tiistai 2. heinäkuuta 2013

Uutukaisen parvekkeen verhot

No, nyt on muutettu ja saatu suurin osa tavaroista jo omille paikoilleen. Vielä odotellaan liukuovellista makuuhuoneen vaatekaappia. Meillä on iso lasitettu parveke ja asensimme sinne verhotangon. Valitsin vaaleat, merihenkiset verhot, joissa on purjeveneen ja majakan kuvia. Verhot saa tarvittaessa kuumalla säällä ikkunoiden eteen vaikka olohuoneen ikkunoissa onkin sälekaihtimet, niin vaaleansävyinen verho estää auringonvalon pääsyn sisälle ja näin ollen viilentää kotiamme. Verhot luovat parvekkeelle myös kodikkuutta ja tarvittaessa ne saa syrjään. Lasitettu parveke on kuin yksi lisähuone.



Tässä on vain pieni palanen parvekettamme, koska en ole päässyt vielä itseni kanssa sopuun sen järjestyksestä niin en vielä paljasta parvekejuttuja enempää. Siitä lisää myöhemmin.


Yksi verhoista toimii myös näköesteenä naapuriin. alakuvassa näkymä parvelleeltamme, jos parvekkeella ei olisi verhoa/rullaverhoa. Tälläkin parvekkeella on ollut joskus rullaverho, mutta se on mennyt rikki.


Ostin Carlsonilta käytävään melkein viiden metrin pätkän käytävämattoa. Tykkään sen neutraalista värimaailmasta ja helppohoitoisuudesta.

Kerkisin eilen myös lounastamaan ystävättäreni kanssa paikallisessa ravintolassa. Päivät ovat menneet todella nopeasti, muuttojuttuja tehden ja uudessa kodissa hääräillen.
Tyyntä ja myrskyä. Hellettä ja ukkosta. Väsymystä, hikeä ja uusia juttuja. Jännitystä. Helpotusta. Iloa. Surua. Onnea. Morsiushunnun ohuita pilviä sinitaivaalla. Poutataivas ja pieni tuulenvire. Mustanpuhuva sadetaivas ja sateenrummutus. Pimenevät illat ja kynttilänvalo. Tällaisia tunnelmia on koettu täällä kesä-heinäkuussa.
 Nautitaan kesäisistä hetkistä, ne katoavat niin nopeasti.

Olen saanut ihania blogihaasteita, jotka aion toteuttaa kuluvalla viikolla. Ei ole kyllä yhtään ikävä viime viikkoa. Muuttokiireitä ja hellettä.
Kuinkas teidän viikkonne on alkanut? Lomaillen?

:)


SHARE:

7 kommenttia

  1. Kiva kun sinullakin on nyt lasitettu parveke :) Se on niinkuin totesit yksi huone lissä pitkälle syksyyn.

    Lomalla ollaan ja ihan rennosti otetaan jokainen päivä :D

    VastaaPoista
  2. Lasitettu parveke on todellakin lisähuone kerrostalossa :-) Aivan loistava asia :-) Siitä on niin nautittu :-)

    Mukavaa viikkoa ja onneksi olette muuton loppu puolella! <3

    VastaaPoista
  3. Kohta varmaan alkaa helpottamaan, kyllä muuttaminen on raskasta ;)

    VastaaPoista
  4. Onnea uuteen kotiin ja mukavia sisustushetkiä uudessa kodissa. Hienoa, että olette jo suurimman osan tavaroista saaneet omille paikoilleen! :)

    VastaaPoista
  5. Kivalta näyttää parvekkeella, hienoa :) Mulla onkin siskon polttari suunnitelmia paljon tälle viikolle sillä ne ovat vuorossa lauantaina, huh huh!

    VastaaPoista
  6. Upea parveke tosiaan ja parveke on ihana lisähuone. Kivaa, että muuttourakka on ohitse ja pääset nauttimaan uudesta kodista.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig