sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Toreron brunssi ja Paratiisi!

Eilinen päivä vierähti mukavassa seurassa Joensuussa.  Koska rakastan ruokaa, niin suuntasimme Toreroon brunssille. Brunssi oli niin herkullisen täyttävä. Brunssiin sisältyi kolmikerroksinen tarjotin, johon kuului hedelmiä, leipiä, lohta, ilmakuivattuakinkkua, juustoja, hilloja ja suklaisia muffinsseja kera kermavaahdon. Brunssiin sai valita kala- tai kasvismunakkaan. Itse valitsin kasvismunakkaan. Brunssiin sisältyi mehut, vesi, kahvi tai tee. Brunssi oli hinnaltaan 16e ja kahdelle hengelle 29e.Eli jos olet menossa viikonloppuisin Toreroon syömään klo 12-16 välillä, niin valittavanasi on myös brunssi vaihtiehto.

Kävin eilen myös kirjakaupasta ostamassa Wienin karttaoppaan. Se tuleekin olemaan ensi viikonloppuna kovassa käytössä. Tuntuu aivan uskomattomalta, kuinka aika on mennyt niin nopeasti. Matkan varaamisesta on jo pari kuukautta ja lähdön hetki koittaa jo perjantaina. Poikkesimme myös Carlsonilla ihailemassa Arabian Paratiisi-sarjan astioita. Olen luopumassa muun muassa Iittalan Taika- ja Korento lautasista ja aion alkaa keräämään Paratiisi-sarjaa. Olen tehnyt jo nettikirppiksiltä hyviä löytöjä ja ostanut jo muutamia kippoja, lautasia ja kuppeja edulliseen hintaan. Olen jo pidemmän aikaa ihaillut Arabian Paratiisi-sarjaa värillisenä ja nyt aion kerätä siitä minulle tärkeitä osia. Tosin jätän hankkimatta liemikulhon ja tarjoiluvadin, koska niille ei vaan ole käyttöä.

Eilinen päivä oli niin kiireettömän mukava, selkäkipua lukuunottamatta.
Katsoin illalla Vain elämää-sarjan Jenni Vartiaisen päivän ja nautin luvattoman suuren kupillisen Ben & Jerrys banaanijädeä.
Sunnuntai on pitkiä yöunia, kotoisaa brunssia ja lepoa.
Sellaista totaalista lepoa, että jaksaa taas ensi viikon olla töissä tehokkaana.

Kuinka sinun viikonloppusi on sujunut?









Syksyisen ihanaa sunnuntaita,


SHARE:

8 kommenttia

  1. Kiitos ihan hyvin, kohta tars lähtee koiranäyttelyyn :-) Mukavaa sunnuntaita ja matkan odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, koiranäyttely ja karvakamut. Käyn joskus kamun kanssa ja hänen koiransa kanssa näyttelyssä. Siellä on niin komeita ja kauniita koiruuksia.

      Poista
  2. Kuullostaapa ihanalle brunssille, tuli nälkä! :D Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista
  3. Korentoastiat kiinnostaa :)

    Mukavaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista
  4. Laitoin sinulle sähköpostia :)

    VastaaPoista
  5. Brunssit ovat kivoja. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  6. Paratiisisarja on kyllä kaunis! Eräällä ystävälläni on se ja aina, kun hänen kahvi- tai ruokapöytäänsä istuu, tuntuu kuin aurinko paistaisi;)
    Nyt vasta huomasin, että blogisi nimi on vaihtunut - onnea uudelle nimelle!
    Ja oikein hyvää uutta viikkoa sinulle - blogissani on muuten arvonta, joka saattaisi selkävaivaista kiinnostaa♥

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig