lauantai 25. toukokuuta 2013

Saisiko olla maissilastu-munakassalaattia?

Aivan aluksi täytyy kertoa, että sain tänä aamuna niin ihanan viestin :)) Siinä kerrottiin, että "mun blogiin ollaan ihan koukussa ja osaan nähdä varjoissakin aurinkoiset puolet. Olen valoisa tyyppi. Nauti elämästä." Siis tän paremmin ei voi päivä alkaa, siis jotain niin odottamattoman upeaa, kiitos ja kumarrus! Piristit päivääni heti aamusta E., wau :)
Siis todella ihana huomata etten ole yksin ajatusteni kanssa.

 Täällä sitä ollaan matkalla kohti kesäistä Kokkolaa. Mieheni siskonpoika pääsee huomenna ripille ja hän on myös mieheni kummipoika. Huomiseksi on luvannut varsin lämpöistä säätä. Illalla menemme syömään hyvin Vanhankaupungin ravintolaan, nukutaan mankeloiduissa lakanoissa ja nautitaan meren tuoksuista, ihanaa. Pieni irtiotto matka ennen ensi viikon tiukkaa  ennen kesälomaa ja pitkiä työpäiviä. Aion nappailla paljon kuvia Kokkolasta, tunnelmista ja tilanteista. Ainut miinuspuoli matkassa on ikävä kisua, vaikkakin äitini asuu meillä hoitamassa kisua. Ei hänellä hätää ole, mutta koska kisumme on kovin herkkis niin "äidin vaistot" ovat nyt hieman huolissaan ;)


Eilen illalla tein uutukaisen salaatin. Huomasin, että jääkaapissa oli vanhaksi meneviä ruokia ja taioin niistä tällaisen salaatin. Tähän olisi ovinut laittaa vielä vaikkapa tonnikalaa, mutta koska tarjolla oli muutakin ruokaa salaatin lisäksi niin jätin tonnikalan pois salaatista.

Maissilastu-munakassalaatti
Maissilastuja,
Jäävuorisalaattia,
Kirsikkatomaatteja,
Kurkkua,
Punasipulia,
Paprikaa,
Vuohenjuustoa
Salsakastiketta (tulinen)
Kaksi ohutta munakasta ja 2 siivua pekonia paistettuna.
Kun olet paistanut munakkaat(kuten letut), niin suikaloina ne ja ripottele salaatin päälle. Paistettuasi pekonit, silppua ne salaatin päälle. Päälle hieman öljyä ja nautiskellaan tulisen salsakastikkeen ja vaikkapa pizzan kanssa.

Kuinkas teidän viikonloppunne on edennyt?


Eilen nukahdin sohvalle katsoessa Splash-ohjelmaa, josko tänä iltana jaksaisi valvoa vaikkapa yhteentoista :D Mutta tänään nautiskellaan mankeloiduista unista, muutama lasillinen kuohuvaa, hyvää ruokaa ja seuraa sekä kaunis Kokkola.

Loppuun vielä mielettömän hieno Lurpak-voi
mainos, siis niin hienon taiteellinen, katsokaa!


Onko teillä postausehdotuksia?
SHARE:

10 kommenttia

  1. ihanan näköistä herkkua olet tehnyt..eikä ole mennyt kehut hukkaan. mukava näitä siun juttuja on lukea!

    VastaaPoista
  2. Tiedän niin tuon tunteen kissojen kanssa ;-) Olen aina tuhannen huolissaan miten hoitajat pärää neitiemme kanssa koska ovat kumminkin aikasta villeä :-D Ja muutenkin. Vaikka tiedän että kaikki hyvin menee, samoin teillä varmasti! :-)

    Ihanaa viikonloppua! :-)

    VastaaPoista
  3. No mutta olethan sinä valoisa! :) Hyvää reissua, varmasti hauskaa välillä reissata ihan koto-Suomessa. :)

    VastaaPoista
  4. Hyvää reissua, ja mukavan kesäistä juhlatunnelmaa toivotellen!

    VastaaPoista
  5. Voi kun näyttää herkulliselta tuo salaatti. Kukat on myös ihania.

    VastaaPoista
  6. Ihana kommentti. Hyvännäköinen maissilastuannos, taidanpa lähteä ruoan laittoon :)

    VastaaPoista
  7. Se on sitten jännä juttu, miten kisulia osaa olla ikävä. Mä aina reissussa soittelen kotiin ja juttelen Viirulle - kuulemma se puskee puhelinta ja joskus se juttelee mulle takaisinkin. Ja kun reissulta palaan, näyttää Viiru kyllä mieltään.
    Ja ihan oikeaan osoitteeseen on kehut tulleet; juuri tuollainen tämä sinun blogisi ja sinä olette♥
    Ihanaa matkaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miekin soittelen meidän kisulle :D kuuntelee kuulema ja puskeutuu kun kaiuttimen kauttaa mamman ääni <3 Sulla on kyllä ihana kisu :) Kiitos ihanasta kommentista <3

      Poista
  8. Upea maissilastusalaatti. Ihanaa sunnuntaita Sinulle.

    VastaaPoista
  9. Ihanan kommentin olit saanut! Todella herkullisen näköinen salaatti!! Ja kyllähän tuon nyt ymmärtää, että kisua on ikävä!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig