keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Sadepäivän suosikit!

Huh! Työpäivät ohi ja loppupäivän voi nauttia kotielämästä. Olin oppilaideni kanssa tutustumassa ammattiopistoon ja ruokatunnilla meille tarjoiltiin oikein maittavaa ruokaa. Sen verran maittavaa, että tänään on aivan pakko ottaa pienet päikkärit. Leivoin eilen illalla sämpylöitä iltapalaksi, koska tiesin ystävättäreni tulevan tänään meille kylään. Ulkona on harmaata, sateista ja ankean näköistä. Ollapa kissa ja nukkua sadepäivät lankakorissa vailla huolia ja murheita tai mitään pakollista tekemistä.





Sain eilen LivBoxin, jonka sisältö oli tällä kertaa erittäin monipuolinen ja käytännöllinen. Testailen tuotteita vielä tänä iltana ja kerron teille huomenna mielipiteeni tuotteista.
 

 Kupponen kuumaa kaakaota, kotona leivotut täytetyt sämpylät ja ystävän vierailu = sadepäivän pelastus!


Ajattelin pitää lukuillan, koska minulla ei ole mitään ennaltasuunniteltuja menoja. Voin siis vain nauttia tekemättömyydestä. Onnistunenkohan siinä? :D En tiedä uskallanko alkaa päikkäreille, koska unimaailmani on aikalailla moninainen, siitä saisi aikamoisia videoklippejä, jos ne voisi tallentaa.  Usein unissa vierailee mennyt maailma, edesmenneet rakkaat. Tänään käydessäni oppilaideni kanssa entisessä työpaikassani ammattiopistolla, mieleeni muistui monia muistoja. Joskus muistot muistuvat mieleen myös tuoksuina, ääninä ja musiikkina. Esimerkiksi Neljän Ruusun juppihippipunkkari-biisistä tulee mieleeni naapurin tyttö, jonka isosiskolla oli Neljän Ruusun ja Ten Sharpin kasetit ja ne soivat hänen huoneessaan taukoamatta. Ja kaiken lisäksi kasetit soivat todella mageessa upouudessa kasettisoittimessa :D Huomasin myös tänään sen kuinka tärkeää perusluottamus toiseen ihmiseen onkaan. Ja elämä on onnellisempaa, jos lähtökohtaisesti uskoo muista ihmisistä hyvää!

Mitä sinä haluat erityisesti aina muistaa?


Kivaa keskiviikkoa 
toivottelee, 


SHARE:

2 kommenttia

  1. Sinulla on todella hyvä sadepäivän resepti! :-) Aijon itsekin huomen leipoa sämpylää uudella ohjeella, toivottavasti onnistuukin :-D

    Mukavaa iltaa SatuMaria! <3

    VastaaPoista
  2. Kauniita ajatuksia välitit jälleen. <3 Tuoksut tosiaan tuovat mieleen sellaisiakin asioita ja tilanteita, joita ei edes muistanutkaan edes muistavansa.
    Mukavaa vapaailtaa sinulle!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig