torstai 26. syyskuuta 2013

Erilaisuutta!

Vivas.fi sivustolta löytyi ällistyttäviä kuvia ihmisistä, jotka muokkasivat kehonsa uuteen uskoon – Ei herkimmille! Linkkiin pääset tästä!

Tatuointien tai lävistysten ottamisessa ei ole mitään pahaa, mutta rajansa kuitenkin kaikella. Tässä kuvakoosteessa nähtävät henkilöt ovat tuunanneet oman kroppansa aivan uuteen uskoon.
Toivottavasti he ovat nyt tyytyväisiä ulkonäköönsä, sillä näiden koristeiden poistamisessa saattaa kulua useita vuosia.



On hienoa, että on olemassa erilaisia ihmisiä ja niitä, jotka uskaltavat elää omannäköistään elämäänsä, mutta kaikella on rajansa :D Kauneus on todella katsojan silmissä.





 Ihonalaiset implantit ovat nykyään kasvattaneet suosiotaan, mutta monikaan ei tule ajatelleeksi sitä ettei iho enää palaudu samanlaiseksi, jos haluaisikin muuttaa tyyliään. Samoin, kun korvanlehtien venytyskorut, iho palautuu tiettyyn pisteeseen saakka normaaliksi, mutta ei loputtomiin. Tulee miettineeksi, että millaisellakohan alalla nämä ihmiset työskentelevät? Varmaankin tatuoijina ja lävistäjinä?



Mitäs olitte kuvista? Ottaisitteko jonkun näistä lävistyksistä tai tatuoinneista itsellenne?


SHARE:

5 kommenttia

  1. Kyllä mä jätän tuon "koristelun" ihan suosiolla toisille :D

    VastaaPoista
  2. no hyi saablari..miulla nenänappi ja korvanreikiä kolome tatuointien(7kpl) lisäksi. tatskoja tosin haluaisin lisää..vielä kun paikan keksisi. vaikka meillä duunissa monella on ranteissakin tatuointeja niin kyllä minä yirtän ne hitusen piilompaan saada. nekään kun ei ihan joka pestiin nykyselläänkään käy.

    VastaaPoista
  3. Hyi, näitä samoja kuvia tuli tänään mun FB-seinälle, en uskaltanut edes mennä katsomaan... Kerran ulkomaanreissulla näin maailman lävistetyimmän naisen, itse en edes tajunnut asiaa, mutta vierustoverit alkoi kuiskimaan. Naisella oli varmasti kilokaupalla metallia mukana... :D

    VastaaPoista
  4. No huh huh! Eipä musta olisi kyllä tuommoiseen, vaikka jokainen kai tyylillään..

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig