perjantai 29. marraskuuta 2013

Torstai-illan viemää!

Torstai. Kuinka kuvailisin sitä? Ristiriitainen päivä. Hyvää, mutta myös murhetta. Odotan myötätuulten tulemista, jotka puhaltaisivat lempeästi kuljettaen kohti valoa.
Eilen illalla taioin keittiöömme tuulahduksen Pohjoisen tuulia. Viikonloppuna taidan keittää padallisen riisipuuroa ja tarjoan sitä kera sokeri-kaneliseoksen. Viikonloppuna on luvassa kaikkea kivaa, kuten naapurikaupunkiin matkaaminen, antiikkisen tuolin hakeminen ystävättäreltäni, lounas venjeni kanssa ja kirjakaupassa vietetty aika. Meidän hoodeilla, kun ei ole enää kirjakauppaakaan. Netissä tehdyt kirjaostokset eivät ole yhtä suuri elämys, kuin kirjakaupassa tehdyt ostokset.



Vuohenjuustoa ja viikunahilloa, tummaleipää kera porsaanpaistin, tomaattisiivun ja piparjuuritahnan. Voileipäkeksi, ananas-pähkinäjuustoa kera persimon viipaleen ja omenahillon. Pieni näkkäri kera sinihomejuuston ja omenahillon. Ruissipsillä on smetana-sitruuna-punasipulilevitettä, kylmäsavulohta ja mustaherukkahilloa. Juustona Polar:in voimakasaromista juustoa, viinirypäleitä ja ilmakuivattua kinkkua.

Pähkinät kuuluvat jouluun.

Olen toivonut joulupukilta lahjaksi juustotarjotinta, jossa olisi muutama hyvä juustopalanen.

Törmäsin eilen illalla yhdessä nettikaupassa katsellessani kenkiä, että parittomat numerot kengissä (37) ovat halvemmat kuin parilliset (36). Omituista.
Iltaisin on kiva istuskella tunnelmavalaistuksne ympäröimänä, samalla säästää sähköäkin :D




Ostin Stockmannilta poronmuotoista puolukkanäkkäriä, kivan rapsakkaa. Lautasella on myös Carpacciota kera oliiviöljyn ja parmesanjuuston.


Sain ystävättäreltäni pähkinäpuunoksia, jotka kivasti elävöittävät pohjoisen tunnelman luomista kera pärealustan.

Lasi omena-kanelisiideriä tuo mieleen joulun. Kaneli on ehdoton joulumauste.

Konvehdit kuuluvat myös joulunodotukseen ja vaikken sen suuremmin joulusta enää välitäkään, niin jouluherkut tuovat mieleen lapsuuden ihanat joulut.

Löysin kaupasta jo hyasintteja ja niitähän oli pakko ostaa. Hyasintissa on huumaavan ihana tuoksu ja se onkin joulun ehdoton lempparikukkani.

Onko teillä viikonloppusuunnitelmia?



Sain ystävättäreltäni eri kokoisia koreja ja Maija teki koriin heti pesän :) Tosin tuunasin tätä koria laittamalla sinne vielä enemmän pehmustetta niin nyt hänen on hyvä nukkua päikkärinsä korissa.

Herra V. kävi eilen eläinlääkärissä hakemassa antibioottipiikin virtsatietulehdukseen. Yhtä kova stressaamaan kuin minäkin. Mamman pikkupotilas

Menen aamusta työterveyslääkäriin kipeiden poskionteloideni takia. Minua odottaa punkteeraus. Syvähuokaus. Iltapäivällä menemme oppilaideni kanssa leffateatteriin katsomaan Älä osta mitään- päivän kunniaksi Tavara Taivas-leffan. Työpäivän jälkeen kollegan kanssa leipomoon teelle ja kaupan kautta kotiin. Leppoisa viikonloppu voi alkaa, jos selvän henigssä punkteerauksesta. Olen ollut punkteerattavana kymmeniä kertoja, mutta aina se on yhtä kauhua :D :/

 
Ihanaa viikonloppua 
 
 
SHARE:

7 kommenttia

  1. Ihanaa viikonloppua ♥ toivottavasti sun olosi alkaisi jo helpottamaan!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ja nam mitä herkkuja taas sulla :)

    VastaaPoista
  3. Tajuttoman söpöjä nuo poronmuotoiset näkkärit! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Nam mitä herkkuja. Tsemppiä punkteeraukseen ja hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Pakko järjestää juusto-viini-ilta. Sun naposteltavat näyttävät niin hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Kivaa viikonloppua, näyttipä ihanilta herkuilta! Hyasintit ovat myös suosikkejani :)

    VastaaPoista
  7. Täälläkin alkoi tekemään mieli juustoja! Ihana tunnelma siellä! ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig