torstai 11. huhtikuuta 2013

Perfect day ♥


Kävin pari päivää sitten ostamassa Gatineuan Clear & perfect Roll on Sos Stickin, puhdistavan hoitotiivisteen. Se auttaa finnien poistamiseen nopeasti ja muihinkin ihon pieniin ongelmiin. Huomasin nenän pielessäni finnin alun ja laitoin tätä ainetta ja se todellakin auttoi.


Sain myös Baborin näytteitä, onko tämä tuotemerkki teille tuttu? Itselleni se on aivan uusi.


Kävin myös ostamassa sisustusliikkeestä huonekaluille tarkoitetun lemmieläinten irtokarvojen poistoon tarkoitetun sienen ja se todellakin toimii! Mimi ihmesieni!


Lopuksi ajattelin laittaa muutaman kuvan uunivanukkaasta. Se on todella helppo ja huokea jälkkäri :)


Uunivanukas
- 5 dl kuohukermaa
- 2 1/2 dl maitoa
- 1 vaniljatanko
- 2 kananmunaa
- 3 kananmunan keltuaista
- 110 g hienoa sokeria

Sekoita kattilassa kerma ja maito kattilassa. Lisää kattilaan pitkittäissuunnassa halkaistu vaniljatanko. Kiehauta seos hiljalleen sekoittaen. Nosta kattila liedeltä.
Vatkaa kulhossa munat, keltuaiset ja sokeri. Kaada kermaseos hiljalleen muutamassa osassa munien joukkoon reippaasti sekoittaen.
Kaada seos annosvuokiin (tai uunivuokaan, n. 1.5 l) siivilän läpi. Kaada kuumaa vettä isoon uunivuokaan tai syvälle pellille ja nosta vuokat vesihauteeseen. Vettä on tarpeeksi kun se ulottuu reiluun puoliväliin vuokia. Nosta varovasti uuniin.
Paista 150 asteessa uunin keskitasolla kunnes vanukas on hyytynyt mutta vielä pehmeää. Pienissä vuokissa paistoaika on reilu tunti ja isommassa astiassa noin 1 h 25 min.
Nosta vuokat vesihauteesta ja anna jäähtyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.


Tänään on ollut todella mukava päivä (lukuunottamatta niskasärkyä), kaksi kivaa kirjettä ja mielettömän aurinkoinen fiilis :) Käytin kisua eläinlääkärissä ja eläinlääkäri oli hieman ihmeissään mistä märkiväkohta ihossa voi johtua. Antoi hoitavaa salvaa ja nyt sitten tarkkaillaan. Kisu oli niin peloissaan muista vastaanotolle odottavista eläimistä, että makasi sylissäni melkein tunnin ajan pää piilossa kainalossani. Hän on vähän herkkis

Tänään meillä oli kivan näköinen olohuoneen katto, paljettityyny säihkyi auringonvalossa kohti kattoa ja sai aikaan tällaisen valoilmiön :D PS. Onko minulla ehken tylsää saikullani, kun kuvailen olkkarin kattoa :D



Herkkua iltaa! Olettekos jo käyneet Hulluilla päivillä? Mitäs sieltä tarttui mukaanne?





SHARE:

6 kommenttia

  1. Mistä kaupasta tuon sienen löysit siis? :-) Kiinnostaa kovasti jos toimii hyvin? :-) Kosteana vai kuinka? :-) Jopas tuli kysymyksiä!

    Mukavaa iltaa! <3

    VastaaPoista
  2. Ostin sisustusliike Emiliasta ja sillä ei saa hangata vaan ihan kuivana rapsuttelee ja nousee hyvin noi kisunkarvat sohvasta, ilmeisesti toi sieni on niin sänköinen. Sienen voi pestäkin mutta kun sillä pyyhkii niin sen on oltava kuiva :)
    http://www.leathermaster.fi/textile_tuotteet_mimiihmesieni.html

    VastaaPoista
  3. Mistäs tuo ihonpuhdistusaine on peräisin :)? Tuollaiselle olisi kyllä käyttöä. Samoin karvasienelle. Hauskoja ja hyödyllisiä ostoksia oot tehnyt :)

    VastaaPoista
  4. Gatineauta myy ainakin kauneushoitolat ja kosmetologit :)

    VastaaPoista
  5. Tarpeellisia ostoksia :) Uunivanukas näyttää herkulliselta.

    VastaaPoista
  6. Voi kisua <3. Ihanan herkullisen näköistä uunivanukasta!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig