torstai 2. heinäkuuta 2015

Tyhmä ja laiska? Vai ahkera ja fiksu?

Luulin suurimman sali-innon olevan vieläkin kesälomalla, mutta olin väärässä. Vielä muutama kerta Lieksan Sykexillä rautaa nostamassa ja sitten löydänkin itseni Helsingin kotimme lähisalilta.

 Tein heti aamusalin jälkeen pesän sohvankainaloon, johon kissatkin tulivat kehräämään. Joinain aamuina toivon olevani kissa, joka nukkuu autuaan onnellisena lankakorissa. Nukuttiin pitkät yöunet ja kahdet päikkärit. Ja kyllä, ei tehnyt edes vaikeaa :D
Mutta takaisin todellisuuteen, taivas on lonkeron värinen, mutta on nämä sadepäivät myös tunnelmallisia, kun tietää, että kohta pääsee +30 asteen aurinkoiseen helteeseen, jossa on aikaa unelmoida altaassa, katsella sinitaivasta ja juoda vichyä sekä pari mojitoa. Hain aamulla kehystämöstä uutukaisen tauluni. Juliste, jonka ostin Cannesin filmifestivaaleilta. Rakastan sitä, jos taulua nyt voi rakastaa - sopii hyvin Abba-taulujeni kaveriksi.

Tällä hetkellä olen superlaiska ja se tuntuu luissa, ytimissä ja pinkeissä varpaankynsissäni saakka. Vaikka viime aikoina on ollut kiirettä,niin olen sentään säilyttänyt varjoni - mikä onni. Kuinka ihminen voi olla näin laiska? Hyvin. Ollako tyhmä ja laiska? Vai ahkera ja fiksu? Siinä vasta pulma. Koskaan en ole kumminkaan niin laiska, etten haluaisi hyvää ruokaa hyvistä raaka-aineista. Eilen taioin täytettyjä lettuja mansikoilla ja raejuustolla sekä Kana-Caesarsalaattia. 
Vatsan täydeltä hyvää ja terveellistä.
  Jos tekee asiat kahdella silmällä ja yhdellä suurella laiskaa intoa täynnä olevalla sydämellä, niin ei voi mennä vikaan
Eilen zoomailin kuvat kännykälläni,joten sen takia kuvamateriaali on ala-arvoisen heikkolaatuista :D

 






 Täällä on vaan satanut ja itikoitakin on sitä mukaa. Odotan innolla taas tapaavani ystäväni auringon. Tosin vedet ovat Pielisessä niin ylhäällä, ettei samalla rannalla voi oleilla kuin useampana kesänä tähän aikaan.




 Kuva
SHARE:

4 kommenttia

  1. Upeita fiiliksiä ja todella ihana tuo taulu.
    Aivan pakko kysä noista mietelauseita, Teetkö kuvat ja mietteet itse. Saako niitä tallentaa itselleen. Teen aika paljon atc-mietekortteja, joiden toiselle puolekke liimaan mietteitä kuten täällä
    http://enkulinkasityot.blogspot.fi/2015/06/intian-taidetta-hylsykirja.html
    Näitä korttejahan ei koskaan myydä ja teen kirjani aina lahjaksi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus keksin itse, mutta tämä on otettu aivan facebookista :)
      Saa käyttää, jos havaitsee toimivaksi!

      Poista
  2. Hyvähän se vaan on, että silloin kuntoilee, kun siihen on mahdollisuus. Anna palaa vaan, rasvan ja energian. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaihtelevasti, jos ei tee mieli lähteä kuntoilemaan niin lorvin luvan kanssa. Mutta harvoin sohva voittaa :)

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig