tiistai 16. syyskuuta 2014

Cutrin

Sain Parturi-kampaamo Kalevan Kutrin Terhiltä kokeiltavaksi Cutrinin kolmiosaiset hiustenhoitotuotteet. Minulla on hiuksissani sinettipidennykset ja sinettipidennyksille täytyy olla kosteuttavia hiustenhoitotuotteita. Olen saanut Terhin kautta kokeilla aiemminkin ihania Cutrin tuotteita. Parturi-kampaamo Kalevan Kutrin löydät myös facebookista.

Vaihdatan sinettipidennykset noin 6-7 kuukauden välein. Hinta/laatusuhde on sinettipidennyksissä sen verran hyvä, että suosin niiden käyttöä jo seitsemättä vuotta. Omat hiukseni ovat niin ohuenlaiset ja sinettipidennyksistä saan kivasti volyymiä omiin hiuksiini. Värjään itse hiukseni ja värin säilymisen takia on kiva kokeilla nyt Cutrinin tuotteita.

 Ovatko nämä tuotteet sinulle ennestään tuttuja?




Koska hiustuotteet olivat niin makean tuoksuisia, niin haluan antaa teille makoisan leipomisvinkin viikonlopulta.


Mustikka-valkosuklaa muffinssit karamellikuorrutteella

3 dlmustikoita
2munaa
1,5 dlsokeria
75 gleivontamargariinia sulatettuna
3 dlvehnäjauhoja
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia tai inkivääriä
0,5 dlmaitoa, vaniljakastiketta tai mehua

 

Lisäsin taikinaan vielä leivontaan tarkoitettua valkosuklaat ja pienin sen pieniksi kuutioiksi.

Halutessasi vaniljan makua muffinsseihin, voit sekoittaa taikinan joukkoon vaniljarahkaa puolisen purkkia. 

Valmistusohje


1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Sulata ja jäähdytä rasva. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe ja kaneli tai inkivääri.
3. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vaahtoon ensin rasva, sitten jauhoseos.
4. Sekoita joukkoon lopuksi maito ja kuivat mustikat. Älä sekoita liikaa etteivät marjat rikkoudu. Sekoita joukkoon pieniksi paloiksi murskatut valkosuklaan palaset ja voit halutessasi lisätä joukkoon vielä vaniljarahkaa puoli purkkia.

5. Kaada taikina paperisiin leivosvuokiin tai voideltuun muffinivuokaan.
6. Kypsennä uunin alaosassa noin 12 minuuttia. Tarjoa mustikkamuffinit tuoreina.
Jos haluat muffineista laktoosittomia, käytä laktoositonta rasvaa ja maidon sijaan vaaleaa marjamehua tai appelsiinimehua. Voit korvata mustikat myös sokeroiduilla viinimarjoilla tai puolukoilla.



Makoisaa tiistaita!


2 kommenttia:

  1. Ei ole tuotteet tuttuja mutta muffinsia rupesi mieleni tekemään :)

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti jäävät tuollaiset tuotteet usein sinne kampaamon tai kaupan hyllyyn - tuoksuallergikko ei niitä tuoksuja kestä.
    Mutta muffinsin tuoksun kestäisin vallan hyvin - se kun ei kauaa ehtisi tuossa lautasella tuoksahdella;)
    Upeaa tiistaipäivää sinne!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥