sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Ostoksia ihanaisia :)

Kävin eilen naapurikaupungissa ja mukaani tarttui muutama ihanuus. Kaikki oli tarkoin harkittuja ostoksia ja Marimekon mekon ostin sen monikäyttöisyyden takia. Tätä pallokuosista Jopi-mekkoa voi pitää leggareiden ja pitkienkin housujen kanssa. Talvella se muuntuu kivasti työvaatteeksi, kun laitan alle pitkähihaisen trikoopaidan. Jopi-mekon materiaali ei ole kovinkaan venyvää materiaalia, otin M-koon ja se oli todella istuva, hieman a-linjainen.




Jopi-mekossa pallokuosin riehakkuus on muuntunut vähäeleiseksi klassisuudeksi. Siinä on 97%puuvillaa, 3%elastaania, 70%asetaattia, 20%polyamidia ja 10%elastaania. Materiaali on todella tukevaa ja laadukasta kangasta. Itse asiassa haikailen jo seuraavaa Marimekon tunikaa, sellainen on jo löydetty mutta hintavuudne takia en raaskinut ostaa kerralla kahta mekkoa.





Marimekon tuotteet ovat varsin hinnakkaita, joten seuraavaksi brändi voisi panostaa ostoskassien ulkonäköön. Miksipä vaatteita ja muita tuotteita ei voisi pakata kauniisti suuriin rasioihin tai paperikasseihin? Jotain uutta kumminkin Marimekko voisi kehitellä. Kuten Vuittonilla brändiin kuuluu kauniit pakkaukset ja klassiset ruskeat LV-logolla olevat paprukassit.


Vilasta tarttui mukaani tällainen tummanharmaa helmikaulakoru. Rakastan statement-tyyppisiä koruja.


Askossa oli huimat alennukset ja sieltä ostin ylläolevan sisustustyynyn. Tykkään sen sanomasta.



Prismasta ei tule yleensä ostettua vaatteita, mutta nyt löysin niin ihanan pikeemekon, että se oli pakko saada. Hintakaan ei ollut päätä huimaava, vajaa 40 euroa. Suosin tämän tyyppisiä kesämekkoja ja talvella ne menevät kivasti farkkujen ja pitkähihaisen paidan kanssa.

 Tykkään pikeemekon monista yksityiskohdista.

Kerrankin minulla oli tuuria, koska jäljellä oli vain yksi mekko kokoa 3, loput olivatkin sellaista kokoa, että ne sopivat naisille, jotka ovat lopettaneet syömisen :D Tuo numerokoko on jännä juttu, koot 1-5. Olen tärmännyt tällaiseen kokoluokitteluun vasta viimeisen vuoden aikana.

Kävimme myös huonekaluliikkeissä. Uuteen kotiin täytyy ostaa pari vaatekomeroa makuuhuoneeseen. Mielelläni ostaisin kaapin, jossa on peili. Se luo avaruuden tunnetta makuuhuoneeseen.
Piipahdimme herkuttelemassa kreikkalaisella ruualla, ravintola Kreetassa. Ravintolan annokset ovat varsin suuria ja oikein maittavia.
 Valitsin Kreetan grillilautasen ja siinä olikin syömistä. Kreikkalaisia makuja ja kreikkalaista musiikkia.
Minulle hyvä ruoka on tärkeä osa elämää. Hyvä ruoka, hyvä seura ja kiireettömyys, silloin ruuasta nauttii kaikkeinn eniten.

 Äitini valitsi salaattiaterian ja sekin näytti oikein hyvältä.
 Tällainen ateria sitten oli, paljon lihaa, juustoa, kasviksia, tzatziki-salaattia ja uuniperunoita sekä pitaleipää.

 Poikkesimme Torerossa jälkkärillä.

 Torerossa tarjoillaan espanjalaista ruokaa.
Crema Catalana paahtovanukas. Edellisen ruokalistan mukainen Crema Catalana oli maukkaampaa. Appelsiinit olivat liian suurina lohkoina ja ne eivät vaan oikein sopineet jälkiruokaan makunsa perusteella. Mansikat ja pieni hilloke taas sopivat erittäin hyvin jälkkärin kaveriksi.
 Käyttekö usein ulkonasyömässä?

Kuinkas sinun viikonloppusi on mennyt?
PS. Mitäs mieltä olisitte blogikirppiksestä?
Meillä alkaa muutto ja aion viedä kirppikselle kaikki tarpeettomat tavarat, vaatteet, kengät jne.





SHARE:

10 kommenttia

  1. Näin ensimmäistä kertä tuota kokoluokitus 1-5:sta yli 10 vuotta sitten Ranskassa ja sen jälkeen siihen on tullut satunnaisesti törmättyä. Ei oikein meinaa omaan kaaliini upota sellainen.

    Täällä on viikonlopun kunniaksi nautittu hyvästä kirjasta ja auringonpaisteesta.

    VastaaPoista
  2. Tuo pikeemekko on ihku ♡ ja tuo pallo myös :-) mut eritoten pikeemekko on aivan ihana :-)

    Mukava viikonloppu sinulla ollu :-) itsellä menee töissä, vapaita odottaen. :-)

    VastaaPoista
  3. Tuo pallomekko on ihana! Ja tuo Prisman löytö, mä olin jo syöksymässä sinne, mutta harmi jos on vain pieniä kokoja jäljellä. Mutta hyvä löytö.

    VastaaPoista
  4. Muutamilla blogikirppiksillä kauppa on käynyt reippaasti. Vaatiihan se viitsimistä pakkauksineen ja postituksineen. On vähemmän viemistä kirppikselle.

    VastaaPoista
  5. Tuo pallomekko on kiva! Ja minä olen jo pitkään purnannut sitä, että Marimekko on kuosittanut kaikki pitemmät naiset (siis nykymittapuun mukaan en ole edes pitkä, 172 cm) ulos mekko-ostoksilta - kaikki on niin lyhyitä, että joutuu käyttämään tunikoina - ja minä en halua maksaa joka kerta sitä Marimekon hintaa mekosta, jota en voi edes mekkona pituutensa puolesta käyttää. Eri juttu ovat tietysti tunikat, jotka on siihen tarkoitukseen suunniteltukin. Ja eihän Marimekko ole tässä trendissä yksin - vasta viimeisen vuoden ajan on esim. Rills´n mallistoista löytynyt myös vähän pidempiä mekkoja. Kun vaan olisivat vielä vähän tilavampia siitä takapuolen kohdalta;)

    VastaaPoista
  6. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Tosi kiva myös tuo pikeemekko. Merihenkisyys on myös oma suosikki tänä kesänä :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Ja herkullisia ruokia!

    VastaaPoista
  8. Kivoja ostoksia, tuo Keep calm and carry on -tyyny on ihana! :)

    VastaaPoista
  9. Ihania ostoksia! :) Blogikirppis kuulostaa hyvältä idealta! :)

    VastaaPoista
  10. Tänä viikonloppuna on tullut syötyä ulkona pariinkin otteeseen, koska vanhempani ovat olleet käymässä. Arkena sitä tulee tehtyä aika harvoin, korkeintaan kerran kuussa miehen kanssa (Mäkkäriä ei kai lasketa?). :) Tuolla Kreetassa olen käynyt kerran, hyvää oli. Tosin söin pelkän jälkkärin. :D

    Kivoja ostoksia, ja olen muuten samaa mieltä Marimekon pakkausmateriaaleista!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig