lauantai 15. kesäkuuta 2013

Takkimania!

Käväisin eilen mieheni liikkeellä ja samalla kokeilin muutamaa takkia. Ihastuin etenkin Five Seasonin vihreään ja punaiseen takkiin. En yleensä pidä kovinkaan paljon punaisista takeista, mutta tämän takin teki ihanaksi sen punaisen erisävyt. Se oli kevyt ja todella ohut. Menee juuri kesällä ja syksyllä.



 Kumpi takki teistä sopii minulle paremmin?


 Kokeilin myös Rukan tuulenpitävää takkia, mutta tässä väri ei ollut kovinkaan sopiva, ehkä liian hempeä.


Tähän väliin laitan linkin, jota sopii ihmetellä. Oikea kansalaisaloitteiden kansalaisaloite, klik! :O Lisävero lapsettomille naisille, täh :D Onhan niitä lapsettomia miehiäkin. Samainen Kemppainen on tehnyt aiemmin aloitteen muun muassa aborttikiellosta ja koulupukupakosta. Kaikkihan eivät voi saada lapsia ja toisekseen jos ei tunne olevansa äiti-tyyppiä, niin miksi tekemään lapsia pakosta? Suomessa on jo liikaa lapsia lastenkodeissa. Seuraavaksi tulee varmaankin aloite pakkoavioliitosta.


Alla oleva Haltin takki on todella ilmava ja kätevä kesäkäytössä, koska siinä ei ole ollenkaan vuorta. Sitä on saatavana mustana ja pinkkinä. Pinkki on kaunis väri, mutta minulle väri ei oikein sovi.


Tänä kesänä miehillekin on tarjolla värikkäitä vaatteita. Itse ihastuin näihin kauluksellisiin pikeepaitoihin. Ne ovat tyylikkäitä ja sopivat niin juhlaan kuin arkeenkin.


 On se vaan jännä juttu, kuin Angry Birds -brändi on soluttautunut monille eri markkinoille. Nyt saatavana on kotikalastusvälineitä lapsille, avaimenperiä, uistimia jne.


Täällä on satanut vettä, ollaan oltu sisällä. Luettu kirjoja ja lehtiä. Leivottu suolaisia muffinsseja ja marjapiirakkaa. Varasin itselleni ensi viikoksi ajan jalkahoitolaan. Jalat kaipaavat todellakin kesähuoltoa. Pientä arjenluksusta, edullisesti.


Räpsin mieheni liikkeeltä muutamia kuvia. Värikkäitä lastenvaatteita ja raidallisia paitoja.

Vesisadekaan ei haittaa, kun pukee päällensä oikeanlaiset vaatteet.

Tänään suuntaan autonkeulan kohti Joensuuta. Tapaan ystävättäreni ja veljeni, käymme syömässä kreikkalaisessa ravintolassa, piipahdan Marimekosta hakemassa varaamani mekon. Mekosta enemmän huomenna ;) Täytyykin nyt nauttia tästä tekemättömyyden ilmapiiristä, koska ensi viikolla tekemistä riittää, kun alkaa nykyisen asunnon näytöt, uuden remppa -ja muuttopuuhat.



SHARE:

11 kommenttia

  1. Upea tuo vihreä takki ja sopii Sinulle ihanasti. Minä nyt olen auttamattomasti vihreän ystävä. Missä muuten on kreikkalainen ravintola Joensuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauppakeskus Isossa Myyssä :) Herkullista ruokaa.

      Poista
    2. Ihanaa, pitääkin käydä tutustumassa heti ensikerralla kun menen Mimosaa katsomaan

      Poista
  2. Molemmat värit sopivat sinulle hyvin mutta jos pitää valita niin ehkä tuo vihreä vähän paremmin. Tarvitsen itsekin ulkoilutakin syksyyn ja nyt alennusmyynneistä ehkä löytyy sopiva.

    Vai sellainen vero :D Ei voi muuta kuin nauraa . . .Voin vain kuvitella kuinka tämä loukkaa niitä lapsettomia, jotka eivät voi saada lasta.

    Ihanaa viikonloppua sinulle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi :) Kaunista wiikonloppua myös sinulle!

      Poista
  3. tuo virhee on kyllä kiva tosiaanki, mutta punanen myös oikein kiva. itekkään en mikään punaisen ystävä takeissa ole joten vihreää suosittelen minäkin :P

    VastaaPoista
  4. Lisävero lapsettomille naisille?! Mitä hel***tiä?! Asia a) miehetkin voivat olla lapsettomia, kuten mainitsit. B)syrjitäänkö lapsettomia naisia? c)Kaikki eivät halua lapsia, joten pakotetaanko heidät rahasyistä lapsellisiksi? d)kaikki eivät voi saada lapsia, joten onko adoptiopakko ja entä jos ei saa adoptiollakaan? Voi apua!
    Se ihana lasivitriinirasia tupsahti eilen postiin ja haettiin se kotiin. On se nätti. :) Kiitos! Blogissa kuvakin siitä.

    VastaaPoista
  5. Toi sun miehesi kauppa olis mulle varmaan "taivas" ja tuon vihreän voisin ottaa ihan heti... on siinä niin upea värisävy ;)

    VastaaPoista
  6. Hei! Missä Lieksassa on edullinen jalkahoitola? Tarvetta olisi itselläkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jalkahoitaja Puumalaisen Pirjolla, 45min 35 euroa. Kauneushoitoloissa maksaa melkein puolet edelleen.

      Poista
  7. Tuo vihreä takki on todella hyvä sinulle! :- ) Kannatetaan! <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig