perjantai 13. syyskuuta 2013

Sumuisaa!

Aamulla oli sumua. Sumussa on tiettyä maagisuutta. Vielä jos asuisin meren lähellä, niin voisin kuulla sumutorvien huutelua. Se on upea ääni. Syksy, kuralätäköitä, ruska ja villavaatteet. Ruska on kaunista, mutta paljaat puut ovat synkän näköinen näky. Kaikki pakenevat talvea, jotka vain siihen kykenevät. Lehdet varisevat odottaen päällensä lumihuntua ja muuttolinnut palaavat etelään. Mutta minä jään odottamaan uutta kevättä.




 Illalla kynttilävanlossa löhöilyä, leipomista ja lukemista. Kirjanpino pienenee ja nautin kuutamon valossa tilkkasen sherryä!


Mitäs aiotte puuhailla viikonloppuna?


SHARE:

6 kommenttia

  1. Upeita sumuisia kuvia. Minulla kuluu tämä ilta ja huominen päivä koulun merkeissä, mutta huomenna illalla pääsen mökkimaisemiin. Merelle saunaan ja uimaan. <3
    Aurinkoista viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kauniita kuvia :) Viime päivinä on ollut tosi sumuista kyllä.. Autolla ei oo meinannut eteen nähdä, kun on töihin lähtenyt ajamaan..

    VastaaPoista
  3. Tuomareiden tukena, kun valitsevat kuvia tulevaan näyttelyyn... siis tuo on huomenna minulla ohjelmassa :)
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Minäkin heräsin aamulla harmauteen, ikkunasta ei näkynyt kuin sumua, maisema oli viety pois. Onneksi aurinko kirkasti näkymän päivän mittaan. Viikonloppuna menen naapuriin talkoisiin ja töitäkin pitää vähän tehdä. Olisi myös kiva ehtiä haravoida vaahteranlehtiä pihasta.

    VastaaPoista
  5. Ihania sumukuvia! Myös täällä on ollut aamuisin sumua - kaunista ja jotenkin haikeaa. Ruska ei vielä ole tänne asti ehtinyt, mutta muuten ovat syksyn merkit jo aistittavissa. Upea syksy on ollut.
    Voimaannuttavaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
  6. Sumu on jännän tuntuista :) Ihana tuo sumuinen kuva!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig