perjantai 4. lokakuuta 2013

Hetkiä ღ

Olen päässyt Buzzaamaan Buzzadorin kampanjassa Airwickin tuoksukynttilöitä. Kynttilöissä vaihtuvat värit sateenkaaren väreissä. Todella ihanan tuoksuiset ja kauniit tunnelmanluojat! Suosittelen näiden kauniiden kynttilöiden ostamista vaikka hinta ostattessa onkin aika kova 7e kappale. Kynttilän paloaika on 30 tuntia. Kynttilän tuoksuina on mustaherukka-viikuna ja kaneli-omena. Itse tykkään enemmän tästä ensimmäisestä tuoksuyhdistelmästä. Näillä Airwickin kynttilöillä saat luotua todella tunnelmallisen ja hyvän tuoksuisen illan :)



Leivoin toissa iltana maapähkinäkeksejä, jotka ovat varsinaista herkkua nautittuna kylmän maidon kera.


Maapähkinäkeksit
24 keksiä

125g voita
2½dl maapähkinälevitettä
2dl fariinisokeria
1dl sokeria
2rkl vaniljasokeria
1tl suolaa
1muna
2dl vehnäjauhoja
1tl ruokasoodaa
2dl suolapähkinöitä
hiutalesuolaa


Mittaa rasva, maapähkinälevite, sokerit, vaniljasokeri ja suola kulhoon ja vatkaa aineksia 3 minuuttia. Lisää muna ja jatka vatkaamista hetki. Yhdistä ruokasooda jauhoihin ja lisää seos ja rouhitut suolapähkinät rasvavaahtoon. Älä vatkaa enää. Jaa taikina 24 osaan, pyörittele ne palloiksi ja nosta kahdelle pellille. Litistä pallot kädellä ja ripottele päälle hiutalesuolaa. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.




Eilen illalla nautin iltalenkin jälkeen lasillisen punaviiniä ja mansikka-vuohenjuustoleivän. Lasillinen viiniä silloin tällöin tekee hyvää. En ole kuitenkaan suuri viinien ystävä, mutta pehmeitä viinejä pystyn nauttimaan lasillisen verran silloin tällöin. Tämä on niitä pieniä iloisia hetkiä, kun saa viettää kiireetöntä iltaa. Tänään minulla on pitkä työpäivä, koska olen jälki-istunnon valvojana viikottaisessa jälki-istunnossa. Mahtaa olla aika hauskaa :D


Mansikka-vuohenjuustoleipä

Tarvitset: Paahtoleipää, oliiviöljyä, vuohenjuustoa, mansikoita, herneenversoja, basilikaa, mustapippuria, suolaa sekä balsamico glaze-kastiketta.
Valmistus: Levitä leipien päälle oliiviöljyä kevyesti. Asettele leipien päälle kerros vuohenjuustoa, herneenversoja, basilikaa ja pilkottuja mansikoita. Laita viimeisenä päälle vielä kerros vuohenjuustoa. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä Balsamico glaze-kastikkeella. Aseta lopuksi päälle vielä leipäsiivu, jos haluat. Paista uunissa n. 200 asteessa niin kauan, että leivät ovat kauniin kullan keltaisia ja vuohenjuusto hieman sulanut. Varo, etteivät leivät kuivahda uunissa!


 Wine is bottled poetry.
- Robert Louis Stevenson -


Takana on työntäyteinen viikko ja tänä iltana on aika rentoutua. Vietän tänä iltana kotosalla rentouttavan spa-hetken Siihen tarvitaan ainoastaan:  Rauhallinen fiilis, Airwickin kynttilänvaloa tuoksuineen tunnelmaa luomaan, renouttavaa musiikkia ja hyväntuoksuista suihkugeeliä, suklainen ihonkuorintageeli, juuri sopivan lämpöinen sauna( 60 astetta), pieni pullo sihijuomaa nautiskeluun, erimakuisia suklaapalasia, uutukaisia lehtiä ja ajatusten nollaamiseen sekä rauhoittava jalkakylpy  kaunistautumiseen.  Kylpyhetken jälkeen on ihana kietoutua pehmoiseen kylpytakkiin, ja herkutella pientä yöevästä parvekkeella lyhtyjen valossa, ihastella taivaan tähtitarhaa ja unelmoida ღ Pientä ylellisyyttä arkeen, onnenhetki! Ja nautiskeltuani vaaleanpunaista sihijuomaa näen varmaankin ensi yönä onnentäyteisiä vaaleanpunaisia unia ;D   


 Tänään on maailman eläintenpäivä ja eilen oli korvapuustipäivä. Korvapuustit muuten ovat aikamoista herkkua. Maailman eläintenpäivästä löydät lisätietoa, klikkaamalla tätä linkkiä! Sivustolla voit käydä allekirjoittamassa myös adressin, jos olet sitä mieltä, että jokaisen päivän tulisi olla eläintenpäivä.

Ensimmäistä Maailman Eläinten päivää juhlittiin vuonna 1931 Italiassa, Firenzessä järjestetyssä ympäristönsuojelijoiden kokouksessa. Nykyään Maailman Eläinten päivää juhlitaan osoittamalla rakkautta ja kunnioitusta eläimiä kohtaan noin 40 maassa ympäri maailmaa. Suomessa Maailman Eläinten päivää on vietetty säännöllisesti vuodesta 1990.


Tunnelmallista viikonloppua :)
PS. Olette ihania ღ


SHARE:

9 kommenttia

  1. Keksit näyttivät herkullisilta. Ohjekin vaikuttaisi sellaiselta että tämmöinen leivontatumpelo voisi jopa saada aikaan semmoiset. Saas nähdä ;)

    Hyvää perjantaita!

    VastaaPoista
  2. Olipa mukava kuulla kynttilöistä :-) kiva jos ei liian voimakkaat ole :-)

    NUo keksit näyttää niin herkulliselta♡

    Kivaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
  3. Vaaleanpunainen sihijuoma sopii pukeudu pinkkiin teemaan :) hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Onpas kivoja kynttilöitä! Ja taitaa kisutkin olla ihan sulassa sovussa keskenään. :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan kuuloinen hemmotteluilta tiedossa. Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  6. Kauniit kuvat kekseistä, kiva esillepano :). Iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Kivat Buzzaustuotteet olet saanut, mä en valitettavasti ole saanut about kahteen vuoteen mitään kivaa Buzzausehdotusta heiltä, ainoastaan ne vähät, mitä on tulleet on koskeneet sellaista, että olisi pitänyt ostaa tuote omaksi pienellä alennuksella.

    VastaaPoista
  8. Voi kuinka suloinen kuva kisuista!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig