perjantai 10. toukokuuta 2013

Kiireiset perjantaiterkut!

 Tänään on SE päivä! Mieheni Urheiluliikkeen avajaiset, uusissa tiloissa. Leivoin pienessä kotileipomossani toissailtana noin 200 kappaletta kauralastuja ja eilen illalla/yöllä 10 pellillistä vadelma-mustikkapiirakkaa. Että on tullut leivottua ihan kiitettävästi :D Mieheni oli tilaamassa kääretorttuja, mutta sanoin, että mulla on aikaa lepoa ja kotitekoiset maistuu paremmalle! Tuossa ne nyt leipomon laatikoissa odottavat kuljetusta kohti liikkeen avajaisia :) Päivä menee liikkeellä kaadellessa asiakkaille kahvia/teetä/limua ja tarjoillessa leipomuksiani. Joten täällä saattaa olla hiljaista tai siis postaukseni eivät ole kovin pohtivia. Tai leikkö koskaan olleetkaan :D Mutta tiedätte syyn kiireeseeni.


Avajaistarjouksena on mm. OneWayn lenkkarit
 En ole koskaan aikaisemmin leiponut tällaista määrää leivonnaisia :D

Täällä on satanut eilisestä alkaen. Sadepäivissä on oma tunnelmansa.
Sen tuntee jo heti aamusta, kun havahtuu räystäällä tanssiviin
pisaroiden rummutukseen.
Sängystä nouseminen on työlästä.

Koska aurinko ei paista niin ei ole suurta intoa herätä aikaisin.
Matalapainetta. Täytyy ottaa särkylääkettä.



Huomasin tässä taannoin, että on olemassa kolme asiaa, jotka hukkuvat muita helpommin. Ja se on ärsyttävää, kun kiireessä etsii joitain näistä kolmesta alla olevasta asiasta, eikä löydäkään.
Huulikiilto. Sukat. Hiusklipsut.
Keskimmäinenhän on jo klassikko. Ja sitten ne sateenvarjot, jotka aina tuppaavat katoamaan, jossain on kai kadonneiden sateenvarjojen maa?
Olen ratkaissut mysteerin ainakin osittain.
Olen huulirasva/-kiiltoriippuvainen. Rasvoja on useita, että sellainen löytyy jokaisen takin ja laukun taskusta. Se on karmea juttu, jos huulikiiltoa/-rasvaa ei löydykään ja on aivan kuivat huulet. Karmea kohtalo. Toinen mysteeri koskee sukkia. Ne häviää joskus vaan pyykkikoneeseen, on paljon parittomia. Syökö teidänkin pyykkikoneenne vaatteita? :D Parittomiin sukkiin ja sukansyöjäpesukoneisiin auttaa ihan ehdottomasti parhaiten supi-sukkapidikkeet :) http://www.help-tuote.fi/supi/index.html
 Kun sukat ottaa pois jalasta, klipsillä kiinni ja pyykkikoriin, niissä on mukana vielä tollanen koukku, josta ne saa pyykkinarulle kuivumaan, joten ei tarvitse käyttää pyykkipoikia ja mikä parasta, ei tarvitse parittaa sukkia!! Olenkin miettinyt, että katoavatko huulikiillot, sukat ja hiusklipsit sekä hiuspinnit omille planeetoilleen, joissa sitten on näitä kyseisiä tavaroita läjäpäin?



Mutta mistä on perjantai tehty?

Leikkokukista. Miniruususta. Uudesta reseptistä. Keittiössä pitkään ja hartaasti puuhastelusta. Herkkubruschettoista. Romanttisesta söpöilystä. Mukavista ajatuksista. Hedelmänaposteltavista. Mukavasta leffasta. Viikonlopun fiilistelystä. Teidän ihanien blogien lueskelusta. Parasta perjantaissa on...Alkava viikonloppu! Tiedättekö sen fiiliksen, kun lähtee töistä kotiin, ja viikonlopun ajatteleminen saa ihan hymyn huulille? Ja ihan oikeasti. Ei harmita vesisadekaan,  eikä pelota pimeän harmaa päiväkään. Uutta kohti vaan, niin ajattelen. Hassun raukea ja odottava fiilis näissä päivissä. Vaikkei siis ole mitään odotettavaa. Mieli ja kroppa kai jotenkin siirtyy taas erilaiseen aikaan. Kesään. Lomaan. Eletään ja nautitaan tänään.  Minä aion nauttia viikonloppuna valmiista ruuasta ja nukkua paljon, luvattoman pitkään. Kunhan lauantaina menen mieheni firman avajaisten toisena päivänä kotiin, niin korkkaan skumppapullon, laitan saunan lämpiämään, otan viikon aikana saapuneet uutukaiset lehdet, luen niit' ja otan rennon asennon sohvannurkasta. On vain se kiireetön hetki!


Onko Sinulla viikonloppusuunnitelmia?

Kiireettömän kivaa loppuviikkoa kaikille

SHARE:

8 kommenttia

  1. Teillä kummallakin on ollut iso urakka! Huh huh. Onnea avajaisiin ja uuteen toimipaikkaan.
    Tiedän tunteen, kun vesisade ei haittaa. =) olemme usein sateellakin ja pakkasellakin ulkona. Varusteista ja asenteesta se on kiinni. Ja nyt kun lapseni tuli yllärilomalle sairaalasta, ilo on ollut kotonamme. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut iso urakka ja vielä on urakkaa edessä. Ei tartte kyllä unta hakea. Onpas kiva uutinen lapsukaisesi saapuminen kotiin :)

      Poista
  2. Onnea avajaisiin! Herkulliselta näyttää tuo piirakka, pitäisiköhän itsekin leipoa? Olen tänään lomapäivää viettämässä, joten olisi aikaa.
    Mulla katoavat etenkin huulirasvat. Tuntuu, että ostan niitä jatkuvasti ja silti ne katoavat jonnekin. Ja kun huomaa, että se on kadoksissa, niin ihan varmasti kuivaa huulia.

    VastaaPoista
  3. Hurjasti oot leiponut! Ihanaa avajaispäivää teille kummallekin :)
    Minäpä muutun tänään taas peikoksi... ja olen tämän päivän kameran toisella puolen (mikä onkin mulle vähän haastavampi homma)! Varmasti hauska päivä tulossa :))

    VastaaPoista
  4. On sulla kyllä ollut huikea urakka. Kivaa avajaispäivää! Viikonlopun alkaminen on aina niin mukavaa.

    VastaaPoista
  5. Kaikkea hyvää uudelle putiikille, vaikuttaa oikein hyvältä :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig