perjantai 3. heinäkuuta 2015

Sateiset tunnit kellotaululla ja uudet sinettipidennykset*

Kotoilua, uneilua, runoilua ja hitailua kuuluu torstaihin. Loma on ollut tähän saakka varsin antoisa, leppoisa ja oikea loma vuosiin. Koti hehkuu lämpöä ja lähtöä. Hyvässä kodissa on muistoja ja hiljaisuutta,minne ikinä katseensa luokaan interiöörissä. Minulla on paljon hyviä muistoja, vaikkei kaikki muistot olekaan saaneet kultareunuksia. On ihanaa huomata,kuinka paljon rakkautta kodin seinät kätkevät sisälleen. Mutta liian moni koti on nykymaailmassa kiireinen sudenpesä, pelkoa,ahdistusta ja kyyneleitä. 

Kunpa auringonsäteet huuhtoisivat kesän sateiset tunnit kellotaululta. Olisi vain kesäaikaa, lämpöä,hehkua, rantapiknikejä, hiekkaa ja aurinkoa. Aurinko on iloni, samoin mielenkiintoinen kirjapino ja lämpöinen itsejärjestetty aurinkoloma. Tapasin vielä erityisen henkilön leipomolla, puhuimme maailman asioista ja väliin haukkasimme karjalanpiirakoita ja pullaa. Kesäkunnon viimeistelyä :D

 Täällä on satanut vettä, ukkostanut, paistanut tunnin tai pari aurinko ja taas satanut vettä. Oikeastaan tämä kesä on ollut Pohjois-Karjalassa kuin pitkä syksy. Iltaisin ei ole kauniita aurinkoisia kesäiltoja vaan ruman harmaata ja sateista. Mäkäräisiä ja itikoita on monen vuoden edestä. Onneksi on olemassa kuntosali ja juoksumatto, jonne ötökät eivät pääse.

Meillä syötiin vielä illallakin herkkuja, juustoista pinaatti-lihapullapannua kera aurajuustoisen punajuuripadan. Koetan syödä rautaa, koska kaikkea rautaa ei saa kehoonsa salilla hikoilemalla. Joskus on hetkiä, jolloin täytyy olla maailman vahvin tyttö. Vahvoja päiviä. Opin myös tänään, että ellet nostata pölyä, joudut nielemään sitä!


Facebokkissa blogistani tykkäävät huomaisivat jo eilen illalla päivitykseni uutukaisista sinettipidennyksistäni. Edellise pidennykset laitatin syyslomalla, hinta ja laatu ovat siis kohdillaan näissä aitohiuspidennyksissä. 

Eilen aamulla kävin luottokampaajani luona hakemassa uudet sinettipidennykset* Kiitokset Parturi-Kampaamo Mariannen Tarjalle. Käyn noin kerran vuodessa kampaajalla ja 8 vuoden yhteistyö jatkuu vaikka muutankin toiselle puolelle Suomea.




SHARE:

1 kommentti

  1. Wau miten hienot hiukset! Omistan klipsipidennykset, mutta niitä on vaan niin vaikeaa tuikkia päähän, ettei klipsit näy, joten on jäänyt käyttämättä. Nyt paistaa aurinko, nautitaan <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig