tiistai 13. elokuuta 2013

My New Maxi Dress!

Nyt se löytyi, täydellinen musta maximekko. Merkkinä on aina luotettava ja laadukas Esprit. Mahtava alelöytö, tälle jäi hintaa vain 15 euroa! Minusta se myös sopii oikein hyvin farkkutakin kanssa. Olen etsinyt kesän ajan mustaa maximekkoa ja nyt se löytyi. Maximekko menee kivasti vielä syksylläkin, koska sen pituus suojelee jalkoja kylmyydeltä ja itse pidän viileämpinä päivinä varmaan mekon alla leggareita ja sujautan mekon alle pitkähihaisen paidan. 

Täällä alkaa olla jo niin syksyn tuoksua ja tuntua ilmassa, että kesä taitaa olla jo auttamattomasti ohitse. Onneksi on koti, villasukat, kehräävä kisu ja rakkaimman kainalo jotka lämmittävät valtavasti viileänä elokuisena iltana. Mulla on välillä sellainen olo, että on ihan mukavaa, kun syksy saapuu mutta silti olen sisimmältäni kesäihminen. Sitä haluaisi, ettei aika menisi niin nopeasti eteenpäin vaan se pysähtyisi edes pieneksi hetkeksi ihanan kiireettömään kesähetkeen. Elokuu peittää pellot tummaan hämärään ja usvaiseen huntuun, aamusumu vesistön pinnalla, muuttolinnut muuttavat takaisin lämpöiseen, hidastun. Hidastun aina, kun tulee talvi. Mun pitäisi päästä lomalla etelänaurinkoon, siellä saisin tankattua itseeni aurinkovoimaa. Tuulet puhaltavat jo syksyistä säätä, minulta jäi kesäkin vielä kesken. Minne kesä hävisi? Ensi kesänä nautin kesästä, enkä kiirehdi! Onneksi syksyn pelastaa syysvaatteet, neuleet, farkut ja neulemekot. On se syksy ihan jees!



 Tällainen mekko on takaa.

Tein illalla amerikkalaisia pancakeseja, herkuteltiin kera mansikoiden. Pancakeseista olisi voinut tehdä vieläkin paksumpia mutta nämäkin olivat varsin hyviä. Vain vaahterasiirappi puuttui herkutteluhetkestä.



  • 1 kananmuna
  • 2,5dl vehnäjauhoja
  • alle 2dl maitoa
  • 1rkl sokeria
  • 2rkl öljyä
  • 3tl leivinjauhetta
  • 0,5tl suolaa
Sekoita kaikki aineet keskenään ja paista voissa tai öljyssä kuumalla paistinpannulla. Laita taikinaa pienellä kauhalla sellaisenaan pannulle tai käytä hauskoja pannukakku-renkaita saadaksesi kivoja kuvioita. Öljyä rengas kevyesti, aseta se kuumalle öljytylle pannulle. Kaada renkaan sisään taikinaa ja anna paistua kunnes taikina hieman kuplii. Irrota paistettu pannukakku varovasti renkaasta ja paista vielä hieman toiselta puolelta. Nauti esim. vaahterasiirapin kanssa!


Syksyisiä sointuja, turvallisia kouluteitä ja tunnelmallisia villasukkahetkiä toivotellen,


SHARE:

9 kommenttia

  1. ihana mekko ja todella edullinen ollut..mistä ostit?

    VastaaPoista
  2. Oikein hyvä mekko! :-)

    Ja voi nam mitä herkkua! :-)

    VastaaPoista
  3. Kaunis ja monikäyttöinen mekko - ja pancakesit näyttävät vaarallisen herkulliselta, nams;)
    Mukavaa tiistaita sinne!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut uudesta maxi-mekosta. Olen harkinnut myös ostamista, mutta se on jotenkin vaan jäänyt. Legginssien kanssa tosiaankin voi pidentää käyttöä syksyllä.

    VastaaPoista
  5. oi, näyttääpä todella hyvältä tuo maksimekko!! Farkkutakin kanssa sopii erittäin hyvin :)

    VastaaPoista
  6. Ihana! Maxit ovatkin minunkin mieleeni eniten. Tyylikkäät, kauniit, monikäyttöiset, edustavat, sievät, hillityt, vapauttavat ja kaiken lisäksi peittävät sopivasti "vääriä" paikkoja. :)

    VastaaPoista
  7. Kiva mekko! Kyllä kesää vielä on hetki jäljellä :) Viivytän syksyn tuloa mahdollisimman pitkään :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig