kuvan mukaisesti ja lusikoi keskelle mansikkamarmelaadia.
3. Voitele raa’alla, vatkatulla kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria tai mantelirouhetta.
4. Paista 225-asteisessa uunissa n. 15-20 min.


Voitin taannoin Muumi tuikkualustat MyLittle PrettyThings blogin arvonnasta :) 
Ja eilen minulle saapui iso paketti. Ihmettelin suuresti postipatelle etten ole tilannut mitään mutta paketista paljastuikin nämä kivat Muumifanin unelmat, kiitos Ihanaiset nettikaupalle ja Taijalle.


Aionkin käydä Ihanaisten sivuilla katselemassa sisustusjuttuja, ihan pieniä, ihanaisia ostoksia ;)

Mitäs teidän torstaihinne kuuluu? 

Me joudutaan menemään heti aamusta eläinlääkäriin, koska kisullamme on etutassun sääriosassa ihottuman oloinen haavauma, josta lähtee karvoja. Toivon mukaan selvitään korkeintaan lääkevoiteella tai antibioottikuurilla. Kisu on niin rakas ystävä


Valoa ja voimaa torstaipäivääsi :) Toivottavasti päivä tuo tullessaan ripauksella taikaa olevia asioita

Muista osallistua arvontaan,  klik!


SHARE:

5 kommenttia

  1. Toivottavasti kisun tassu tulee kuntoon. En ole käyttänyt tuota Cliniquen silmänympärysvoidetta, mutta täytyykin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kisun tassu tulee kuntoon, saatiin siihen lääkesalvaa :)

      Poista
  2. Todella söpön näköiset nuo tuikut :) Kiva, että oli mieluinen palkinto.

    VastaaPoista
  3. Mun boksissa oli myös silmänympärysvoide. En oo vielä ehtinyt postailla omasta boksistani. Yritin yksi päivä ottaa kuvia ja ahdisti, kun ne näytti omasta mielestäni kamalilta :D.

    Tykkäsin tosta huhtikuun boksista ja luomiväriä on ainakin ihan pakko kokeilla. Clinique ja Simple oli nimenä tuttuja, mutta tuotteita en ole vielä koskaan päässyt kokeilemaan.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig