torstai 19. joulukuuta 2013

19.luukku: Kauneusvinkkejä

19.luukku, ajankulu on todella nopeaa! Viikon kuluttua köllötellään hotellissa, uidaan, kierrellään kaupungilla ja nautitaan tekemättömyyden ilmapiiristä. Olen postannut teille joulukalenterissa jo muutamaan otteeseen  erilaisia joululahjavinkkejä. Halusin jakaa teille muutaman suht edullisen joululahja vaihtoehdon, joka on tällä kertaa kosmetiikkapainotteinen.



Jos ei halua ostaa kosmetiikkaa kaupasta niin voit tehdä ihanan luonnonmukaisen kauneudenhoitoon liittyvän joululahjan äidille, mummolle tai ystävällesi.
Sokerinen kuorinta-aine, ihana tuoksu ja ihoa hellivä! Sokeri kuorii ja öljy kosteuttaa.




Brown Sugar Vanilla Body Scrub!
Vaniljainen ruskeasokerinen kuorinta-aine!

4,5  desilitraa ruskeaasokeria
4,5 desilitraa taloussokeria
1,5 desilitraa auringonkukkaöljyä
1 ruokalusikallinen vaniljaa

1 ruokalusikallinen hunajaa
lasipurkki
tarra tai ohjevihkonen
lusikka
 nauhaa 




Sekoita ainekset keskenään ja annostele lasipurnukkaan :) Levitä iholle hyvälle tuoksuvaa lempparisuihkusaippuaa ja sen päälle kerros sokerista kuorinta-ainetta. Hiero hellästi ihoasi ja huomaat, kuinka kuollut ihosolukka poistuu iholtasi.

Seuraavassa muutama kaupallinen tuote, jotka olen todennut lemppareikseni.


Uusi tuoksusuosikkini on ehdottomasti Bossin Jour. Deodorantti maksaa noin 25 euroa.
Diorin Jádore on aivan mieletön tuoksu, mutta tämä tuoksu onkin kaalliimpi noin 80 euroa. Sain aikanaan tämän joululahjaksi.




Aina ei tarvitse ostaa tuoksuista kallista parfyymi vaihtoehtoa vaan samasta tuoksusta voit ostaa deospray version, joka on huomattavasti edullisempi. Olen ihastunut ikihyviksi Louis Widmerin apteekista saatavaan kuorintavoiteeseen, jossa on aivan ihana tuoksu ja hankintahinnallataan se on noin 15 euroa.




Onko teillä jokin kosmetiikkasuosikki?

Tällainen joululahja maksaa noin 40 euroa. Laatua hyvällä hinnalla.


Tässä on muutama kosmetiikkasuosikkini. Estee Lauderon kasvonaamio, Guerlainin silmänympärysnaamio, Louis Widmerin kuorintavoide, Bossin kylpygeeli- ja tuoksu sekä Cutrinin Winterism shampoo.

Olen hankkinut nämä Guerlainin ja Estée Lauderin kasvonaamiot kosmetiikkaputiikki Maija Cosmeticsista. Niitä myydään yksittäin ja näin ollen hankintahintakaan ei ole kallis kotitekoiselle luksuhetkelle.
Lahjan ei tarvitse olla kallis, tärkeintä on ajatus ja muistaminen. 




Kaikkea hyvää ja enkeleitä torstaihisi! 
Kuten virressä Päivä vaan ja hetki kerrallansa lauletaan, "Niin kuin päiväs, niin on voimas aina." Tähän turvaan yhä uudelleen.


SHARE:

2 kommenttia

  1. Lahjat on hankittu... onneksi :) Tänään illalla saadaan nauttia (kerrankin) yläasteen joulujuhlista! Mennään kirkkoon kuuntelemaan joululauluja ♥
    Ihanaa torstaita sinulle ♥

    VastaaPoista
  2. Täälläkin yksi J`adoren rakastaja!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig