maanantai 13. toukokuuta 2013

Viikonlopun tunnelmia ღ

Viikonloppuna oli vipinää ja vilskettä, kiitollisuutta, onnellisia hetkiä, ärtymystä ja väsymystä. Mieheni firman avajaiset olivat kaksipäiväiset ja kävin auttelemassa häntä eilenkin firmalla kalatavaroiden lajittelussa. Jännää, eikös? :D Kävin ystävien kanssa viihteellä ja kumottiin muutamat huurteiset, nukuin kolmet pitkät päikkärit, luin viikolla saapuneita lehtiä ja kirjaa, kävin isäni haudalla, itkin ja murehdin, kirosin elämän epäoikeudenmukaisuutta, kävin ystäväni kanssa lenkillä, katseltiin leffaa ja herkuteltiin.
 
                 
                     Ystävien kanssa vietetyt extempore kemut ovat parhaimpia!


Hyvä seura, laatu juoma ja pienet tapakset sekä kiireetön yhdessä olo. Ihana lauantai-ilta!
 


Baileyskakkua ja karkinmakuista siideriä
 
 
Huomenna mulla on kaularanganleikkauksen jälkeinen tarkistuskäynti. Niinköhän saan luvan lähteä kokeilemaan työntekoa. Niska on vielä kipeähkö. Eniten minua mietityttää se kuinka niskani jaksaa pitkän työmatka-ajon ja toivon mukaan työmatkalla ei juokse poro eteen. Sillä mennään mitä lääkäri sanoo.



Viikonloppuna oli mieheni urheiluliikkeen avajaiset uusissa tiloissa. Leivoin avajaisiin 12 pellillistä marjapiirakkaa ja 350 kappaletta kaurakeksejä. Marjapiirakasta jäi vain puoli pellillistä ja kaurakeksejä muutama kymmenen :)

 
Tarjolla on nyt uutena tuotteena muun muassa Shock Absorberin urheiluliivejä.


Tiesitkös, että oikein käytännöllisen lahjakortin voi antaa muun muassa jalka-analyysiin, jolla saa yksilöllisesti muotoillut pohjalliset kenkiin.



Olen sisustanut näyteikkunaa
ja olen pessyt edellisen liikkeen jäljiltä nuo OneWay, Salomon jne laatat ennen kuin niihin laitettiin teippaukset.


 
Tätä kuvaa varmaan ihmettelette :D Laittelin eilen mieheni firmalla uistimia esille ja ihastuin näihin pieniin Rapalan uistimiin ja niiden väreihin :D


 
Olen tunneihminen vaikka voissa paistaisi. Lisäksi olen tähänastisen elämäni aikana monesti todennut, että omaan intuitioon kannattaa luottaa, sillä se tuppaa osumaan oikeaan ja tietämään, mikä on hyväksi juuri minulle. Monesti olemme ystävieni kanssa kahvikupposten tai viinilasillisten äärellä punninneet parisuhdeasioita ja pohtineet tuleeko niissä kuunnella järkeä vai tunteita. Itse olen lähes järkähtämättä puoltanut tunnepuolta, sillä järjelle kyllä löytyy käyttöä aina ja kaikkialla – tunteiden kustannuksella tietenkin. Olen kontannut luuttuamassa kotimme nurkkia niin monta metriä, että olen kohta muuttumaisillani kissaksi. Tänään käyn vain lenkillä, pötköttelen sängyllä ja kerjään ruokaa, rapsutuksia sekä silityksiä. Päivän toive: Päivä kissan elämää :)
 


Meidän kisu reagoi isäni äkillisen kuoleman jälkeen, niin että alkoi raapimaan kera mouruamisen yhtäkkiä isäni vaatekaapinovea, hyppäsi senkin päälle ja kietoi itsensä isän kuvan ympärille. Ollaan herätty kesken yön siihen, kun kissa sähisee pimeään keittiöön säkäkarvatpystyssä ja me ei nähdä mitään mikä siellä voisi aiheuttaa tuollaisen reaktion. Kisu tuijottelee joskus 15 minuutin ajan käytävän toiseen päähän silmä värähtämättä ja jos menee seisomaan katselinjan eteen niin hakee heti katsekontaktia kurkkaamalla esteen yli.
 
 
Kävin rakkaan isäni haudalla viemässä kukan ja kynttilän. Suosin haudalle viemisenä 72-120 tunnin kynttilöitä.
 

Viikonloppuna tuntui, että romahdan surun alle, niin kovasti se taas kouraisi sisintäni.
Yhtäkkiä tulee itkunpurskahduksia, joka johtuu myös siitä jos menen liian väsyneeksi.


Vietiin mieheni mummolle ruusu ja ihastelin liikkeelle tuotuja onnittelukukkasia. Lilja on kaunis kukka, mutta kisuperheessä hengenvaarallinen.

 
Lueskelin viikon aikana kertynyttä lehtipinoa ja kirjaa. Tää kirja on tosielämän tarina linnakundista joka opiskelee lääkäriksi ja on nykyään arvostettu kirurgi! Lukekaa! Avartaa elämänkatsomusta kummasti.
 

Mites teidän viikonloppunne sujui?



Huomasin viikonloppuna, kun nousee yhdessä auringon kanssa,
ennen kello kahdeksaa ehtii:

Tehdä sämpylätaikinan.
Pestä koneellisen pyykkiä ja ripustaa vaatteet kuivumaan.
Lukea Hesarin ja syödä aamiaisen.
Katsoa Muumeja.
Leipoa pellillisen sämpylöitä.
Syödä aamiaisen numero kaksi: tuoreita täytettyjä sämpylöitä ja maitoa.

Ja vielä on koko päivä edessä! Ja sitten voikin kömpiä päikkäreille, ja niiltä ei ole mikään kiire nousta.


Mutta voi Karhu, pikku tiikeri sanoi, eikö elämä olekin hirveän ihanaa! On, pikku karhu sanoi. Elämä on hirveää ja ihanaa ♥ -Janosch-

PS. Muistakaa osallistua Valion arvontaan!

 
SHARE:

10 kommenttia

  1. Toivottelen oikein ihanaa alkanutta viikkoa ja muista ottaa rennosti... voit viettää niitä kissanpäiviä vaikka useamman :))

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka paljon asiaa mahtui sinulla viikonloppuun! Ystävien kanssa extemporeet ovat juuri niitä parhaimpia! Mitä tulee eläinten "yliluonnollisiin kykyihin", todistin pienenä vastaanvantyyppistä tapahtumaa omin silmin. Muutenkin jotenkin eläimet hakeutuvat kipeiden jäsenien tai loukkaantuneiden kehonosien äärelle. Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ja kesänodotusta! Siellä oikein haistaa jo kesän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on totta, eläimillä on muutama aisti enemmän kuin meillä ihmisillä ja ne aistivat erilaista energiaa kuin me ihmiset :)

      Poista
  3. Kiitos lukuvinkistä!
    Mielenkiinnolla odotan mitä lääkäri sanoi?

    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  4. Kävin Kirjamessuilla kuuntelemassa Kotron ja Lybäckin tarinointia tuosta kirjasta. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselta ja toiveikkaalta kirjalta. Pitänee lukea. :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia hautausmaalta. Hetket ystävien kanssa ovat kyllä tärkeitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ystävien tapaaminen on aina iloinen asia :)

      Poista
  6. Kyllä sun viikonloppuusi on paljon asioita mahtunut. Mihin tuo sun miehesi urheilukauppa avattiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä P-Karjalassa oleillaan ja täältä saatiin parempi kauppapaikka kuin entisissä tiloista.

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig