perjantai 17. toukokuuta 2013

Musta on tullut urheiluhullu...



Tai melkein... Eilen oli todella lämmin päivä, kesä on täällä! Kävin juoksulenkillä ja testasin uudet lenkkikenkäni Asicsin Nimbus- 14. Siis aivan ihanan väriset, ja juoksu sujui kuin itsestään. Kenkä rullasi kevyesti. Innostuin niin, että kävin oikein kaksi kertaa eilen lenkillä. Kyllä tuo liikkuminen on sitten välineurheilua. Kannattaa kysyä urheiluliikkeessä myyjältä asiantuntevaa apua oikean lenkkarin valinnassa.



Edelliset lenkkarini olivat Asicsin Cumulukset ja ne olivat neutraalit lenkkarit ja hieman edullisemmatkin.  Mulle sopii jalkaan Ascisin lenkkarit todella hyvin, kun taas jollekin toisellesopii paremmin vaikkapa Adidaksen lenkkarit.


Tykkään todella paljon värikkäistä lenkkareista. En voisi kuvitella nyt tämän väri-iloittelun keskellä valitsevani vaaleita lenkkareita. Ja ne lenkkarit kannattaa päivittää aivan käytön mukaan, kerran vuodessa tai ainakin joka toinen vuosi. Ei kannata odottaa siihen saakka, että kengästä putoaa pohja :D Lenkkareistakin menee vaimennus ja se ei ole enää samanlainen muutaman vuoden kuluttua. Hyviin lenkkareihin kannattaa satsata, koska se luo liikunnan iloa, jalat pysyvät terveinä, ei tarvitse pitää välipäiviä liikkumisesta kipeiden jalkojen takia ja onhan hyvät kengät myös satsaus omaan terveyteen :)



 Miehelläni on miesten mallin Asics Nimbukset ja hän on todella tyytyväinen kenkiinsä. Uskon myös, että terveellisen ruokavalio ja liikunta johtavat paremman olon lisäksi myös kuin itsestään painon putoamiseen. Päivittäin itsensä punnitsijat ovat kadottaneet yhteyden itseensä ja antavat vaa'an lukeman kertoa sen miten heillä menee. Ensin täytyy tiedostaa halu parempaan oloon ja sitten johdonmukaisesti pyrkiä muuttamaan toimintatapojaan. Vaikka olisi ollut millainen päivä tahansa liikunta korjaa aina (melkein)kaiken. Niin, ja turha on myös sanoa, "ei ole kivoja treenivaatteita".  Jos joku liikuntaa harrastamaton lukee tämän, niin aloita liikkuminen, se ihan oikeasti parantaa elämänlaatua! Laitat vain kinttuihisi vipinää, kunnes hyvänolontunne valtaa kehon (kannattaa muistaa aloitella kevyesti. Kaikkien ei tarvitse tähdätä maratonille;)). Kaiken lisäksi vaikutukset tuntuvat vielä seuraavana päivänäkin rennompana ja iloisempana olona. Jotain pirteää musiikkia soimaan, treenivaatteet päälle ja menoksi! Jee!


Eilen oli niin lämpöinen päivä, että laitoin jalkaani ekaa kertaa vaaleat pellavahousut ja Tory Burchin ballerinat. Minulla on mustat, valkeat ja beiget pellavahousut ja ne ovat samalla rennot mutta myös tyylikkäät housut.


Burchin baltsut ovat suosikkibaltsuni. Ne ovat ajattoman tyylikkäät!


 Farkkutakin ostin viime kesänä Riiasta kympillä. Ihastuin sen perhospaljetti kuvointiin.


Tänään ei ole mitään muuta tehtävää kuin jäätelömakujen valitseminen ja kuumana päivänä on kiva herkutella mehujäällä, se on raikasta ja juuri sopivaa hellepäivän syötävää :)


Viikonloppuna aion keskittyä nimittäin vain ja ainoastaan rentoutumiseen. Lenkkeily ja puutarhapuuhastelu kuuluvat siihen olennaisena osana. Tai olisihan sitä kotona vaikka mitä pientä puuhastelua, kuten vaatehuoneen järjestelyä ja verhojen vaihto, mutta ne saavat nyt odottaa. Tuntuu nimittäin siltä, että joskus arkistressin selättämiseen tarvitaan to do -listan hoitamisen sijaan hetki omaa aikaa. Maanantaina menen töihin yli kahden kuukauden sairasloman jälkeen. 11 päivää töitä ja sitten alkaakin 2,5 kuukauden kesäloma. Oon huomannut, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä pienempi ihmismäärä ympärilläni riittää, ja sitä vähemmän kaipaan mitään menoja. Melkein ahdistun, jos joka ilta pitää töiden jälkeen jaksaa jonnekin vielä lähteä. Kalenterinkin heivasin jo keväällä jonnekin, kun en jaksanut katsella täysiä sivuja :D Hyvinvointiin kuuluu myös relaaminen sopivassa määrin.



 Loppuun helppo, kevyt ja hyvänmakuinen salaatin ohje.

Kesäkurpitsa salaatti
Kesäkurpitsa
Suolapähkinöitä
Fetajuustoa
Salaatinlehtiä (Romainesalaattia)
Leikkaa kesäkurpitsasta ohuita suikaleita ja grillaa ne kevysesti grillissä. Varo ettet polta karrelle! Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile sellaisenaan tai grilliruuan kylkiäisenä. 




 Tiedäthän että olet ainutlaatuinen ja ansaitset parasta elämältä! Vastustetaan siis sohvan kutsua yhdessä (ainakin kauniin aurinkoisina päivinä)! :)

PS. Muistakaa osallistua Valion arvontaan!




SHARE:

9 kommenttia

  1. Nuo sinun lenkkarit näyttää niin hyvältä! :-) Ja kuulostaa myös :-) Itse löysin viime kesänä todella hyvät Reebokin lenkkarit, olivat kai jo menossa "muodista pois" mutta ne ovat olleet minulle ihan ääri hyvät, vaikka ensin tuntui hassulta kävellä kun ovat hieman erikoiset. Mutta ihan parhaat olleet :-)

    Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista perjantaita! <3

    VastaaPoista
  2. Hyvä teskti, mutta on se vaan niin, että kaikki ei voi liikkua vaikka kuin haluaisi, vaikk aolisi mitkä varusteet ym ym.
    Pystyin tuossa huhtikuun aikana lenkkeilemään jopa kaksi viikkoa ja siihen se taas loppui.Olin ihan inotoa pinkeänä, kun vuoteen en ole voinut kävellä kuin pakolliset paikasta toiseen siirtymiset, mutta se loppu yhtääkkiä kuin alkoikin.
    Odotan selkäleikkaukseen menoa, jota saa todella odottaa. Pääsinkin jo vuoden odottelun jälkeen magneettikuvauksiin, nyt odotan poliklinikka käyntiä ja sit taas siihen leikkaukseen pääsyä.
    Ei voi edes jumpata juurikaan mitään, kaikki käy niin paljon selkään että ei riitä mitkään särkylääkkeet.
    Mutta onneksi kesä tulossa, paino pudonnut ilman liikuntaa 16kg tammikuusta, vielä viitisen kiloa ja sit olen normipainoinen. Nutriletillä aloitin ja punnitsen itseni joka aamu 8( , nyt mennään normaali ruualla,joskus joku patukka kiireen keskellä ja pussikeittokin/pirtelö, mutta aurinko paistaa ja mieli on hyvä, mitäs sitä muuta tarvitseekaan.
    Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Pirtsakat kengät! Kyllä tuntuu siltä, että tarjontaa on niin paljon, että hyvät neuvot tulevat tarpeeseen kun valitsee sopivaa jalkinetta.

    VastaaPoista
  4. Heehee! Mulla on kanssa nimbukset :)))
    ( http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/04/freedom)
    On ollut ihan parhaimmat juoksulenkkarit IKINÄ!!! Haluisin pitää niitä jalassa joka päivä :)) Väri on myös täydellinen! :))

    Kivaa pertsii!!

    VastaaPoista
  5. Rentouttavaa viikonloppua, minä ainakin yritän vältellä tuota sohvaa... jos nyt pikkuisen jääkiekkoa ja euroviisuja seuraisi :)En taida kyllä mitenkään pysyä hereillä niin myöhään kuin nuo euroviisut kestäisi, meillä tuuppaa aina olemaan niin aikaiset aamut että pakko yrittää nukkumaan ainakin ennen klo 24!

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirtsakat lenkkarit! Hih, kyllä minullakin vain niin kivat varusteet kannustavat salille ja lenkille :) Ennen itsekin luotin Asicseihin, mutta pari vuotta sitten siirryin Niken kenkiin Nike+ -toiminnon innoittamana ja hyvin niilläkin rullaa :)

    VastaaPoista
  7. Lenkkeily on kyllä niin mukavaa. Kun ulkona on upea ilma ja eteisessä odottelee hyvät lenkkarit, niin lenkkeilykään ei tunnu vastenmieliseltä pakkopullalta. Päinvastoin, silloin ihan odottaa sitä hetkeä, että pääsee kirmailemaan pururadoille :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Wau mitkä vermeet.

    Ihanaa Helluntaita Sinulle.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig