perjantai 9. toukokuuta 2014

Kaunis koti ja sen ihanat asukit ♥

Eilinen päivä oli tavallisesta torstaista poikkeava. Ja tällä kertaa positiivisella tavalla. Muisteltiin menneitä, lakkiaisistani tulee tänä keväänä kuluneeksi 15 vuotta ja muistan kaiken kuin eilisen. Ihania muistoja, nuoruus kesiä, iltauinteja, piknikkejä, huolettomuutta ja hauskaa. Koetan tavoittaa edelleen ajoittain huolettoman ihanan elämänasenteen. Liialla suunnitelmalisuudella, kun elämästä ei tule yhtikäs mitään. Elämän kolhuilta ei voi suojautua lasikuvun alle. On osattava välillä antaa virran kuljettaa ja lauleskella. Kummityttöäni ei vielä onneksi maailman murheet paina, Sofia on reilu kaksivuotias reipas kaunotar. Odotan jo innolla kesäloman alkua, jolloin minulla on enemmän aikaa viikollakin lähteä naapurikaupunkiin ja viettää aikaa nuoruuden ystäväni, kummityttöni ja hänen äitinsä kanssa. Odotan jo niin innolla kesää :)

Piipahdin eilen Sofiaa katsomassa ja hän on niin suloisen kujeileva. Ystävättärelläni on valtavan kaunis koti, minun silmissäni koti on kuin sisustuslehdestä. Paljon pieniä, ihania yksityiskohtia. Viikonloppuna aion ulkoilla ja nauttia kevätsäästä. Viileämpikin sää on vain pukeutumiskysymys. En aio kuluttaa liikaa sohvaa liikaa vaan nauttia ulkoilusta ja ystävien seurasta. Sellaista minun näköistä viikonloppua :)
























Haluan jakaa teille yhden suosikkibiisini. Within Temptationin Mother Earth- biisissä on voimaa ja tunnetta. Perjantain voimabiisi. Jälki-istuntovalvonnan jälkeen kotiin päikkäreille ja nauttimaan viikonlopusta.



Näiden tunnelmallisten kotikuvien myötä toivotan kotoisan lämpöistä viikonloppua!



SHARE:

4 kommenttia

  1. Todella kaunis koti :)
    Oikein ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniilta näyttää, ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja yksityiskohtia sisustuksessa, ja tuo pieni mekko on niin suloinen! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis koti! :) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig