perjantai 19. kesäkuuta 2015

Krakovaan extempore matkalle * Tunnelmallista juhannusta!

Palasin illalla kotiin Budapestin matkalta. Olen niin rentoutunut, ihana kaupunki, upea seura,lämpöä, ja kaupunki jonne tulen varmasti vielä palaamaan. Saatte ihastella parin tai kolmen seuraavan päivän ajan matkakuvia ja lueskella juttujani Budapestin kaduilta ja Tonavan varrelta.

Ystävättäreni jäi kesälomalle ja hän tarvitsee matkakaveria ensi viikon Euroopan matkalle ja lupauduin tottakai mukaan kaveriksi. Valitsimme kohteeksi Krakovan. Olen viettänyt kaksi joulua mieheni kanssa Varsovassa, mutta Etelä-Puolassa en ole koskaan aiemmin matkaillut.

Matkaamme viiden päivän ajan Krakovassa ja nautimme kurtoskalackseja, niitä ihania tikkupullia, joihin saa itse valita pullanmaun. Lupaan ottaa kuvia ja kertoa kokemuksiamme kaupungista.
 Puoli-ilmainen matka, niin miksipä en matkailisi. Kyllä matkailu on mukavaa ja tämä on ehdottomasti ikimuistoisin kesälomani. On ihmeellistä, että elämä tuo yllätyksiä eteen kuin jalokiviä. 
Olen kiitollinen!
Olen unelmoinut ja tehnyt töitä tämän eteen ja nyt voin elää sellaista hetkeä elämässäni, että voin nauttiahetken aikaa unelmieni toteutumisesta.

 Unelmoi.
Juhannuksena siihen on hyvin aikaa.
Unelmoi todeksi ne kaikkein villeimmätkin unelmasi.
Muista kiittääja olla kiitollisen nöyrä.
 Miksi sinun unelmasi jäisivät toteutumatta? Joka päivä joku ihminen toteuttaa haaveensa, Joka päivä joku ihminen palkataan haaveidensa työpaikkaan tai joku rikastuu yllättäen. Joka päivä joku saa lapsen,
  rakentaa unelmiensa talon, muuttaa ulkomaille ja  tekee sen, mitä on aina halunnut tehdä.
Sinunkin useimmat unelmasi toteutuvat, jos niin sydämestäsi tahdot.


Meillä vietetään juhannusta kotosalla ja mökillä.
Hyvää ruokaa, leppoisaa yhdessäoloa, mato-ongintaa ja kesäunelmointia.

Ei kesäkuulla pitäisi olla tällaista säätä, ainakaan näin montaa päivää putkeen. Mutta onni on kuitenkin kuivat varpaat ja iloinen mieli sekä iso kasa Unkarin herkkutuliaisia!


Muistakaa tehdä juhannustaikoja ja viettäkää rauhallisen leppoisa juhannus. Juuri oman näköisenne ♥

Sanomalehti Karjalainen etsi maanantaina henkilöitä, jotka ovat lähteneet ulkomaille Suomen kylmää säätä pakoon. Toimittaja soitti minulle, annoin haastattelun ja hän sai luvan käyttää jutussa kuviani.


Kuva lainattu



SHARE:

2 kommenttia

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig