perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kohtelisitko sinä ihmisiä eri tavalla, jos tietäisit heistä enemmän? Katso koskettava video!

Jokaisella meillä on oma tarinamme. Emme kerro kaikkia asioita kaikille. Jos näkisimme millaisia asioita he kantavat sydämissään, kohtelisimmeko heitä eri tavalla?

Clevelandilainen klinikka päätti tehdä videon siitä, miten jokaisella ihmisellä on omat murheensa kannettavanaan. Video on osa Everyone matters -kampanjaa, jonka mukaan jokaisen on aika lopettaa itsensä ja muiden tuomitseminen. 
Video on kuvattu sairaalassa missä on paljon huolta, surua, iloa, huonoja uutisia, hyviä uutisia sekä pelkoa ja vihaa. Neljän minuutin aikana katsojalla on aikaa miettiä sitä, toimisiko hän itse eri tavalla, jos tietäsi tapaamistaan ihmisiä enemmän. 
Katso ajatuksia herättävä video alta.



Olipas päivä. Heräsin aamulla vasen korva- ja nielukipeänä. Menin yksityislääkärille ja kappas, sain antibioottikuurin nielu-ja korvatulehdukseen. Lupauduin jokin aika sitten hyvää hyvyyttäni myös kotipaikkakunnallani järjestettävään muotinäytökseen malliksi, kun tämä entinen muotipersoona kotikaupungistani niin kyseli osallistumaan näytökseen. Ei vaan oikein nappaa kuumeessa ja nielu-korvatulehduksessa harjoitella tuntitolkulla Waskiviikon muotinäytöstä, koska ei nyt olla missään Pariisin Muotiviikoilla. Sen verran alkoi tulla ala-arvoista tekstiä tämän "muotihenkilön" suusta harjoituksissa, että ajattelin poistua paikalta ketään haukkumatta. Hankin uuden mallin tilalleni, toivon mukaan hän jaksaa kokoaikaisen aliarvioivan käytöksen. Koska mallina olosta ei makseta mitään ja kyseessä on amatöörimallit, niin pitäisi oikeasti olla kiitollinen, että sai edes neljä ihmistä tulemaan malleikseen.Tämän naisen mukaan minun olisi pitänyt laittaa päälleni vaate, joka on niin kireä, että se saattaa revetä päälleni lavalla. En suostunut laittamaan kyseistä vaatetta päälleni, koska olisihan se noloa jos vaate repäisi päälleni. Tämän naisen mielestä olisi sama repiääkö vaate päälleni vai ei, kunhan olisin laittanut sen päälleni, siis täh?! Olen typertynyt, kuinka kiittämätön ihminen voi olla!  Vaikka tiedän sen ettei hän kovin kiva ja helppo ihminen olekaan. Jos olet ollut neljäkymmentä vuotta sitten huippumuodin kärkiluotsaajia niin se on mennyttä aikaa. Ihmisiä ei saa käyttää hyväkseen tai käyttäytyä kuin he olisivat alempiarvoisia kuin toiset.Arvostus ja kunnioitus lähtee siitä, että arvostat ja kunnioitat kanssaihmisiäsi.


Päivä on mennyt muuten ihanasti, olen katsellut ensi viikoksi pientä lomamatkaa, nauttinut ystävien kanssa jäätelöä ja paistatellut auringossa :)



SHARE:

3 kommenttia

  1. Joo tiedän entisen Heikkilän rouvan ja hän osaa olla tosi ilkeä jokainen on sen näköinen kun on ja jokaisella on oikeus olla sen näköinen kun haluaa. Ihmettelen mitä hän pohjois-karjalassa edelleen tekee kun aina mainostaa vaan sitä helsinkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi, olen niin samaa mieltä kanssasi. Mulla kohosi jatkuvan negatiivisen palautteen takia sisäinenraivo niin korkealle, että päätin poistua vähin äänin paikalta. Eikä kaduta!

      Poista
  2. Todella upea video ja niin totta. Kukaan ei koskaan voi tietää, mitä toinen käy läpi. Jokainen sana tai teko, mikä saattaa loukata toista, voi olla todella todella paha paikka! Meisä kenessäkään ei onneksi lue otsassa, "SAIRAS", "KUOLEMASSA", "ERONNUT" tms

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig