perjantai 5. huhtikuuta 2013

New Clothes and ♥

Eilen kävimme äitini kanssa naapurikaupungissa koska minun palauttaa lainaamani magneetikuvat paikalliseen terkkariin. Samalla kävimme mummolassa ja aleostoksilla. Tein eilen aivan mielettömiä ostoksia, edullisesti ja tuhlasin viimeisen joululahjaksi saamani lahjakortin. Ihastuin ensinäkemältä heti tähän VeroModan farkkupaitaan, jossa on kullanvärisiä niittejä. Tulen pitämään farkkupaidan alla pidempäätoppia ja siten toppia voi pitää myös auki eli ilman napitustakin. Pidin viimeksi lukiossa farkkupaitaa ja sitten vaan sen jälkeen en ole omistanut farkkupaitaa mutta tämä malli iske minuun heti. Tarpeeksi rokahtava ;) Malli on todella slimfit, koska yleensä en käytä kokoa 40, mutta tää on aika tiukka, sopivan naisellisen tiukka :D


Joko teillä on farkkupaita hankittuna kesän menoihin?


Tässä farkkupaidassa saa kivasti nostettua pitkät hihat  nepparin avulla.

Tämä alla oleva  yhdistelmä eli tuubitoppi ja neuletakki maksoivat alennusmyynnissä yhteensä 10 euroa. Tykkään todella paljon tästä keltaisen sävystä. Ennen en voinut vietää keltaista väriä mutta viimeisen vuoden ajan olen tykännyt käyttää värikkäitä vaatteita.




Keräilen WillowTree enkeleitä ja ostinkin sisustusliikkeestä tällä kertaa kokoelmiini Sunshine enkelin ja alla olevan keittiöpyyhkeen, joka on molemmilta puolilta samanlainen. Pyyhkeen sanoma on ihana, Koti on siellä...missä kissasi on :)


Hankin myös blogiarvontaan muutaman kivan lahjan Sisususliike KolmestaSisaresta. Viikonloppuna käynnistyy uusi arvonta. Onko teillä muuten jokin sarja, jota keräilette?


Kävimme syömässä ravintolassa salaatit. Itse valitsin erittäin ruokaisan Kalastajan salaatin, johon kuului ananasta, katkarapuja, kylmäsavulohta ja karamelisoitua sipulia sekä dippikastike. Äitini valitsi Kreikkalaisen salaatin. Ruoka oli valtavan hyvää ja salaatit olivat oikein ruokaisia.




Kohta alkaa Stockan Hullut Päivät! Jokos olette selailleet kuvastoa?  Itse selailin eilen ja sieltä löytyi muutama kiva juttu, jonka voisin tilatakin.


Mummolassa tein varsinaisia löytöjä valokuva-albumeista. Kuva on minusta ja edesmenneestä ukistani vuodelta ´79. Huomatkaa kelta/valkoinen hattu, siis silloinkin olen tykännyt ketlaisesta tai siis varmaankin äitini on tykännyt ;D Löysin paljon ihania ja tunnearvoa olevia kuvia. Osassa kuvissa oli rakas, edesmennyt isäni. Tuntuu niin oudolta, kun en enää näe häntä koskaan, paitsi sitten joskus aikanaan Taivaanportilla. Napsin paljon kuvia vanhoista kuvista ja aionkin tehdä pienen postauksen joku päivä hauskoista vanhoista kuvista :)



Illalla meninkin aikaisin nukkumaan, koska niskani oli sitä mieltä. Alkaa tuntumaan puuduttavalta tämä parantelu, mutta eipä aikakonettakaan ole keksitty, joten aika parantaa leikkaushaavat :) Mitäs teidän viikonloppuunne sisältyy?

Aurinkoa ja lämpöä huhtikuiseen perjantaihinne!


SHARE:

8 kommenttia

  1. Ihania ostoksia oot tehnyt ja salaatit maistuis kyllä mullekin :))
    Täällä lähdetään viikonloppua kohti ilman minkäänlaisia suunnitelmia... tai nyt unohdin yhden, lauantaina suunnataan jäähallille jääkiekon pariin ;)

    Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäkismatsit ovat aina jänkiä :) Kivaa viikonloppua!

      Poista
  2. Kivoja hankintoja olet tehnyt, suloinen toi pyyhe! Farkkupaitani on vielä kaupassa :) Mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikun vaan kiireen vilkkaan hakemaan oma farkkupaita kaupasta ;)

      Poista
  3. Sinulle on tunnustus blogissani http://mylittleprettythings1.blogspot.fi/2013/04/tunnustusta.html

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig