lauantai 28. kesäkuuta 2014

Marimekko-arvonta

Ajattelin ilahduttaa Teitä ihania blogini lukijoita kesäiseen teemaan sopivalla Marimekko arvonnalla. Koska kesä on kotitekoisten grilliruokien aikaa, niin päätin pistää pystyyn aiheeseen kuuluvan arvonnan.

Arvottavana on Marimekon Puketti-kankaiset patalappu ja uunikinnas. Itselläni on kolmet Marimekon uunikintaat ja en ole vielä törmännyt yhtä laadukkaisiin uunikintaisiin kuin nämä ovat, ei tarvitse pelätä käpälien palamista.





 Kerro minulle kaunein tai kauhein juhannusmuistosi.


Arvontaan voit osallistua rekisteröityneenä blogini lukijana kertomalla kauneimman tai kauheimman juhannusmuistosi. Vain muistonsa jättäneet osallistuvat arvontaan :)





Yhden arvan saat olemalla rekisteröitynyt blogini lukija ja kommentoimalla tätä postausta. 


Kaksi arpaa saat, jos olet liittynyt blogini lukijaksi ja vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi tai facebookissa. 



  Arvonta päättyy 28.6. 2014!


Onnenhippusia arvontaan osallistuville!






SHARE:

41 kommenttia

  1. Osallistun kahdella arvalla!
    Raparperikakku on ihanin juhannusmuistoni.
    holopaisen_veera [at] luukku.com

    VastaaPoista
  2. Ei kaunein (perinteisessä mielessä) mutta hauskin juhannusmuisto liittyy kesään jolloin palasimme Kreikan saariston saarihyppelyltä Ateenaan juhannukseksi. Juhannusjuhlat vietettiin Pireuksen rannalla pohjoismaisessa merimiekirkossa ulkosuomalaisten ja -ruotsalaisten seurassa. Upea keli, hyvää grilliruokaa, juhannussalko, naurua ja laulua....
    Osallistun arvontaan yhdellä mahdollisuudella
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  3. Olen lukija, varusteurheilu@gmail.com. Yksi arpa

    VastaaPoista
  4. Kiva kuosi tuo Puketti, klassikkoainesta. Tulen arvontaan mukaan yhdellä peruslukijan arvalla...
    Juhannusmuistona parhaiten on jäänyt mieleen teini-iässä tuskaisen pitkä juhannus jalka kipsattuna. Oli tietysti helle, kuinkas muutenkaan. Välillä satoi kunnolla vettä, kuinkas muutenkaan..

    VastaaPoista
  5. Juhannusmuisto kysymykseen onkin helppo vastata. Ensimmäisenä tuli mieleen meidän juhannuskihlat 9 vuotta sitten <3 Yhdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  6. Minäpä aloitan kertomalla sen kauheimman muiston.
    Nuorena likkana olin ravintolassa töissä ja kun aatto-ilta sattui vapaaksi, niin sitähän juhlittiin kaverien kanssa oikein kunnolla. Minulla oli kuitenkin töihin meno aamuvuoroon ja tietenkin juuri silloin iski elämäni pahin krapula. Kun siinä väsyneenä, oksennusta pidätellen ja pää särkien kannoin juhlijoille ruokaa ja juomaa, niin eipä ollut juhlatuuli itsellä =D Otin kyllä opikseni siitä päivästä. =D
    Kahdella arvalla mukana sitten arvonnassa, uutta uunikinnasta olisin vailla =)

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukaan :)

    Kaamein juhannusmuisto on se, kun teini-ikäisenä olin viettämässä juhannusta Kalajoella ja ajoimme hirvikolarin. Auto meni lunastukseen, hirvi Lihapolarille, mutta onneksi ihmiset selvisivät naarmuilla ja järkytyksellä.

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
  8. Yhdellä arvalla osallistun. Yksi mukavimmista juhannusmuistoista on lapsuudesta, kun käytiin koko perhe juhannusajelulla lähiseuduilla.

    VastaaPoista
  9. Kaunein juhannus voisi sanoa olevan viime vuonna. Aurinkoinen sää helli ja vietimme vanhemmillani jussia kera 98v mummon . Kävimme mummon kanssa saunassa ja vihdoimme. Iltaa istuttiin yhdessä pitkälle yöhön herkuista välillä nauttien. Mummo jaksoi hyvin valvoa. Juhannuspäivänä lähdimme ajelulle koko perhe katselemaan maisemia. Tänä vuonna voisi sanoa olevan kauheimman juhannuksen säiden puolesta :P Yhdellä arvalla lukijana mukana :)

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukana! :)
    Kaunein juhannusmuistoni on se kun muutama vuosi sitten tulimme mieheni kanssa mökille heti häiden jälkeen viettämään "hanimuunia", jolle juhannuskin osui. Silloin oli niin onnellinen olo :)

    VastaaPoista
  11. Ilman muuta mukana arvonnassa.

    Kauhein muistoni on raju ukonilma, joka yllätti kesämökkireissulla Juhannuksena. Vettä satoi kaatamalla, ja vietimme juhannuksen autossa. Ei uskallettu olla ulkona. Suunnitelimme, että grillaisimme, mutta söimme makkarat kylminä. Voipa sanoa, että Juhannus meni pilalle.

    VastaaPoista
  12. Yksi arpa. Muistan Juhannauksen muutama vuosi taaksepäin. Eräs, jonka kanssa silloin suhdetta rakentelin,ehdotti juhannuksen viettoa hänen luonaan. Hän vannotti, että haluaa olla kanssani ja haluaa viettää koti-grilli-juhannusta. Haluaa rentoutua ja rauhoittua. (Poliitikko, aina menossa). Sovittiin, että soittaa ja hakee minut, kun on vapaa Juhannuksen viettoon.
    Toiset pyysivät minua mukaansa, mutta kieltäydyin. Olinhan jo luvannut...
    Juhannusaatto tuli. Olin valmiina. viimeiset puhelut tuli, tulisinko toisaalle. "Ei kiitos".
    Ilta alkoi hämärtää. Ei puhelua. Kello oli 19 jotakuinkin, kun selvisi, että kyseinen henkilö oli lähtenyt muualle etsimään Juhannuksen tiimoilta potentiaalisia äänestäjiä. Ilmoitti, kun aloin kysellä, mikä aikataulu oikeastaan oli.
    Voin sanoa, että oli inhottavin temppu Juhannukselle, perinteille, lupauksille. Siitä suhteesta EI tullut mitään!!! Päätin sen.

    Paras juhannus... Olisiko ollut vuosi sen jälkeen, kun sain viettää sen maailman ihanimman ihmisen kanssa ekaa kertaa ja lapseni mukana ollessa. Ei enää ohareita, mielipahaa ja pettymyksiä.
    -Viltsu, Inspiration-

    VastaaPoista
  13. Yhdellä arvalla mukana!

    Kauheimman juhannusmuistoni: pelottava venematka (niitä on oikeasti useita), mutta olen iloinen, että pelkoni huolimatta olen uskaltanut lähteä merelle :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  15. Viime vuoden juhannus oli kaunein, otettiin silloin kissanpentu Venus <3

    VastaaPoista
  16. En tiedä tuleeko vastaukseni 2 kertaa kun en ainakaan nää ekaa vastaustani, mutta kaunein juhannus oli viimevuonna, otettiin silloin kissanpentu Venus <3

    VastaaPoista
  17. Mukana kahdella arvalla (fb-linkitys). Kaunein juhannusmuistoni liittyy kukkien keräämiseen niityltä. Lapsena keräsin mökille aina isot kimput ja isän kanssa kävimme kaatamassa metsästä pienet juhannukoivut mökin oven eteen :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  18. Ihanin juhannus oli ehdottomasti kerran mökillä lapsena, kun oli kaunis kesäyö, aurinko paistoi, valtavaa kokkoa poltettiin pitkälle yöhön asti ja makkaraakin paistettiin.
    Yksi arpa! :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Yhdellä arvalla mukana. Tajusin tuossa, ettei kovin paljon olekaan juhannusmuistoja, koska minulla ei ole mitään erityisiä juhannusperinteitä. Mutta neljän vuoden takainen juhannussauna ja -rauha mökillä taitaa olla mieleenpainuvin. Hyttysten syömänä istuttiin saunan terassilla vilvottelemassa, eikä aurinko laskenut koko yönä.

    VastaaPoista
  20. Lapsena keräsin seitsemän kukkaa tyynyn alle nähdäkseni unta tulevasta sulhasesta. Näin unta Jari Litmasesta. Ei meistä paria kyllä tullut ;) Kahdella arvalla mukaan. vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
  21. yhellä arvalla: äitini isä on kotoisin karjalasta, ja isovanhemmilla on pikku mökki ihan rajan lähellä. sinne mökille oli aina niin siistiä mennä, savusaunaa ja nuotiota ja sai vuolla asioita ja nukkua makuupussissa jne :D (nykyisin ei houkuta mennä sinne, koska ei sähköä, vettä (edes järveä) ja hirrrrrmu paljon hyttysiä!)

    VastaaPoista
  22. kaunein juhannusmuisto on mökiltäni kun saimme mökin valmiiksi ja pidimme sukulaisten kesken ikimuistoiset juhannus juhlat siellä.

    terveys1 (at) wippies.fi

    kaksi arpaa.

    VastaaPoista
  23. Yhdella arvalla mukaan. Parhain muisto on, kun lapsena aina Juhannuskokon jälkeen läksimme kalastamaan veneellä ja aamuhämärissä takaisin, silloin Juhannuksena oli lämmintä ja aurinkoista niin ainakin muistelen:)

    VastaaPoista
  24. Kahdella mukana, blogissani jaan... http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/
    Paras juhannusmuisto on helppo valita menneiltä vuosilta; juhannuspäivää vietimme Visulahden helteessä ja ison masuni kanssa pyörin päivän mukana. Päivän päätteeksi lähtö synnytyslaitokselle ja ihana pojumme syntyi yöllä. postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ruotsissa lapuudessa serkkujen luona saaristossa vietetyt juhannukset. Niin erinlaista ja kaukaista nykyisiin juhannuksiin.

    mariestrange(a)hotmail.com yksi arpa.

    VastaaPoista
  26. Kaunein juhannusmuistoni on ensimmäinen juhannus lapsiperheenä mökillä. :) Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  27. Kauhein juhannusmuisto tälle ötököitä kammoksuvalle lienee se, kun tuli kerättyä kukkaset tyynyn alle juhannustaikojen merkeissä. Aamulla herätys oli kaikkea muuta kuin mieluisa..

    VastaaPoista
  28. KAUHEIN muistoni on tältä juhannukselta kun koko perhe oli noroviruksessa, phyi! Kauhia tauti!

    Kahdella olen mukana, ja jos kiinnostaa minulle on menossa NOSH Raitalippapipo arvonta!
    http://myttyra.blogspot.fi/2014/06/nosh-kotikutsut-ja-lippapipo-arvonta.html#comment-form

    VastaaPoista
  29. Ihanimmat juhannusmuistot liittyvät lapsuuteen, jolloin vietimme juhannuksen mummoni luona perheen ja serkkujen kanssa. Mökillä järven rannalla keräsimme kukkia, oli juhannuskokko ja oma pullo Pommacia. Kun nukahdimme, meidät vietiin patjoilla pehmustetuilla maitokärryillä mummolaan nukkumaan.

    Yhdellä arvalla mukana.
    johanna.py@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Lähisuvun kanssa yhdessä oloa juhannukseni pitävät sisällään ja ovat aina yhtä ihania.
    aikunaskareet ( at ) gmail.com
    Kahdella arvalla mukaan :)

    VastaaPoista
  31. Hauskin juhannusmuisto on Seinäjoen suviyön suurraveista kun Lahen Jokimaan raviradalla parin päivän päästä siivottiin auto ja löyty lattialta 2000mk voittolappu ..kahella mukana

    VastaaPoista
  32. Kaunein muisto sattuu tämän kesän juhannukseen. Sain uskomattomia kuvia, kun juhannuspäivänä mökillä näyttäytyi kaikki neljä Suomen vuodenaikaa. Ja vaikka kaikkialla Suomessa piiskasi sade ja tuuli, sain mökillä nautittua 4-tuntia auringosta ja se tuntui juhlalta ja olin vähästä kiitollinen.

    tiia68@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mukana arvonnassa! :) Juhannukseksi on ollut yleensä vaikea keksiä tekemistä, jos mökkiä ei ole ollut tarjolla.. Parhaat juhannusmuistot ovatkin mökeiltä! :) Paljon grillaamista ja mukavaa yhdessäoloa :) Kauhein juhannusmuisto on vuodelta 2010: Onnela-reissu, vähän porukkaa ja puolilla miehistä feikkicrocsit jalassa.. Ei näkynyt sopivaa juhannusheilaa :) ketkulainen@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Kahdella arvalla mukana. Jaon facessa linkin. Kaunein muisto... oisko ollut ny tää vuosi ku reissu loppu kesken ku auto hajos toiselle puolelle Suomea! :( ei ollut siinä itku kaukana!

    VastaaPoista
  35. Ei ehkä kaunein, mutta erikoisin jussi vietettiin Norjassa autoillen, tunturin laella evästauolla, räntäsateessa jäätikön reunalla. Nythän oli kotimassa lähes samat kelit...
    pauleceb(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Kahdella mukaan, fb:ssa jaettu! Kaunein juhannusmuisto ovat lapsena Kuusamossa, äitini kotitalossa vietetyt juhannukset, kulleroniityt, jotka kukkivat keltaisina!

    VastaaPoista
  37. Kaunein juhannusmuisto on ajalta kun lapset olivat ihan pieniä, ihan vain kiireetöntä olemista yhdessä mökillä, ei hoppua minnekään, lasten ehdoilla olemista

    janttarainen(AT)luukku.com

    VastaaPoista
  38. Arvalla mukana. Paras juhannumuisto on lapsuudesta kun kokolla käyminen oli meidän perheellä tapana. Aikuisena ei ole tullut enää vääntäydyttyä kokkoa katsomaan kaupungissa
    sampsapie(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  39. Arvalla mukana. Paras juhannusmuisto on lapsuudesta, mökillä isossa lapsikatraassa kokkoa ihasteltiin ja saatiin kaikenlaisia herkuja. Jussissa oli aina taikaa ja kun suku oli koolla, ei kavereista ollut pulaa.
    nellakos(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  40. Rauhallinen jussi isovanhempien luona, yhdessä grillaten ja yhdessä aikaa viettäen
    arskari(AT)gmail.com

    VastaaPoista
  41. MIeleen on painunut juhannus omalla superalkeellisella mökillä vatsataudissa, ei mitenkään kivaa jonotella ulkovessaan.... Arvalla mukana minäkin.
    flight(at)luukku(piste)com

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig