torstai 12. syyskuuta 2013

Dreaming!

Löysin Vivas.fi sivustolta kivan linkin. Näissä asunnoissa kaikki haluaisivat asua. Useimpien ihmisten haaveena on iso omakotitalo meren rannalta, upeat maisemat ikkunoista, uima-allas takapihalla tai muuta vastaavaa. Alla olevissa kuvissa nähdään todella hulppeita asuntoja, mistä moni voi vain haaveilla.  

Jos saisin valita talon, jossa asuisin niin se olisi järven tai meren rannalla.  Mielellään saaristossa, jossa voisi pitää kotieläimiä ja elää aikalailla stressitöntä elämää. Ei kovinkaan suuri talo, mutta sopivan valoisa. En pidä taloista, jotka ovat synkänmetsän keskellä. Ehkä olen liikaa katsonut poliisisarjoja ja seurannut iltapäivälehdistä nykypäivän hurjia juttuja. Alla olevissa taloissa on suuria lasiseiniä, joista en itse pidä kovinkaan paljon. Valoisuus on kaunista, mutta yksityisyyttä täytyy olla. Ja uima-allashan on aina plussaa, jos sellainen sattuu olemaan pihalla :D

On mukava lähteä joskus ajatus seikkailemaan.
Silloin vaivun unenomaiseen tilaan, keskityn. Laiskottelu ja haaveilu! Miksi pitäisi työskennellä vapaa-ajallakin? Ajattelumatkat vievät aikaa ja ovat ihania! Sauna on myös hyvä rentoutumis, tyhjyyteen tuijottelupaikka. On tyhjentävää tuijotella kaukaisuuteen ja ihailla maisemia. Haavematkailla. Vanhempani saivat aikanaan minusta harmaita hiuksia. Olen aina ollut liikkuvainen, mutta myös haaveilija. Osaan sen taidon, että vaivun omaan maailmaani, suljen silloin  kaiken muun ympäriltäni. Minut saattoi lapsenakin haaveilemassa puoliksi pukeutuneena "mutturahaalariin" :D Minussa asuu pieni taiteilijasielu. Mutta tänään siihen on jo totuttu, joko minulla on armoton kiire ja olen nopea kuin salama tai sitten vaan olen, omassa haavemaailmassani. Terapeuttista, ihan omaa aikaa ja ilmaista. Mutta haavemaailman ei pidä jumittua, on elettävä tätä päivää.

Mikä on sinun lempparitalosi? Ja miksi?



Tämä keittiö näyttää todella toimivalta ja siellä olisikin kiva leipoa ja kokkailla ystäville illallisia.


Tässä alla olevassa talossa on myös omanlaistaan jyhkeyttä ja lämpöisyyttä, oikein kotoisan oloinen talo.


Suihkusta on aika kivat näkymät!

  
Alla olevan talon maisema on melkein täydellinen, meri, ranta ja auringonnousu.



Alla olevassa "terassissa" on jotain viehättävää, sijainti ja kauniit vaaleat kalusteet.


Alla oleva talo näyttää Beverly Hillsin taloilta, yhdessä joissa Osbournetkin asuivat. Kaunis valaistus ja vehreys!



Tällainen alla oleva näkymä on minun sielunmaisemani. Siellä voi nähdä meren elämän, myrskyt ja kauniin tyyneyden. Meri on kuin elämä, joskus myrskyää ja toisinaan aallot hellivät matkaajaansa ja taivaalla paistaa aurinko!


Ne, jotka ovat katsoneet Twilight-leffoja, niin tietävät vampyyriperhe Cullenit. Tää talo näyttää aivan Cullenien talolta :D

  
Tässä on kiva, "pienoinen" takkahuone ;D


Tämä on perus amerikkalainen rikkaiden asunto, mutta kiva kuvakulma. Rakastan vettä ja sen takia olen intona uima-altaista, järvistä ja meristä.


 jkljl


Tää on kaunis, makuuhuoneesta suora näkymä uima-altaalle.


Tää on myös kiva tasokokonaisuus, vaikka avaruutta riittää niin silti tykkään, että huoneet ovat huoneita, eikä yhtä suurta loft kokonaisuutta.


Näissä kahdessa talossa on jotain todella kaunista, toinen on meren äärellä kauniine maisemineen ja toinen syrjemmässä mutta maisemat ovat upeita!


Alla olevassa keittiössä on kiva viini- ja skumppakellari. Kyllähän sitä näyttää tuota keittiön lattialuukkua käytetään muuhunkin tarkoitukseen kuin siepattujen ihmisten vankityrmänä pitämiseen :D Ehkä mun täytyii siirtyä katsomaan sitä Pikku kakkosta ja Nalle Luppakorvaa ettei mielikuvitukseni tuotokset olisi näin villejä!


 Alla oleva "tönö" ei ole ainakaan omaan mieleeni. Siinä ei valoisuutta ja se muistuttaa psykopaattisen murhaajan taloa, joka kantaa uhrinsa kellariin riutumaan! olenkohan katsonut liikaa amerikkalaisia poliisisarjoja? :D



Alla on kaunis maisema vaikkakin värejä on varmaankin photoshopattu. Tällaisessa maisemassa katse viipyilee hyvin mielellään.


Tässä olisi uutukainen Marimekon himotukseni eli tällaisella pisarakuosilla olisi ihana tuollainen laukku tai Converse tennarit. 

Käykääs kurkkimassa yhteistyöblogiani, koska siellä on polttavaa asiaa. Maata näkyvissä, ohoi!


Loppuun hauska kuva-arvoitus. Kuinka monta hevosta näet kuvassa?



Kun ajat ovat sellaiset, ettei uskalla olla edes nupulla, silloin täytyy puhjeta täyteen kukkaan!”
 "When you think you are afraid of being bud, then you definitely must go in full bloom!"


SHARE:

5 kommenttia

  1. Kertakaikkiaan upeita kuvia! Kyllä niissä hetken jos toisenkin silmä lepäsi.

    VastaaPoista
  2. Hulppea hirsitalo sopivalla maisemalla on eniten mieleeni.

    VastaaPoista
  3. Makeita, oli noissa yksi hieman ullakkotyylinen ratkaisu munkin makuun!

    VastaaPoista
  4. Huh miten hulppeita asuntoja! Kumpa tosiaan olisikin mahdollista asua jossain tuommoisessa asunnossa, jossa olisi heti omalla pihalla suuri uima-allas.. :)

    VastaaPoista
  5. Onpa hulppeita lukaaleja! Mutta kauhea siivoaminen.. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig