keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Copenhagen!

Lähdimme ajelemaan kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää veljeni kanssa viime yönä. Reilu 500 kilsaa, aikamoinen urakka. Lahdesta eteenpäin päästyä helpottaa, koska silloin saa ajaa jo 120km/h, matkakin etenee nopeammin. Aamulla lähtee lento kohti Kööpenhaminaa, lento kestää puolitoista tuntia ja perillä olemme ennen puolta päivää. Tanskassahan kello on tuntia vähemmän kuin Suomessa. Toivottavasti säät suosisivat. Ajattelimme siirtyä Kastrupin lentokentältä hotelliin junalla. Junamatka maksaa vajaan 5e ja matkaa lentokentältä hotellille on noin 8 kilsaa. Kun taas taksi kustantaisi huimat 30e. Hotellissamme on aamupala, jonka vaadin jokaiselta hotellilta koska aamunpala paikan etsiminen ympäri kaupunkia olisi kamalaa.Viimeksi Roomassa olen matkannut lentokentältä junalla keskustaan. Siinä näkee kivasti paikallista asutusta ja on paljon edullisempi vaihtoehto kuin taksilla matkaaminen. Koska mieheni ei töidensä puolesta päässyt mukaan niin veljeni on yhtä kiva matkaseuralainen, maailmanmatkaaja!


 Olemme ajatelleet käydä Amalienborgin linnassa, Tivolissa ja katsastamassa Pieni Merenneito-patsaan. Kanavaristeilykin olisi kiva juttu kokea ja nähdä maisemia. Jos sää suosii niin otamme Hop On Hop Off-bussin, joka kiertää kaikki parhaimmat nähtävyydet :) Odotan näkeväni paljon polkupyöräileviä ihmisiä, koska pyöräily on juuri SE juttu Köpiksessä. Toivottavasti matka olisi kaikin puolin onnistunut, olen nimittäin lomani ansainnut.





 Kävin eilen vaihtamassa hieman rahaa ja tällaisia Tanskan kruunuseteleitä minulle iskettiin kätöseen.
Kisu ja mieheni ovat ne, joita jää iso ikävä matkalle lähdettäessä. Vaikka ei kisulla ole mitään hätää mieheni ja äitini hoidossa. Tein miehelleni (hyvää vaimomatskua eikös? ;D ) eilen illalla evästä täksi päiväksi, vaikka toki hän itsekin osaa kokata.


Toivottelen teille mukavaa loppuviikkoa! Pidän hieman blogihiljaisuutta ja lomaa, loppuviikosta nähdään Köpiksen kuvien ja tunnelmien parissa :)
Ja se luvattu arvonta alkaa sunnuntaina!
Suuret halaukset sinne ruudun toiselle puolelle!


SHARE:

10 kommenttia

  1. Oikein hyvää Köpiksen reissua! Se on sitten niin kaunis kaupunki, vaikka on pakko todeta, että junamatkan maisemat kentältä asemalle ovat aika tylsät :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa lomaa! Olen niin monta kertaa haaveilut pääseväni Tanskaan, on tosi kivaa nähdä sitten kuvia sieltä!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa reissua sinulle ja veljellesi! Matkailu on aina mukavaa.

    VastaaPoista
  4. Hyvää matkaa! Kööpenhamina on ihana kaupunki :-)

    VastaaPoista
  5. Hyvää matkaa, odotan jo innoissani kokemuksianne sieltä :) - toivottavasti myös kelit suosii! :)

    VastaaPoista
  6. Hauskaa matkaa! Minä tulen perässä huomenna... ja eilen olin Eppujen konsertissa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig