torstai 8. elokuuta 2013

Elokuun LivBox !

Postinjakaja soitti tänään ovikelloa ja sain elokuun LivBoxin. Sieltä paljastui kivoja tuotteita, joita tarvitsee viikoittain. LiVBoxissa tulee usein matkakokoisia tuotteita, jotka on helppo ottaa matkalle mukaan ja samalla tutustuu uusiin mielenkiintoisiin kauneustuotteisiin.


Paketti sisälsi Greenlandin vartalo- ja hierontaöljyn, Clarinsin hellävaraisen ihonpuhdistusaineen, Burt´s Beesin huulikiillon, Ahavan kuolleen meren mineraaleja sisältävän kosteusvoiteen ja Anti-stress suklaakuorinnan.

 Joko sinä sait oman LivBoxisi? Olitko tyytyväinen?
Kävin tänään heti aamusta palaveeraamassa paikallisen toimijan luona ja saatiin aikaiseksi kiva sopimus. Kiitos ja kumarrus. Siitä kuulette/saatte lukea sitten myöhemmin.


Täällä sataa vettä, mites muualla päin Suomea?

Lähetän teille virtuaalisesti vastaleivotun mustikkapiirakan tuoksua :)





SHARE:

5 kommenttia

  1. Eilen sateli täällä, tänään nautittu auringosta taas :)

    VastaaPoista
  2. Nämä boxit vaikuttavat mielenkiintoisilta. Tietääkö sitä etukäteen, että mitä on tulossa ja paljonko tuo maksaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuukauden boksi maksaa 15,90e ja etukäteen ei tiedetä mitä saamme paketissa. Mutta koskaan en ole vielä pettynyt, aina ovat tulleet purnukat tarpeeseen :)

      Poista
  3. Kiitos tästä postauksesta! Juuri tänään näin mainoksen noista boxeista ja mietin mitähän ne on. Nyt olen taas viisaampi, kiitos! :)
    Ja mukavaa viikonloppua! <3

    VastaaPoista
  4. Hauska postaus. Minä petyin taannoin niin pahaasti bokseihin, että vielä en ole uskaltanut uutta satsia tilata. Saa nähdä jos syksyllä innostuu :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig