tiistai 20. elokuuta 2013

Hersyvän hauskaa!

Eilen sain iltapäivä vieraakseni työkaverini. Meillä satoi koko eilisen iltapäivän ja illan. Mutta sateinen sää muuttui hersyvän hauskaksi ystävättäreni saapuessa meille pikarilliselle punkkua ja herkuttelemaan tapaksilla. Lasi punkkua silloin tällöin ei ole pahitteeksi ja onhan sen todettu olevan hyväksi terveydelle kuten suklaankin ;) Pullollinen on jo liikaa, mutta pikarillinen on sopiva määrä herkkujen seuraksi. Tänään menemme kisun kanssa eläinlääkärille, vaiva on helpottanut muttei kokonaan poistunut. Voi pientä, toivon mukana vaiva löytyy. Luulen, että vaiva on vatsan alueella, ehdotankin lääkärille röntgenkuvausta. Illalla lupaan julkistaa MinDeco -arvonnan voittajan :)


  

Tarjolla oli kanawrappeja, suklaata, jokirapusalaattia patongilla, mansikoita ja irtsareita.



En yleensä tykkää viinistä mutta pehmeä (smooth) punaviini on juuri sopivan pehmeän makuinen, ei liian kirpeä. Arjestakin voi tehdä juhlaa pienillä erikoisuuksilla.


Eilen illalla katselin ulkomaanmatkoja joululomalle. En välitä joulusta juhlana ja toisekseen se muistuttaa aina rakkaan isäni kuolemasta. Isäni kuoli kaksi vuotta sitten joulun alla sydänkohtaukseen, 61 vanhana. Siinähän ei ole mitään juhlimista. On mukavampaa löhöillä jouluaattona ulkomailla, kun kiertää sukulaisia lahjojen kanssa kovassa talvipakkasessa ja stressata sitä ennen kaupoissa lahjaideoiden kanssa. Ostin viime vuonna kummilapsilleni lahjat ja niin teen tänäkin vuonna, koska pikkuiset odottavat innolla joulua ja jouluhan on lastenjuhla. Poikkeuksena kylläkin muistan aina äitiäni ja veljeäni pienellä, hyödyllisellä  lahjalla. En muutenkaan pidä joulun kaupallisuudesta. Aivan kuin ystävyys ja välittäminen punnittaisiin lahjojen määrällä ja niiden hintavuudella. Viime jouluna annoin suurimmalle osalle tuttavistani eettisenlahjan eli lahjoitin joululahjoihin tarkoitetut rahat kodittomille eläimille ja lapsille. Ei turhaa krääsää, joka jää vain kaappeihin pyörimään. Olemme viettäneet kaksi joulua ulkomailla ja en haluaisi viettää tulevaakaan joulua tai ainakaan koko joululomaa Suomessa. Viime jouluna olimme Hotel Hiltonissa Varsovassa. Oli ihanaa uida uima-altaassa, käydä syömässä hyvin, eikä mikään muistuttanut joulusta paitsi hotellin aulassa oleva suuri joulukuusi. Minulla on aika pitkä joululoma tuloillaan, kaksi ja puoli viikkoa. Joululomalla täytyy suunnistaa ulkomaille :) Toivon mukaan Luoja suo tämän mahdollisuuden tänäkin vuonna.


Törmäsin Vivas.fi sivuilla hauskoihin kuviin tai itseasiassa aika shokeeraaviin sellaisiin! Tällaisiin kavereihin et törmää Prismassa – Katso kuvat Walmart-ostoskeskuksesta!


Tää on aika kuvottava kuva, voi ihmispolonen!

Onkohan mulla sivistyksessä jonkinmoinen aukko, kun en ole tajunnut paistaa pikkuleipiä autossa? :D



Kuvien katsominen on sitten omalla vastuulla, varokaa ettei verkkokalvollenne pala kuvat kummittelemaan! 


Hassun hauskaa tiistaita murut! :)



SHARE:

5 kommenttia

  1. Tsemppiä eläinlääkäri reissuun! <3

    Mukavaa tiistaita sinullekin! :-)

    VastaaPoista
  2. Säälittäviä kuvia hyvinvointi/pahoinvointi sivistysvaltiossa. Miksiköhän isot naiset pitävät housuja, jotka putoavat päältä ja tuota alaosa-alastonta ihmettelin, ettei siellä jo poisteta shoppailemasta nakusillaan, huh!

    VastaaPoista
  3. Ihania herkkuja (ei siis nuo viimeiset kuvat!). Ymmärrän tuon, äitini kuoli heti joulun jälkeen, ja pitkän aikaa joulu toi mieleen sen tapahtuman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä peräkylillä asuessa sielu vetää lomalla matkoille :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig