maanantai 1. heinäkuuta 2013

Helteisen leppoisa viikonloppu!

Takana helteisen leppoisa viikonloppu muuttotavaroiden keskellä. Nyt voi huokaista helpotuksesta, se suuri muutto on nyt takanapäin! On ollut helle, hermokireällä ja kamala väsymys. Perjantai-iltana kerkisin hengähtää ekaa kertaa koko viikon aikana. Meillä oli viikonloppuna kesävieraita, ihania
 
Tavarat alkavat löytää oman paikkansa uudessa kodissa. Mutta jotenkin vaan olen sitä mieltä, että noi tavarat kyllä sikiävät kun tuntuu, ettei muuttolaatikot vaan vähene vaikka kuinka purkaisi laatikoita kaappeihin :D Olen pitänyt myös blogitaukoa, olen ottanut hetken kerrallaan ja täyttänyt kaappeja omaan tahtiini. Lämpöisenä kesäpäivänä ei tee mieli istua koneen äärellä pitkiä aikoja. Tänään aion suunnata verhokaupoille. Perjantaina ostin jo lasitetulle parvekkeelle verhot, näkösuojaksi ja auringonsuojaksi.
 
Ihmettelen, että olen hengissä helteen ja muuton jälkeen. Olen itseasiassa aika väsynyt. Nyt on kiireet hellittäneet ja suuntaan aamulla jalkahoitajan luo. Kesäjalat.
 

Kävin viikonloppuna sisustusostoksilla Joensuussa, nappasin sieltä muutamia kuvia. Tänään kuljetusfirma tuo kotiini suuren suuren New York - taulun ja käytävämaton, koska ne eivät olisi mahtuneet autooni.



 Pehmis kuuluu kesään. Tänään ajattelun tehdä kotitekoista pehmistä.


Perjantai-iltana kävimme ystävättäreni kanssa grilliltä ruokaa ja nautimme sen laiturilla. Suomen suvi ja kiireettömyys.
 

 Utuisia ajatuksia. Huoletonta ajattomuutta, viipyileviä hetkiä. Kesäloma.
 Suomen kesä on kaunis mutta tällä hetkellä liian tukalan kuuma.
 Tästä maisemasta tulee aina mieleeni rakas isäni  Hän oli veturinkuljettaja. Olin pienenä tyttönä hänen mukanaan töissä, se oli jännää. Ihania muistoja. Muistojen rautatie.


Käytiin katsastamassa paikalliset tanssit. Humppahomma ei ole mun juttu. Katson sujuvasti mutten tanssi.

 Bongasin asemankahviosta upean Liisa Ehrukaisen tekemän huovutustyön.

                                     Mansikan makuista maanantaita murut! :)

SHARE:

2 kommenttia

  1. Onnea uuteen kotiin, ja rentoa palautumista. Muutto on aina iso juttu. Omassa muistissa on vielä se viiden vuoden takaa, eikä nyt nappaisi yhtään pakata tai kantaa mitään :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että pikku hiljaa jo helpottaa. Voi, nyt tekee mieli pehmistä :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig