perjantai 31. toukokuuta 2013

Laulavainen perjantai-ilta!

Eilen kävin piknikillä Pielisen rannalla ja voi pojat, kuinka siellä olikaan mukavaa. Hellepäivä, kimalteleva järvi, kevyet piknik eväät, kiireettömyys ja alkava kesäloma! Tänään mulla alkaakin työt vasta klo 15.30. Suuntamme oppilaiden kanssa ilta kuudeksi Suomen Suven avaukseen Laulurinteelle. Tapahtumaan osallistuu 35 koulua ja koululaisia kuorossa on yli 6000 ja sen lisäksi vielä muu yleisö. Vierailevana tähtenä on Diandra, jee! Ainut miinuspuoli on pelko ukkoskuurosta, koska tila ei ole katettu. Toivon mukaan sade kiertää Laulurinteen. Illalla yhdeksän aikoja olen sitten kotosalla ja lauantaina onkin todistusten jaon aika.

Räpsin teille muutamia kuvia piknikiltä, mutta itse eväistä en muistanut ottaa kuvia, olivat liian hyviä :D Piknik eväänä oli täytetty patonki, ananas-viinirypäle-mansikka-vesimelonivartaita, pieni pullo kuohuvaa, tuc-keksejä sekä tuorejuustoa.





Mulle tuli niin kesäinen olo, kun sai ilman minkäänlaista kiirettä nauttia rantaelämästä. Huolet ja murheet unohtuvat kun saa katsella auringossa kimmeltävää vedenpintaa, käydä välillä pulahtamassa sopivan viileässä vedessä, lukea kirjaa ja viettää kiireetöntä aikaa.



Tätä paikkaa olen suosinut kolmen kesän ajan. Viime kesänä vesi peitti koko paikan ja koko kesä oli kuin pitkä syksy. Oli kylmä ja sateinen.



 Piknikille täytyisi varmaan hankkia se Vuittonin GM-kokoinen laukku, kuten Vuittonin myyjäkin sanoi laukkua ostasesani, että kannattaa ostaa suurin Neverfull piknik-laukuksi :D Haha, hah! Sen hintaisen laukun, kun ostaisi pelkästään piknik käyttöön, niin ei olisi enää varaa ostaa eväitä.



 Tulevana viikonloppuna,

* jaan todistukset oppilailleni ja hyvästelen heidät.
Hyvästelyt tuntuivat aikanaan tosi pahalta, mutta niihin
on aikojen saatossa tottunut vaikkakin useimmiten jää ikävä.

* menen serkkutytön lakkiaisiin. Sitten onkin 4 vuoden tauko
ennen seuraavia lakkiaisia.

* relaan ja vietän säiden mukaan rantaelämää.

* aloitan kuntoilun(jos vaikka pysyisi terveenä).

* saatan pitää blogihiljaisuutta, koska kesä on aina hyvä syy relata ja sulkea muu maailma pois mielestään.

* asetun lomamoodiin! 2,5 kuukautta kestävä kesäloma. 


Pihakoivut ovat niin kauniin vihreät, että pökerryttää. Sireenien tuoksu huumaa ja ihanat kesäillat vietetään järvenrannalla. Pissaliisatkin ovat jo löytäneet mikroshortsinsa ja napapaitansa. Itse en napapaitoja kaivele kaapistani, koska siinä sokeutuisi koko kylä pahanen :D
On ihanaa, kun on oma  haavemaailma, johon pääsee pakoon todellisuutta, se voi olla kirjanluku hetki, ruuanlaittaminen suurella sydämellä tai hyvän ystävän tapaaminen.Ainakin hurrrjan jänniä hetkiä elämme tällä hetkellä, jänskää ei voi muuta sanoa :) Ajattelen nyt vain vihreää ja kesää. Kesälomalla haluan olla jonkusen päivän tavoittamattomissa. Joskus on hyvä laittaa läppäri kiinni, puhelin äänettömälle ja olla vaan, kuten hyvinä vanhoina aikoina.


Milloinkas sinun lomasi alkaa? Joko on kesäsuunnitelmia?
PS. Ajattelin järjestää teille viikonloppuna arvonnan ;)



SHARE:

4 kommenttia

  1. Kivoja kuvia! Mä oon myös niin fiiliksissä alkavasta kesästä :)
    Toi sireenien tuoksu on niin ihana!
    Aurinkoista viikonloppua ja kesälomaa!

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanaa kesää ja lomaa!!! ♥

    VastaaPoista
  3. Pielinen - tulee lapsuus mieleen - olen viettänyt lapsuuteni ensimmäiset 7 vuotta Nunnanlahdessa:)
    Veljeni ja äitini ovat tämän viikon olleet mökillämme Timovaarassa ja säät ovat olleet suosiolliset - aika kiva hiihtolomaviikko veljelläni;)

    VastaaPoista
  4. Voi kun näyttää kivalta. Pitää varmaan itsekin yrittää päästä piknikille ensi viikolla. Ihanaa kun on lomaa ja toivotaan, että ensi viikolla on vielä lämmintäkin ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig