tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kesäkuun LivBox


Olipas eilen kiireistä. En kerennyt edes arpomaan palkintoa, joten saatte tietää voittajan tänään illalla. Viikonloppu meni risteilyllä Tallinnassa kera ystävien. Siitä enemmän huomenna :) Eilen saatiin iloinne uutinen. Me muutetaan uuteen kotiin kahden viikon kuluttua. Ensi viikolla aloitetaan pieni pintaremppa ja tämän kuun viimeisellä viikolla alkaa muuttopuuhat :) Jännä juttu tässä on se, että mietin pari viikkoa takaperin, että kunpa tästä uudesta talosta vapautuisi asunto. Ja niinhän siinä kävi. Täytyy varoa mitä toivoo ;) Mieheni työpaikka näkyy makkarin ikkunasta. Muuttaminen on raskasta mutta ihanaa, lisää tilaa ja mikä parasta on muuttaa kesälomalla. Nykyistä kotiamme en ole koskaan pitänyt sen suuremmin kotina. Ollaan asuttu tässä viimeiset 3,5 vuotta ja nyt se löytyi! :)

Sain eilen LivBoxin, sieltä paljastui kivoja tuotteita. Kesäisiä ja tarpeellisia. Ihonhoito tuotteita, huulivoide ja kynsilakkaa.


 Olitteko tyytyväisiä omaan boxiinne?

Kesäkuun boxi oli iloinen ylläri!

Tällaisia ihonhoito tuotteita löytyi paketista,
 Auringonoton jälkeen käytettävä voide on erittäin toimiva, suosittelen!
 Oletteko kokeilleet Clarinsin BB-voidetta?
Clarinsin sävyttävä ja hoitava huulivoie on ihanan tuoksuinen ja mielettömän ihana tuote.
 Ajellessamme kotia kohti sunnuntai-iltana osui matkalle kaunis sateenkaari.

Kaikki me olemme omalla tavallamme kauniita ja monesti me ihmiset olemme niin pinnallisia. Liiankin pinnallisia. Eilen sain kaksi suru-uutista. Nuoria ihmisiä. Onnettomuus. Ei valiteta turhasta. Uskalletaan elää nyt ja olla omia itseämme. Tänne ei ole synnytty miellyttämään ketään. Jos masentaa niin älä jää tuleen makaamaan. Itsesääli ja marttyyriys eivät auta eivätkä kanna kovin pitkälle. On haettava apua ettei ole liian myöhä. Pakkelikerros ei tee kenestäkään kaunista. Suuri meikkikerros kertoo heikosta itseluottamuksesta, täytyy paeta jonkin taakse. Miksi ei voi olla luonnollisempi? Luonnollisuus kaikessa ja rehellisyys itseään kohtaan ovat tärkeitä asioita. On uskallettava elää, mutta ei pidä elää kuin viimeistä päivää. Emme voi miellyttää kaikkia, mutta jos elämme oman näköistä elämää ja olemme onnellisia elämästämme niin silloin kaikki on niin kuin pitääkin :) Paloma Faithin biisissä on sanomaa.


Do You Want Truth Or Something Beautiful?



You're beautiful
No matter what they say
Words can't bring you down
Oh no
You're beautiful
In every single way!


Kaunista tiistaita, olet ihana :)


SHARE:

9 kommenttia

  1. Kiva uutinen tuo muuttonne, tilaa ei ole koskaan liikaa :) Onnea siis uuteen kotiin !

    VastaaPoista
  2. Onnea uuteen kotiin! Onhan se muuttaminen raskasta, mutta samalla karsiutuvat tarpeettomat kamat pois. todellinen suursiivous.
    sateenkaari on kaunis. täälläkin sateli muttei kaareksi asti.
    Ja toka videon sanat: <3

    VastaaPoista
  3. Ihanaa tiistaita ja oikein paljon onnea uuteen kotiin :D

    VastaaPoista
  4. Teen tässä blogikierrosta, mielenkiintoista lueskella mitä mieltä te ihmiset olette kesäkuun LivBoxista ja mielenkiintoista nähdä kuka sai millaisenkin sisällön :)

    Ja näköjään me saimme samanlaiset boksit :) Oliko tuo BB-voiteen sävy sinulle sopiva vai liian tumma? Minusta tuntuu, että kaikki sai sen sävyssä medium ja tähän mennessä kukaan ei ole kiittänyt, että olipa nappi sävy, vaan kaikille...liian tumma!

    Onnea muuttoon ja sulla on muutenkin niin kiinnostava blogi, että jään lukijaksi :)

    TheLforLOVE.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa toi BB voide oli juuri oikeansävyinen koska sekoitna sitä hieman vaaleampaan ja kesällä saakin olla hieman tummempi hipiä kuin talvella :) Kiva, kun tykkäät blogistani, tervetuloa!

      Poista
  5. Ihana boxi täynnä ihania tuotteita. Kaunis tuo sateenkaarikuva ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig